sabah 9 - 14 arası dershanem var eve gelince de çalışıyorum ama fazla konu eksiğim olduğu için zaman yetmiyor, zaten çok yavaş çalışıyorum ayrıca geri zekalının teki olduğum için hocaları dinleyemiyorum tahtaya boş boş bakıp dalıyorum o yüzden eve gelince aynı konuları tekrar baştan çalışıyorum bu yüzden saat 23.30 gibi yatıp 4.00 da kalkıp çalışmayı düşünüyorum. sizce az uyku derslerim için sorun yapar mı ? internette böyle yapan öğrencileri görmüştüm. |
sabah 4'te kalkmak mantıklı mı ?

-
-
23.30 gibi yatma.
Erken yat, erken kalk.
Sabah saatlerinin verimi bir farklı. Denemeye değer.
-
kanki daha az motivasyon videosu izle az uyursan sirkadyen ritmi bozarsın
sonra psikolojin bozulur kafayı yersin bi manyak olursun onu demek istedim auuvv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Eylül 2022; 22:0:27 > -
Az uyumak mantıklı , verimli veya kazançlı değil.
-
Mantıklı değil desem kalkmıcan mı. Hayatınızı başkalarının dedikleriyle ilerletmeyin aq. Kendin tartıp karar verme yeteneğin var. 1 gün denersin sana uygun değilse kalkmazsın illa bunu demem mi gerekiyor kendin bulamıyor musun böyle bir çözüm.
-
Ben zamanında Da vinci uykusuna yatıyordum. 1 hafta günlük 2 saat uyku ile dayanabildim devamı gelmedi ve kestim.
-
Hocam sakin ol ya adam özellikle yazmış zaten " ayrıca geri zekalının teki olduğum için..." şeklinde
-
knk motivasyon videosu izlemiyorum ama o üniversiteyi kazanacam auuuuuuvvv
-
Değil
Benim arkadaşım vardı böyle yapan patladı. İnternetteki embesillere uymayın. 4,5 saat uyku ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de gerizekalı gibi hissediyorum bu sıralar kendimi. Tyt mat branş atıyorum 27 30 falan geliyor 10dk tuvalete gidiyorum su içip geliyorum boşlarımı yanlışlarımı 5dkda fark edip düzeltiyorum kafayı yiyeceğim ayar oldum iyice
hayatımı başkalarının dediğiyle ilerletmiyorum zaten sadece bu konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olanlara bir soru sordum. illa bunu demen gerekmiyor üstüne alınan sensin.
-
Deneme çözdükçe azalıyor.
Denendi onaylandı
Ben biraz tytnin suyunu çıkardım galiba ya. Türkçede paragraflarda falan sıkılıyorum odağım dağılıyor artık bitse de gitsek modundayım biraz ara vermem lazım
Uykusuzluk dersleri anlamanı zorlaştırır, yararından çok zararı olur.
-
kalici bir etki birakmis olabilir mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X