Şimdi Ara

Sabahlıyoruz🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu gece gececilik yapıyorum hedefim 5 e kadar çalışmak.
    Yapılacaklar:
    7-8 tane periyodik sistem test
    Biyoloji karma konu tekrarı 6 test
    Köklü sayılar konu+soru
    mutlak değerden kalan son 3 test
    Başlıyorum ben o zaman bütün gececilere kolay gelsin.

#yks2024 #tyt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tavsiye etmiyorum hocam. Saat 11.30 6.30 arası kesinlikle uyuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Bencede en güzeli erken kalkmak ama zaruri durumlarda yapılabilir bence kişiden kişiye de değişir tabi ben gece dayanabilen biriyim ama uykusu gelen biri için fazla verimsiz olur büyük ihtimalle.

• Akhilleusgoddess kullanıcısına yanıt

Mesela benim için hiç verimli değildi 😄

Ben öyle alışmıştım hocam. Siz de kendinizi alıştırabilirsiniz

• An itibari ile pil bitmiştir toplamda 9 saat yapabildim 10 11 saate çıkmayı çok istiyordum ancak yarın ki çalışmamı tehlikeye atmaya gerek yok burda bırakıyorum yarın sabah devam...

Hedef ne hocam

Inşallah çalışmanızın karşılığını alırsınız hocam.

Okul kariyerim boyunca bu saate kadar çalışabildiğimi hatırlamıyorum

• lazziya49 L kullanıcısına yanıt
    Yazılım mühendisliği

Sirkadiyen ritminiz bozuk muhtemelen. Bu size yol, su ve elektrik olarak dönecek. 2 sene önce 12.sınıfta benzer kafa ilerliyordum, mükemmel verim aldığım zamanlar olduğu kadar laffer eğrisi gibi dengesiz günler de oluyordu. Ve sonunda sınav bittiğinde sağlığımdan olmuştum. Toparlanmam bir hayli vakit aldı, tavsiyem gece düzenini bırakmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 9 Eylül 2023; 4:26:56 >
  • umutdarici kullanıcısına yanıt
    Aslında dehp hastasıyım genel olarak geceleri uyumakta zorlanıyorum melatonin kullanarak çözüyorum allahtan.
    Önceden çok zarar veriyordu gerçekten ama melatonin kullanmaya başladıktan sonra benim için avantaj olmaya başladı uyumak istemediğimde melatonin almıyorum, uyumak istediğimde hemen alıp uyuyorum. yinede gece çok çalışmıyorum sadece gün içinde eksik kaldıysam onu tamamlamaya çalışıyorum, gündüz çalışmak her zaman daha verimli geliyor.

Hocam hangi metilfenidat turevini kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer concerta gibi uzun salınımlı bir şeyse geç uyuyup öğlene doğru almak çok mantıksız. Sabah 8 gibi aldığınız zaman taş çatlasa 21-22 gibi etkisi geçer, sonrasında duş alır yarını planlar yatarsınız. Diğer türlü vücudun yoruluyor içerde kesinlikle bir şeyler yanlış gidiyor ve bilişsel kapasiteni eritiyorsun sonrasında uyku ilacı ile shutdowna basılı tutuyorsun... Bu gerçekten sağlıklı bir şey değil çalışmanızı olabildiğince gün içine aktarmaya çalışın. Ayrıca 3-4e kadar aksiyorsa program, o programi da düzenlemek iyi bir fikir olabilir.

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    İlaç kullanmıyorum 1 sene önce bıraktım consenidat kullanmıştım pek iyi gelmemişti doktor fiyatlarıda malum bende bırakıp sadece düzenli beslenmeye, spor yapmaya falan başladım.
    Normal insan saatlerinde rahatça uyumak içinde melatonin kullanmaya başladım.
    İşlerimin bazen aksamasının sebebide evde dışarı çıkabilecek tek kişi olmam dışarıda ne iş olsa, ve ya ne lazım olsa ben gidiyorum ve bazı günler bütün günümü dışarıda geçirmek zorunda kalıyorum öyle günleri toplamak içinde sabahlamam gerekiyor.
    Yani kötü bi halde değilim hatta bir çok dehp hastasına göre iyi yönettiğimi düşünüyorum.

Düzenli beslenmeye ve spor yapmaya başlamanız isabet olmuş. Durumunuz farklıymış, kolay gelsin

• Ben ritalin kullanıyordum ara verdim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.