Şimdi Ara

SABAH YILDIZLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık kafayı yemek üzereyim bu ahu tuba ve meriç erkan beni deli etcek her sabah onlarla uyanıyorum ahuuuuuuuu sesleriyle

BU AŞK HİÇ BİTMEZ GÖNÜLLERDE
  • kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

kime sorsmam ben bu tür prgramları seyretmiyorum diyor peki kardeşim kim seyredip de bu kanallar reyting alıyor kafayı yiyorum ya hatta çıldırıyorum

haklısın ama çıgrından cıktı bu iş ya

• ewt ya acaip çığrıdan çıktı bu iş pagan_chris e katılıorm kimse izlemiom dio ama reyting çok alıo nasıl alıosa

Allah'tan ben okuldayım da o işgenceyi maruz kalmıom aslında o kanalı açmasan bişi olmaz ama sabahları

nerdeyse her kanalda bilmem ne şurda şununla şey yapmış bizene ya milletin özel hayatından bence

bunların hepsi reklam açıkca da belli oluo artık bunları İZLEMEYİNNN

Orjinalden alıntı: Posco

ewt ya acaip çığrıdan çıktı bu iş pagan_chris e katılıorm kimse izlemiom dio ama reyting çok alıo nasıl alıosa

Allah'tan ben okuldayım da o işgenceyi maruz kalmıom aslında o kanalı açmasan bişi olmaz ama sabahları

nerdeyse her kanalda bilmem ne şurda şununla şey yapmış bizene ya milletin özel hayatından bence

bunların hepsi reklam açıkca da belli oluo artık bunları İZLEMEYİNNN

• ben gönül rahatlığıyla izlemiyorum diyebilirim ama kimin izlediğinide biliyorum mesela annem ve ablam
    hatta bu sabah bi olay yaşadık tam banyoya girerken baktım ablam uyanmış aa geç kalmışın açmamışın tv yi dedim güldü bana aman be dedi dalga geçme falan
    banyoya girdim yüzümü yıkarken başladı ahunun sesleri gelmeye bende gidip tebrik ettim kendisini hemen açtığı için

işte bu tip insanlar esaas izlemiyom diyip bağımlosı olanlar lütfen bi çare bulun ve bu aile içi şiddet bitsin bende rahat edeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

ben gönül rahatlığıyla izlemiyorum diyebilirim ama kimin izlediğinide biliyorum mesela annem ve ablam
    hatta bu sabah bi olay yaşadık tam banyoya girerken baktım ablam uyanmış aa geç kalmışın açmamışın tv yi dedim güldü bana aman be dedi dalga geçme falan
    banyoya girdim yüzümü yıkarken başladı ahunun sesleri gelmeye bende gidip tebrik ettim kendisini hemen açtığı için

işte bu tip insanlar esaas izlemiyom diyip bağımlosı olanlar lütfen bi çare bulun ve bu aile içi şiddet bitsin bende rahat edeyim

haklısın bizim evde de aynı sorun varya sabah sabah onalrın sesiyle uyanıyorum onların yuzunden her sabah tv tartısması cıkıo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gece Sabahlıyormuyuz ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz kapı komşularımız seyrediyo...

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • quote:

Orjinalden alıntı: Findecáno

annelerimiz ablalarımız teyzelerimiz kapı komşularımız seyrediyo...

• valla hoca ben bi kere izleyeyim dedim bu millet acaba ne buluyo diye anladımki oradakiler tamamen yapmacık şeyler yani ortada resmen bir senaryo var ve oyuncularda gayet güzel oynuyo bizim saf millette inanıyor bunlara
    :) Allah akıl fikir versin

Ülkemden utanıyorum bunların reyting oranlarını gördükçe

Ahu
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • nedir bu muhabbet hiç izleyemedim kimileri kızıyor kimileri tapıyor ne iş bunlar ya

• bu ahu tuğba dediğiniz,şu eski ahu tuğba mı yaw?

o kadın yaşıyor mu daha?

ne olmuş,ne bitmiş,bir benim mi haberim yok

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

bu ahu tuğba dediğiniz,şu eski ahu tuğba mı yaw?

o kadın yaşıyor mu daha?

çok ayıp türkiyenin gerçekleri bunlar mutlaka izlemelisin her sabah kaçırma sakın bi daha da duymıyım

• genel kültür bunlar...herkesin bilmesi gerek deilmi...

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • quote:

Orjinalden alıntı: Findecáno

genel kültür bunlar...herkesin bilmesi gerek deilmi...

kesinlikle onu diyorum bende

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

bu ahu tuğba dediğiniz,şu eski ahu tuğba mı yaw?

o kadın yaşıyor mu daha?

çok ayıp türkiyenin gerçekleri bunlar mutlaka izlemelisin her sabah kaçırma sakın bi daha da duymıyım

pardon abi,bu sabahtan yeniden başlıyorum herşeye.neymiş ne değilmiş hemen ögrenme moduna geçiyorum

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.