Şimdi Ara

Sabancı Müh. Hk. Hatırlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Geçen yaz Amerika’daki stajın zorluk seviyesi birden artınca burayla olan bağımı kesmek zorunda kaldım. Soru soran arkadaşlara cevap veremediğim ve müsait olmadığım için bir süre daha veremeyeceğim için özür dilerim öncelikle.

Sistemin ne kadar değiştiğini vs bilmiyorum ancak bizim zamanımızda herkesin TM/MF puanı otomatik olarak oluşmuyordu o yüzden sizin de oluşmuyor olma ihtimaline veyahut oluşsa da düşük kalma ihtimaline karşı Sabancı’nın sistemine dair bir hatırlatma yapmak istedim. Sabancı Üniversitesi’nde bildiğiniz gibi istediğiniz bölüme girip istediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz *ancak* bunu yapabilmek için okumak istediğiniz bölümün puan türünde puanınızın oluşturulmuş olması ve bu puanın okuyacağınız bölümün Türkiye’deki en düşük puanlı yerin puanından yüksek olması bekleniyor. Örneğin TM’den girip herhangi bir mühendisliği okumak istiyorsanız öncelikle MF (eskiden MF4’tü bu, halen var mı emin değilim) cinsinden puanınızın oluşması gerekiyor. Bir de diyelim ki CS okumak istiyorsunuz. O zaman da atıyorum Türkiye’deki en düşük puanlı bölüm 300 puan ise sizin de 300 veya üstü bir MF puanına sahip olmanız gerekiyor. Daha önceden bu şekilde gelip MF puanı olmadığı için mühendislik okuyamayan arkadaşlar olduğu için bu hatırlatmayı yapmak istedim.

Tercih döneminde zaman bulabilirsem burada genel mühendislik/bilgisayar mühendisliği/Sabancı ile ilgili sorularınızı da yanıtlamaya çalışacağım. Şimdiden hepinize çok başarılar diliyorum. Bu ekstra zor sürecin sonunda umarım çalışmalarınızın karşılığını alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.