Şimdi Ara

Sabancı/Bilkent Ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebepleriyle birlikte hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben bilkent econ seçtim Stanford'dan Data Science masteri almak için.Nedense bana bir güven veriyor bilkent çok çalışırsam bir şans elde edebileceğim yönünde.Ha sabancıdan da gidilemez mi gidilebilir bilemem orasını ama bilkentin akedemik kadrosu şampiyonlar ligi gibi.Refet hocanın bir refensı yeter sanırım istediğim yer için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 5 Ağustos 2022; 0:9:11 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum bilkent kadrosu, imkanları olsun ve vereceği referanslar da trnin en iyi hocalarının referansları olur. Sabancı ea bölümleri pek önerilmiyor, bence bilkent en iyi tercih diye düşünüyorum iktisat özelinde ilerleyecekseniz

• Bu sene 700 olup tam burslu sabanciya gelen arkadasimin akrabası iibf dekanı/ kuzeni sabanci econ 3.9 direkt mphd duke a gidiyor econ phdsi için. Diğer kuzeni de sabanci lisans master simdi sanirim North c. Da phdye gidecek okuldan emin değilim ama gene ilk50deki iyi okullardan.
    Yazliktaki komşum da sabancida prof bayagi tatlı bir kadın sosyal medya dersleri fln verio.
    Gecen sene say 120 ea24. Olan tanıdık bilkent econ yazacaktım yazdirmadilar.
    Bilkentte refet hoca gibi bir ekol var.
    İsletme econda sabanci bilkent yakin diyebilirim. Halen bilkent 1 tık önde diyebilirim. Ama fark azalıyor gun geçtikçe .
    Diger iibflerde bilkent tokatlar gibime gelio.
    Ama sabanci da üzmez dediğim gibi az iibf öğrencisi olduğundan çok rahatça siyrilabilirsin.
    Econ birincisi bgc yada mckinseyde ise başladı sanırım bu sene temiz yani.
    Kampuse ve hangisinde mutlu olacağına göre karar verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 5 Ağustos 2022; 0:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Herkes refet hocadan bahsetmiş ama ali hakan kara hocayı da unutmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.