Şimdi Ara

Sabah kasa almaya gidiyorum son oneriiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar iyi mi ? Amacim hep oyun değil.gta5 GTA 4 pes serisi 15 e kadar minecraft counter strike açısın yeter.bide video editlerken kasmasin.sizce bu isteklerime gore iyi mi bunlar ?
     Sabah kasa almaya gidiyorum son oneriiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olmamış gibi :/
  • Ekran kartı çöp.. Üst segment ekran kartlarına bakın.
  • 6570 gta 5 i aciyor en dusuk ayarlarda olmasada orta denilecek ayarlarda akici oyun oynaniyor , ama Gta 4 te asiri bir kasma vardi , benim eski bilgisayarimda kullandigim bi kartti yeni bilgisayarlarimda denedim. Sirf oyunlari acsin diyorsan kullan . ama sana onerim minimum gtx750ti . oyun icin topluyorsan ekran kartin islemciden pahali olacak diye bir kural var

• Arkadaşım gta5 ve minecraft oynatsın yazmışsın. Yav gta5 oynatan bilgisayar sence minecraft oynatmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxygenM3

Arkadaşım gta5 ve minecraft oynatsın yazmışsın. Yav gta5 oynatan bilgisayar sence minecraft oynatmaz mı

Dostum istediğim oyunların ne kadar küçük olduğunu göstermek amacıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: U1H2

Ekran kartı çöp.. Üst segment ekran kartlarına bakın.

Dediğim gibi çok hayvan gibi PC istemiyorum . birde para limiti var 1200-1300 ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran karti olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

6570 gta 5 i aciyor en dusuk ayarlarda olmasada orta denilecek ayarlarda akici oyun oynaniyor , ama Gta 4 te asiri bir kasma vardi , benim eski bilgisayarimda kullandigim bi kartti yeni bilgisayarlarimda denedim. Sirf oyunlari acsin diyorsan kullan . ama sana onerim minimum gtx750ti . oyun icin topluyorsan ekran kartin islemciden pahali olacak diye bir kural var

Sırf oyun. İçin değil yukarda dedim zaten.GTA 5 kasmiyosa gta4 nasıl kasiyo la

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Ekran karti olmamış

Kardeş o zaman 300 TL aşmayacak kart önerir mısın. Vatan PC den olursa süper olur

• Ramleri 1866 mhz yapin.

• DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Dengesiz olmuş.Ekran kartını en azından r7 240 -250 yap.
  • Ekran kartı en az r7 260x olmalı

• ekran kartını 285 yapmaya gta5 oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

6570 gta 5 i aciyor en dusuk ayarlarda olmasada orta denilecek ayarlarda akici oyun oynaniyor , ama Gta 4 te asiri bir kasma vardi , benim eski bilgisayarimda kullandigim bi kartti yeni bilgisayarlarimda denedim. Sirf oyunlari acsin diyorsan kullan . ama sana onerim minimum gtx750ti . oyun icin topluyorsan ekran kartin islemciden pahali olacak diye bir kural var

Sırf oyun. İçin değil yukarda dedim zaten.GTA 5 kasmiyosa gta4 nasıl kasiyo la

gta 4 optimizasyon konusunda sikintili . denemesi bedava al ve dene bakalim :)

• Gt730 aldım.3 tane fan koydum ısınmasın diye.bütçe kısıtlıydı adam gt730 f/p urunu dedi.tavsiye veren herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.