Şimdi Ara

Sabah müdürün odasında yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk olaya geçiyorum. Okula yeni nakil birisi geldi. Gözüm pek tutmadı havalı züppenin tekiydi. Çocuğu belki daha iyi tanırım diye bugün kantinde yanına gittim. Tam yanına oturcakken çocuğun koluna dirseğim çarptı buda elinde tuttuğu telefonu düşürdü. Sinirlendi birden sövmeye başladı. Bende fırsat dedim zaten çocuğa kıl olmuşum geçirdim iki yumruk. Tam dövmeye başlıcaktım ki arkadan nöbetçi hocalar geldi müdüre götürdü. İlk kavgam değildi bundan dolayı müdür disiplin cezası alcağımı söyledi. Müdür eline bir kağıt aldı ve benden dilekçe yazmamı istedi. Yanımızda okulun çaycısı muhittin abi vardı. Müdür bundan çay istedi muhittin abide çay getirdi.Müdür ilk başta çaydan şüphelendi, mühittin abi zaten okulda fazla sevilen bir insan değildir. Ben tam kagıdı imzalıcam müdüre veriyordum ki müdür çaydan bir yudum aldı ve zebaniye dönüştü, muhittin abide hades oldu sınıf zindana dönüştü derken muhittin abi zebani olan müdüre bir yumruk attı benide yuttu. şuan midesinden yazıyorum beleş wifi var.

• sabah mudur kim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın

• Zebani + mühittin abi içerir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliktan beli oluyor csb oldugu

• Basliktan baska bisey anladim

• Başlık konu uyuşmazlığı + okumayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhittin abi op
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.