Şimdi Ara

Sabah Erken Kalkabilmek İçin Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta boyunca saat 8 de kalkmak zorundayım şu son 2 gündür deneme yapıyorum ama birtürlü yataktan kalkamıyorum uykum çok ağır zar zor kalksam bile öğlene kadar hayalet gibi dolaşıyorum ne yapabilirim?

• pcyi açık bırak..alarm programı indir..hoparlorude açık bırak..ve alarma saglam bi müzik koy döverek uyandırsn seni:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yqz -- 20 Ağustos 2011; 23:35:31 >
  • Telefonu kur
  • Evdeki biri çok az bir suru suratına serpsin. Aniden uyanınca öyle sorunlar olmuyor.
  • birisi elini soğuk suyla yıkasın kuruladıktan sonra yüzüne sürsün
  • erken yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut_16

erken yat

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqz

pcyi açık bırak..alarm programı indir..hoparlorude açık bırak..ve alarma saglam bi müzik koy döverek uyandırsn seni:D

• Alarmı kur.

Çaldığında kalk geri uyumayı düşünme.(iş burada bitiyor)

Kalkmayı becerirsen kafanı soğuk suyun altına sok ya da duşa gir.Gün boyu dinç olursun.

Spor yapmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut_16

erken yat

Bu her zaman mümkün olmayabiliyor ama. Ben mesela 1.30-2 gibi yatıyorum şu bi haftadır 8de dersanem olduğu için. 6.50de kalkıyorum duşumu alıyorum evden çıkıyorum. O duşa girmek ne kadar zor gelirse gelsin duş alabilme imkanın varsa uykunu gerçekten açıyor.
  • Annem bir kere beni kaldırmaya çalıştı. Baktı kalkmıyorum aldı buz gibi suyu 1 bardak dolusu üstüme bir anda bi attı ulan o ne biçim kalkıştı öyle yerimden uçtum nerdeyse.
  • Bünye meselesi aslında bu. Ben kendimi bildim bileli eğer bir iş için erken kalkıcaksam saati kurarım genede kurduğum saatden once kalkar hazırlanırım. Geç saatlere kadar uyumayıp sabah saatlerinde yatan birisiysen eğer uyanmakta zorluk çekmen normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

Arkadaşlar 1 hafta boyunca saat 8 de kalkmak zorundayım şu son 2 gündür deneme yapıyorum ama birtürlü yataktan kalkamıyorum uykum çok ağır zar zor kalksam bile öğlene kadar hayalet gibi dolaşıyorum ne yapabilirim?

Sigara kullanıyorsan bırakmaya çalış
  • 2-3 kere erken yat yorulmuş şekilde tabi uykusuz girersen yataga gene döner durursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.