Şimdi Ara

Sabahlamaların tadı eskidendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden online oyunda sabahlardık. Sonra oralardan elimizi ayağımızı çektik foruma geldik,forumunda ..ku çıktı,haxball'a girdik. Acemiler yüzünden oyundan da soğudum. Şimdi yapacak hiçbirşey yok. Önerisi olan varmı?

• haxball,
  • Single player bence en iyisi. Multiplayer'ın tadı anca arkadaşlarla beraber oynayınca çıkıyor.
  • Eskiden Knight'ta sabahlardık.Taaa 5 sene önce.Şu sıralar forumda millete yardım ediyoruz.Yeni çıkan oyunları bitiriyoruz.Ama tat verecek oyun çıkmıyor arkadaş.Sürekli oynanabilecek.Ark.ta yok.Benim ark.ların oyun zevkine attırıyım zaten.
  • arkadşlar bu ssaatte ne yapılır
  • counter strike hemide wallı oyna
  • Bu konu karışır ve sonra kapanır

Not: İkisini de şikayet ettim konuyu kapatmaktansa mesajlarını silerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 26 Haziran 2013; 1:05:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Puff tadı az geliyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende saat 2 oldum yatağa gidiyorum hiç sabahlamak istemiyor canım
  • aynen öyle eskilerin tadı başkaydı, sabahlara kadar cs 1.6 atardık.
  • acemiler yüzünden oyundan soğudum diyosunda sanki sen ilk başladığında süper oynuyorsun pro oluyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar her gece yüzüklerin efendisi 2 yi oynuyorum oynayan varmı aramızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

acemiler yüzünden oyundan soğudum diyosunda sanki sen ilk başladığında süper oynuyorsun pro oluyorsun?

Acemiyken acemi odasında oynuyorum birader. Acemi olupta Hard Pro yazan odaya girmiyordum.
  • Çok haklısın fifa 2007 hamachi atardık sabahlara kadar şimdi hiç bir oyun sarmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis cs.1.6 bir başkaytı ya efsane oyunnndu benim gözümde
  • Oyun benim için pek önemli değil ama konu dışında konulara *rollük yapılması yüzünden battı forum.Umarım adminler forumu eski günlerine döndürmek için yeni kurallar koyar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.