Şimdi Ara

Sabah denemesi Vs Zaman denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum artık zaman ve feme dair her şey yok edildi sınavda o gruba yakın soru çıkma ihtimali Adriana Lima ile yatma ihtimalimden daha az. O halde sabah denemeleri için artık en yakın çıkma olasılığı olan denemeler diyebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu çarşamba günleri verilecek olan denemeden bahsediyorsun dimi ?
  • Star gazetesi ve Sabah gazetesi denemeleri var hükümete yakın kuruluşlar denemekten bir şey kaybetmezsiniz sorular kalitesiz gelirse bir daha almayın. (Var ya bunu yazarken utandım bu ancak Türkiye ve çeşitli Arap ülkelerinde görülecek bir durum "hükümet kuruluşlarına para kazandır bizde sana sınavda avantaj sağlayalım, diğer adaylardan önde ol" açıkça bunu diyorlar rezalet bir durum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton dizi -- 12 Aralık 2016; 16:51:31 >
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Hükümete yakın gazeteler her zaman daha avantajlıdır. Yapacak bir şey yok. This is we are
  • Stra gazetesi ne zaman veriyor? Alintilarsaniz sevinirim
  • Ben bu soru isinin siyasetle ilgisi oldugunu sanmiyorum zaten elli tane hatali soru cikiyor her yil adamlar sorulari anlasalar dikkatle secseler ona da raziyim. Korfez grubu zaten iyi soru cesitleri cikariyordu femler zamanlar ozellikle e bu soru cesitlerinden mutlaka sormak zorunda kalicaklar. Zaten bir sorudan kac tane soru uydurulabilir.
  • Sabah Gazetesi hangi gün deneme veriyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.