Bildirim
Sabah kasa almaya gidiyorum son oneriiii
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
olmamış gibi :/ -
Ekran kartı çöp.. Üst segment ekran kartlarına bakın. -
6570 gta 5 i aciyor en dusuk ayarlarda olmasada orta denilecek ayarlarda akici oyun oynaniyor , ama Gta 4 te asiri bir kasma vardi , benim eski bilgisayarimda kullandigim bi kartti yeni bilgisayarlarimda denedim. Sirf oyunlari acsin diyorsan kullan . ama sana onerim minimum gtx750ti . oyun icin topluyorsan ekran kartin islemciden pahali olacak diye bir kural var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım gta5 ve minecraft oynatsın yazmışsın. Yav gta5 oynatan bilgisayar sence minecraft oynatmaz mı -
quote:
Orijinalden alıntı: OxygenM3
Arkadaşım gta5 ve minecraft oynatsın yazmışsın. Yav gta5 oynatan bilgisayar sence minecraft oynatmaz mı
Dostum istediğim oyunların ne kadar küçük olduğunu göstermek amacıyla
quote:
Orijinalden alıntı: U1H2
Ekran kartı çöp.. Üst segment ekran kartlarına bakın.
Dediğim gibi çok hayvan gibi PC istemiyorum . birde para limiti var 1200-1300 ..
Ekran karti olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: RayMcCall
6570 gta 5 i aciyor en dusuk ayarlarda olmasada orta denilecek ayarlarda akici oyun oynaniyor , ama Gta 4 te asiri bir kasma vardi , benim eski bilgisayarimda kullandigim bi kartti yeni bilgisayarlarimda denedim. Sirf oyunlari acsin diyorsan kullan . ama sana onerim minimum gtx750ti . oyun icin topluyorsan ekran kartin islemciden pahali olacak diye bir kural var
Sırf oyun. İçin değil yukarda dedim zaten.GTA 5 kasmiyosa gta4 nasıl kasiyo la
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
Ekran karti olmamış
Kardeş o zaman 300 TL aşmayacak kart önerir mısın. Vatan PC den olursa süper olur
Ramleri 1866 mhz yapin.
Dengesiz olmuş.Ekran kartını en azından r7 240 -250 yap. -
Ekran kartı en az r7 260x olmalı
ekran kartını 285 yapmaya gta5 oynamak için -
quote:
Orijinalden alıntı: DontJazzMiss
quote:
Orijinalden alıntı: RayMcCall
Sırf oyun. İçin değil yukarda dedim zaten.GTA 5 kasmiyosa gta4 nasıl kasiyo la
gta 4 optimizasyon konusunda sikintili . denemesi bedava al ve dene bakalim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gt730 aldım.3 tane fan koydum ısınmasın diye.bütçe kısıtlıydı adam gt730 f/p urunu dedi.tavsiye veren herkese teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X