|
çok kalburüstu universiteler fakat ders arası falan instagramda gezindiğimde biolarına yazanları görüyorum. adamın teknede, lüks publarda onlarca güzel kız ile fotoğrafı var. güzel kızlar da bu universitelerde okuyor, maddi durumları üst sınıf. bu tür üniversitelerin tam burslu adama nasıl imkan sağlıyor? anadolunun bağrından kopan iyi çalışmış adamın sosyallik anlayışı çok kısıtlı değil midir, bu heriflere nasıl ayak uyduruyorlar. koçun yarım burslusu bile 50-60 bin lira. gerçi boğaziçinde de böyle tipler var, odtü bana biraz daha realist geliyor. itü de boun gibi biraz. bu forumda ben dahil 20 bininci olmak için bayağı şeyleri verecek olanlar var. bu boğaziçililer nasıl hem sosyal hem akademik olarak yüksek oluyorlar, yani şöyle diyeyim ben size ben şuana kadar HİÇ böyle sosyallik anlayışı kıt olan birini görmedim bogazici,koc,bilkentte ve bu adamlar mezun olduğunda mckinsey,p&g gibi şirketlere giriyor. 5 haneli maaşa yaklaşık bir şekilde başlıyorlar. bu forumda 18 saat çalışmak falan çok mu büyültülüyor acaba, bu adamlar çalışmıştır ama bütün günlerini verdiler mi awk ben ortaokuldayken en iyi liselere gidenler inekti düz, ciddiyim. şuan da lisedeler ve hayatlarında meşrulaştırıp metalaştırmıyorum ama alkol bile almamışlardır. bizde hata var, hâla çalışma saatlerimizi falan yazıyoruz amiwa koqim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt