Şimdi Ara

Sabahlayıp oyun oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi varmı sabaha kadar oyun oynayan arkadaş tedavi görmeyi düşünüyorum uyku 0 ne olacak bu halim bilmiyorum

• Liseliysen tedaviye gerek yok bende hergün en az 2 en fazla 3 saat uykuyla gezdim 4 sene bişey olmadı.Şimdi çok hevesim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Liseliysen tedaviye gerek yok bende hergün en az 2 en fazla 3 saat uykuyla gezdim 4 sene bişey olmadı.Şimdi çok hevesim kalmadı.

Şimdi kaç saat uyuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Liseliysen tedaviye gerek yok bende hergün en az 2 en fazla 3 saat uykuyla gezdim 4 sene bişey olmadı.Şimdi çok hevesim kalmadı.

Bu sene mezun oldum işte en geç 4-5 güne ya da 1 haftaya çalışmaya başlıcam (YGS-LYS5).O zaman uykumu düzene sokmayı planlıyorum.5 saat yeterli olur heralde (01.00-06.00).O da sırf günde 10 saat ders çalışacağım için.Böyle 5 saat deyince bile fazla geliyor.Cidden uyumayı hiç sevmiyorum.İnsan ömrünün yarısı uyumakla geçiyor çok kötü bişey aslında.Kendimize ayırdığımız zamanı toplasak 5 sene bile etmez koca bir ömürde

Çok basit bir hesap yapalım bakalım nasıl korkunç bir sonuç çıkacak.

Günde 5 saat uyusan ayda 150 saat eder (Düz hesap 30 günden).Yılda 1800 saat eder.1800 saatte 75 gün eder.1 yılın tam 2 ay 15 gününü uyuyarak geçiriyorsun.Varmı böyle bişey .8 saat uyuyanlar var.

En az kayıp yapılması imkansız ama olsa çok güzel olacak olan = hiç uyumamak.

Veya 2 saat.1 yılda sadece 1 ay kaybın olur.72 yaşına kadar yaşayacağımızı varsaydık diyelim.Sadece 6 sene kaybın olur.8 saatte ise, 1 senenin tam 4 ayı, 70 yılın 23 yılı uyayarak geçiyor

• quote:

quote:

quote:

Bu sene mezun oldum işte en geç 4-5 güne ya da 1 haftaya çalışmaya başlıcam (YGS-LYS5).O zaman uykumu düzene sokmayı planlıyorum.5 saat yeterli olur heralde (01.00-06.00).O da sırf günde 10 saat ders çalışacağım için.Böyle 5 saat deyince bile fazla geliyor.Cidden uyumayı hiç sevmiyorum.İnsan ömrünün yarısı uyumakla geçiyor çok kötü bişey aslında.Kendimize ayırdığımız zamanı toplasak 5 sene bile etmez koca bir ömürde

Günde 5 saat uyusan ayda 150 saat eder (Düz hesap 30 günden).Yılda 1800 saat eder.1800 saatte 75 gün eder.1 yılın tam 2 ay 15 gününü uyuyarak geçiriyorsun.Varmı böyle bişey .8 saat uyuyanlar var.

Veya 2 saat.1 yılda sadece 1 ay kaybın olur.72 yaşına kadar yaşayacağımızı varsaydık diyelim.Sadece 6 sene kaybın olur.8 saatte ise, 1 senenin tam 4 ayı, 70 yılın 23 yılı uyayarak geçiyor

11,5-12 saat uyuyan kişiler için de bir hesaplama yapar mısın sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

quote:

quote:

quote:

11,5-12 saat uyuyan kişiler için de bir hesaplama yapar mısın sana zahmet

12 ayın 6 ayı,70 yılında tam 35 yılı uyarak geçiyor.Eğer cidden hergün bu kadar uyuyorsan valla tebrikler.Uykuyu geçtim bunun tuvalette geçirdiğin,işte çalışarak geçirdiğin vaktide var.Onlarıda katarsan 35 yıl uykunun üstüne, ömründe 1-2 sene kendine ait vaktin anca çıkar heralde belki çıkmaz bile.

• Ben suan ders calısıyorum.Benimde uykum var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir zamanlar liseliyken geceleri uyumaz oyun oynar okulda derste uyurdum çünki okulda harcadığım vakit bana gereksiz gelirdi..yıllar geçdi ama pişman olmadım:D... güzel günlerdi eğlendik teamspeaklar ventler sabahlara kadar.. ah ulan özledim o günleri :D şimdide online oyun arıyorum ama eski tat yok... veya var ben bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.