Bildirim
Sabancı CS

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sabanci muhendislik doga bilimleri programina bakacaksin.
Sabancinin sistemi cok farkli forumdan arastir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları:
EE
Mekatronik
Nanoteknoloji
Bigisayar
Üretim
Mbg
CS 1.6
Adamlar hepsine aynı başarı sırasından mı alıyor ? -
Aynen hocam hatta ordan girip isletme ekonomi falan da okuyabilirsin
Cunku sen suan bilgisayar diye heveslisin ama belki mekatronigi daha cok seveceksin o secim sansi da var
quote:
Orijinalden alıntı: BloodOnMyName
Aynen hocam hatta ordan girip isletme ekonomi falan da okuyabilirsin
Cunku sen suan bilgisayar diye heveslisin ama belki mekatronigi daha cok seveceksin o secim sansi da var
ne kadar şaşırtıcı bir durum -
Sonra foruma gelip ee bırakıyorum bilgisayar icin hazirlanicam tavsiyeler nedir ya da 21 yasindan sonra makine diye konular acmiyorsun
aynen cok iyi düşünülmüş keşke her üni yapsa bunu ben bilkent de de var diye biliyorum -
Arkadaşlar gerekeni açıklamış, üniversite hakkında soruların varsa cs + econ çap öğrencisi olarak seve seve yanıtlayabilirim, iyi günler -
Biraz boş bir soru ama imzanınzdaki resimde
Noktalar neden karman çorman koyulmuş
Ü ve İ deki
Bilginiz var mı?
Üniye giderken ne okumak için gittiniz? Memnun musunuz şikayetçi olduğunuz durumlar nedir, kaçıncı sınıftasınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Biraz boş bir soru ama imzanınzdaki resimde
Noktalar neden karman çorman koyulmuş
Ü ve İ deki
Bilginiz var mı?
Üniye giderken ne okumak için gittiniz? Memnun musunuz şikayetçi olduğunuz durumlar nedir, kaçıncı sınıftasınız
Bilgim var, o noktalar birleşince çember çiziyor
Bilgisayar mühendisliği ya da Endüstri okurum diyordum.
CS dersi aldım, baktım cidden bana çok uygun bölüm, ileride de finans alanına yönelmek istiyorum (hem kod bilgisi, hem finans bilgisi isteyen bir alan) ben de yanına Econ çap yaparım dedim ki şuanki fikrime göre bir üniversitede okunacak en zevkli bölüm Econdur, Bilgisayara ilginiz varsa da CS de çok zevkli bir hal alabiliyor, çok memnunum açıkcası üniversitenin Finans yan dal programı da çok ilgimi çekiyor, büyük ihtimal ona da başvuracağım.
2.sınıfım. Şikayetçi olduğum pek fazla bir şey yok üniversite hakkında, eğitim bakımından Türkiyedeki alabileceğim en iyi eğitimi aldığımı düşünüyorum. Şuan ileri gitmek adına yaz okulundayım mesela bir hocam NYU doktoralı, diğeri Stanford ama tabi her yerin problemleri var eğitim dışına çıkacak olursak, yemekler pahalı, ulaşım zor ve okulun yeri İstanbul'un çok dışında. (Bunun her ne kadar dezavantajı daha fazla olsa da ufak bir avantajı da mesela ben hem yurt hayatını hem ev hayatını aynı anda yaşıyorum haftaiçi okul, haftasonu ev olarak bu güzel oluyor)
-
cs ne oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker
cs ne oluyor
Computer Science and Engineering. -
Hocam lys de kaç k yapmıştınız -
quote:
Orijinalden alıntı: JeffLoomis
Hocam lys de kaç k yapmıştınız
Kendi dönemimde 1.5kdan girişliyim. -
sabancı hangi kafayı yaşıyor bilmiyorum ama sözel bölümden girersen ileride sayısal bölüm okuyabiliyorsun falan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X