Şimdi Ara

Sabahlayanlar Grubu Gelin Konuşalım Çay İkram Edeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Sabahlayacak arkadaşlar gelin az takılalım muhabbet edelim , çay kahve ikram edeyim sizlere

• maç berbattı ya :D
  • Dostum izleyemedim uyuyordum kaçırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuffer

maç berbattı ya :D

Türk futbolunu hine rezillği tuttu.Fenerbahçeliyim ama Maç gsnin hakkıydıda güzel maç değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

quote:

Türk futbolunu hine rezillği tuttu.Fenerbahçeliyim ama Maç gsnin hakkıydıda güzel maç değildi.

Hakem kötü yönetti falan diyorlar maçı hocam doğrumu?
  • ya hakem baya kötü yönetti ama karşılıklı saçma hareketler yaparak kendini nötrledi ya :D o yüzden sorun yok :D Ben fenerbahçeliyim fenerin geleceği iyi değil bence maç gsnindi gsnin oldu zaten :D Benden bu kadar :D bu gecede uyuyamazsam buralardayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

quote:

Hakem kötü yönetti falan diyorlar maçı hocam doğrumu?

hakemin hatalı kararları ağırlıktaydıç cüneyt çakıra yakışmadı ama daha önemlisi taraftarın bilinçsizliği , engin baytarın , fatih terimin terbiyesizliği , aykut kocamanın maçı okuyamaması fln fln :D kısacası kötü maç oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkznmert

ya hakem baya kötü yönetti ama karşılıklı saçma hareketler yaparak kendini nötrledi ya :D o yüzden sorun yok :D Ben fenerbahçeliyim fenerin geleceği iyi değil bence maç gsnindi gsnin oldu zaten :D Benden bu kadar :D bu gecede uyuyamazsam buralardayım :D

Hmm doğrudur hocam olabilir

Nasıl uyuduysam lanet olsun 2-3 gündür öss sonuçlarını beklemekten maçı bile izlemeyi bünyem kaldırmadı
  • Yendik şişirdik dolma da yaptık pişirdik dycem ama taşlanmam de mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de buralardayım kasıyorum YGS LYS için başladım çalışmaya sözelden gireceğim TM mezunuyum ama artık biliyorsunuz hangi bölüm mezunu olursak olalım her şeyi yazabiliyoruz puan kırılmadan bu iyi oldu işte :) Ben TM mezunu olarak TS1 den Gazetecilik yazacağım ;)
  • irdal abi çay banaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=dT2tUBDqlvE
  • Madem burdasınız size sorum var. Ben bu sene YGS-LYS'ye girecem.Bana öneriniz var mı?Neler yapayım. Pc'yi komple kadırayım mı? N'apıyım la ben
  • 3-2

tmm beyler fazla sevindim biraz ...
  • Sahuru yaptıktan sonra yatın.Yerleştirme sonuçları en erken 9 da açıklanır.

Not: Bilirkişi değilim.
  • İsmailoviç çalış dsadece PC'yi kapatma ondan destek al ;) Belki burdan bir çalışma grubu kurarız ;)
  • Açıkçası pek sabahlamazdım arkadaşlar gerçi bu sene benide ilgilendiriyor olay mecburi sabahlıyoruzda yarından daha bir çok umutlu gibiyim , şimdi kpss de açıklanınca bir engel kalmadı gibi dimi bizim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Madem burdasınız size sorum var. Ben bu sene YGS-LYS'ye girecem.Bana öneriniz var mı?Neler yapayım. Pc'yi komple kadırayım mı? N'apıyım la ben

hocam kaldır at pcyi yoksa 1 senen boşa gider. şahsen ben kaldırdım bilgisayar karşıda 'beni aç' diye bağırırken ders çalşamyrdm :) tabi bir yerde kişilik meselesi ama bn kaldır derim. onun haricinde ocağa kadar ygsyi bitirmeye bak. lys ihmal etme ufak ufakta olsa çalış. şimdiden başarılar :)
  • sabaha kadar film akar
  • quote:

quote:

Madem burdasınız size sorum var. Ben bu sene YGS-LYS'ye girecem.Bana öneriniz var mı?Neler yapayım. Pc'yi komple kadırayım mı? N'apıyım la ben

hocam kaldır at pcyi yoksa 1 senen boşa gider. şahsen ben kaldırdım bilgisayar karşıda 'beni aç' diye bağırırken ders çalşamyrdm :) tabi bir yerde kişilik meselesi ama bn kaldır derim. onun haricinde ocağa kadar ygsyi bitirmeye bak. lys ihmal etme ufak ufakta olsa çalış. şimdiden başarılar :)

sağolasın hocam. Bunu gerçekten dikkate alıcam .Ocağa kadar inş ygs biter de uvvfaktan başlarım lys (özellikle mat)

• quote:

quote:

quote:

sağolasın hocam. Bunu gerçekten dikkate alıcam .Ocağa kadar inş ygs biter de uvvfaktan başlarım lys (özellikle mat)

kolay gelsin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.