Şimdi Ara

Sabah Uyanmak İstemiyorum Hatta Ölmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok depresyon atlattım da bu bir ayrı beyler. Uykudayken ölmek istiyorum o dereceye geldim artık. Bulunduğum yeri sevmiyorum, bulunduğum şehri sevmiyorum, maddi sıkıntılar içerisindeyim öyle ki param bile yok. Zaten işte bulamadım şuan okuyorum kendi imkanlarımla ortalamamı bir şekilde 70,25 yaptım ama olmuyor beyler hayat yürümüyor.

Tek isteğim bu şehirden kurtulmak ailemle birlikte mutlu ve huzurlu ve maddi sıkıntımın olmadığı bir hayat sürmek. Lanet olsun ki olmuyor olmuyor herkes hayatından memnun iken benim evde oturmam bilgisayara kilitlenmem asosyal olmam kimin suçu? Benim suçum değil öncelikle bu düzenin suçu eğer maddi sıkıntılarımız olmasaydı arkadaş ortamlarına katılabilirdim istediğim giysiyi alıp giyebilirdim istediğim mekanda oturabilirdim. Ama yoook!

Neyse şimdi uyumaya çalışayım yarın dişçiye gitmem gerek dolgu kırılmış maalesef sadece giyebileceğim bir tane pantolonum olduğu için kurumasını beklemem gerekiyor yarın kurumaz ise öbür gün giderim.

Varsa hayatım hakkında ki yorumlarınız yazabilirsiniz veya sorunuz varsa yazabilirsiniz. En azından burada kafa dağıtayım.

Edit: Düzelir diye bekledim ama iyice kötüleştim. İçim daralıyor vücut sıcaklığım artıyor gibi hissediyorum. Beyler gerçekten bana bir şeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 6 Ağustos 2016; 21:54:02 >

• Burada bile iplenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blok

• cevap yazmayın ezik galiba
  • dolguna iyi bak bari.
  • Kardeşim bir kere olanada olmayanada şükürler olsun dedin mi ? Elim ayağım tutuyor akıkkıyım çok şükür dedin mi demedin
    Bu kafayla gidersen zaten hastalanıp ölürsün.

• Takam kafana dert etme ;) hayat kisa..
    Bu dunyaya mutlu olmak icin gelmedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyumak istiyorum
    9 ay önce açıldı
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Redese kullanıcısına yanıt
    İnsan biraz olsun mutlu olmak istiyor. Bak hiç düzenli bir iliskim bile olmadı tamam tipim yerinde ama maddi yönden dolayı özgüven yok kız konusunda.

• internalinferno kullanıcısına yanıt
    Vatanına ve milletine bağli , iyi niyet li ve kimseye zararı olmayan biriyim ben mutlu olmayayim da kim mutlu olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

İnsan biraz olsun mutlu olmak istiyor. Bak hiç düzenli bir iliskim bile olmadı tamam tipim yerinde ama maddi yönden dolayı özgüven yok kız konusunda.

Ben senden daha fazla dert sayarım sana. Kız konusunda acele etme. Para illaki kazanacaksın. Cefa çekmeden sefa sürülmez kardeşim. Bir sıkıntın olursa pm yolla konuşalım rahatlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Ben senden daha fazla dert sayarım sana. Kız konusunda acele etme. Para illaki kazanacaksın. Cefa çekmeden sefa sürülmez kardeşim. Bir sıkıntın olursa pm yolla konuşalım rahatlarsın.

Sağolun hocam desteğiniz için.

• Uyanmazsan zaten ölmüş olursun

• Parayi hayatta amac degil arac edin. Mutlu olmak icin cabalama. Yaptiklarindan oturu mutlu ol.
    Saglik sorunun yok, elin kolun tutuyor en buyuk zenginlik sende farkinda degilsin. Sacma sapan iliskilere heves edip uzme kendini, vakti geldiginde zaten olur evlenir yuvani kurarsin.
    Kiyafet falan kaportadir gorunurde onemli olan motordur ;) disini degilde ruhunu besle.

• Kardeşim tamam sıkıntıların belki diğerlerinden fazla olabilir ama emin ol o sıkıntılardan arada kurtulmalısın. Çıkıp gezen dolaşan bi yerlere oturup edenlerinde sıkıntısı vardır illa ki arada unutmak lazım, yoksa gerçekten hayat çekilmez hale gelebiliyor
  • Konunun troll olduğunu düşünüyorum ama gerçek ise eğer, vallahi de billahi de üzüldüm. Kendimi sorgulamama neden oldunuz. Ciddiyim. Allah yardımcın olsun biz hep buradayız kız konusu senin benim durumundaki birimin düşüneceği en son şeylerden biri bence

• Duzenli iliskimi istiyon allahtan . Git evlen gunahmi ariyon kendine.

• Haci bak sunu dusun belki iyi gelir; hayata bir kez geliyorsun hic olmazsa yaslaninca ya da olunce biseyler yasamis ol. Kari kiz mevzusu da degil yani biseyler yap, istedikten sonra heersey olur. De ki oyle seyler yapayim ki ilerde hatirlayacagim anilarim olsun. Uyurken bunu dusun ki uyanmak icin can atabilesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelir diye bekliyorum olmuyor iyice içim daralıyor
  • A.F.Y.D kullanıcısına yanıt
    Ne olduysa son 5 gün içerisinde oldu. Öyle oluyor ki sanki içim içimi kemiriyor.
  • A.F.Y.D kullanıcısına yanıt
    Bundan öncede çok depresyon geçirdim ama bu bir başka.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.