Şimdi Ara

Saatler İleri Alındıktan Sonra iPhone'un Alarmı Yine Şaşırdı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hatırlarsanız bir süre önce saatler geri alındığında birçok kişide iPhone'un alarmı şaşırmış ve 1 saat geç çalmıştı. Şimdi aynı durumun tersini yaşıyorum; haftaiçi hergün çalmak üzere 8.15 için kurmuş olduğum alarm, saatler ileri alındığından beri 7.15'te çalıyor. İşin ilginci; test etmek için kurduğum başka bir alarm zamanında çalıyor, yani mesela saat 11.58 iken alarmı 12.00'ye kurduğumda alarm 12.00'de çalıyor, fakat sanki kastı varmışçasına sabah 8.15'e kurduğum alarm 7.15'te çalıyor.. Aynı sorunu yaşayan var mı? iPhone neden çözemedi hala bunu..

• aynı sorunu bende yaşadım.alarm saçmalamaya başladı.
    2 saat erken çaldı vs.ama önemsemedim test yapmadım senin gibi yani.
    basit bi programla işi çözebilirsin sanıyorm
  • aynı problem benim hanımın 3gs cihazında da var. cihazın versiyonu 4.2.
    3 tane ayrı alarm kurdum, 2 si sabah 6.00 ve 6.02 diğeride akşam 22.00. sabah çalan alarmlar haftaiç kendini tekrar ediyor, akşam çalan alarm her gün tekrar ediyor.
    22.00'da çalanda problem yok fakat sabahki alarmlar 1 saat önce çalıyor yani 5.00'te

bende ip4 var 4.3.1 sürümlü, sabah alarmları bende de var fakat nieyse bende problem yok.
  • 4.3 versiyonu ile bu sorun ortadan kalktı. 3GS'te sorun yok.
  • Bende devam ediyor bu sorun.

3gs 4.1
  • Ben de 3G kullanıyorum, IOS 4.1 ve 4.3'e yükseltmek istemiyorum.. İşin garibi, iPhone'nun bu problemi çıkarırken saat ayırması. Yani erken mi çalıyor, geç mi çalıyor bilsek de ayarı ona göre yapsak.. Fakat öğlen, akşam falan ayarladığımızda normal çalarken, insanların alarma en çok ihtiyaç duyduğu zamanda, yani sabah saatlerinde sapıtıyor.. Şimdi erken çalıyor, eğer geç saate ayarlarsak ve bu sorun yarın birgün düzelirse geç çalacak ve işe geç kalacağız.. Saatler geriye alındığında da bu sorun ilk birkaç günlüğüne olmuştu. Bu da düzelir mi derseniz önümüzdeki günlderde.. Bir önerisi olan var mı?..
  • Aynı sorun bendede vaarrr hafta içi kurdugum alarm saatler ileri alındıktan sonra 1 saat erken çalıyor deli olacagım artık. eski alarmi sildim yeni kurdum bu sabah yine erken çaldı. ip4 versiyon 4.1 çok gıcık bir durum bundan sonra düzelene kadar alarm felan kurmam. yardımcı olacak arkadas olursa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.1 versiyonlarda vardı bu sorun ama bende şu an yok 4.2.1
  • 4.3.1'de problem olmadı...
  • aynı sorunu bende yasıyorum arkadaslar gecen pazartesınden bu yana saatler ılerı alınınınca bu problem ortaya cıktı.artık sabah saatlerınde uyku haram oldu.bende 4.1 kullanıyorum ama sırf bu yuzden dolayı yukseltmek ıstemıyorum baska bır cozumu yokmudur arkadaslar bunun.
  • Apple neden bir türlü çözemiyor bu sorunu anlayamadım..
  • Aynı sorun bende de vardı,
    Alarmı OFF sonra tekrar ON konuma alınca 1 saat erken çalmayı kesti herşey normale döndü.
    IOS 4.1
  • 4.2.1 iP4. Sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa

4.2.1 iP4. Sorun yaşamadım.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kknd2kknd2

Aynı sorun bende de vardı,
    Alarmı OFF sonra tekrar ON konuma alınca 1 saat erken çalmayı kesti herşey normale döndü.
    IOS 4.1

denedım oldu gıbı ama sabah saatlerındede denemek lazım o saatlerde problem oluyormus sanırım bır deneyeyım sonuclarını bende yazarım
  • 4.1 de yazılım hatası. calar saati gunluk kurun. o zaman istene saatte çalar. benim başıma çok pis bir olay geldi bu yazılım yüzünden. saati 1 saat ileri aldım. alet internete bağlı olduğu için bir de kendisi atmış gecenin 3 ünde ileri. ne oldu, 2 saat erken çaldı a.q. saati. ben uyku sersemi, hava karanlık (saat 5.36) alışık değilim, dışarıda işe giden servisi beklemeye başladım. ewet saat 5.30 da dışarı çıkıp servisi bekledim. ortada in yok cin yok.
  • Ben de hafta içi hergün çalmak üzere ayarlanmış olan alarmı sildim, yeniden kurdum, sorun düzeldi. Şimdi ayarladığım saatte açlıyor. Fakat anlaşılan saatlerin her ileri ya da geri alınışında iPhone ile yaşayacağız bu ilginç sorunu..
  • olmadı sabah 8 e ayarladım yıne 7 de caldı off yaa hergun yenıdenmı kurucaz anlamadım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.