Şimdi Ara

SAATLER (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.907.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAAT USTALARI LÜTFEN BAKARMISINIZ. HAMİLTON MARKA SAAT AYNI MODEL AMA İNANILMAZ FİYAT FARKI. SİZCE BUNUN NEDENİ NEDİR.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hamilton-hm32515535-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sahm32515535&categoryId=25008404 1269 TL
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=4131&IID=127734# 599 TL
    Bu arada bu hipernex adlı sitede düz hamilton otomatik fiyatları diğer sitelere göre inanılmaz düşük. Yanlız bu modellerin kadranında siwiss made yazısı yok. Bunun nedenini bir arkadaş ''Amerika için satış politikası'' olarak açıklamış ama yinede insanda biraz şüphe uyandırıyor...

• @Scehellex

Örneğin SNZG85J1 kodlu bir 5 serisi Tamamen Japonya üretimi ve montajıdır, zaten arka cam kapakta Made in Japan yazar.
    Ama SNZG85K1 kodlu olan bir 5 serisi Malezya veya Singapur da üretilmiş ve montajlanmıştır. Kalite farkı olmaz ama yinede Japon olanını bulmak ve almak daha iyidir.
  • Hipernix denen site nedir ne değildir bilemem..
    Ancak o verdikleri fiyatlar gerçekçi değil..
    ebay fiyatlarından bile düşük ki ebay satıcıları zaten dip fiyatlar veriyor, vergi vermiyor vs vs..

Bazı internet satıcıları düşük fiyatla mal satıyorlar, kredi kartınızdan para çekiliyor.. Daha sonra size dönüp stok tükenmiş diyorlar, iptal vs. derken günlerce sizi uğraştırıyolar.. Sizin paranızı işletiyorlar bu arada.. Dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Hipernix denen site nedir ne değildir bilemem..
    ebay fiyatlarından bile düşük ki ebay satıcıları zaten dip fiyatlar veriyor, vergi vermiyor vs vs..

Bazı internet satıcıları düşük fiyatla mal satıyorlar, kredi kartınızdan para çekiliyor.. Daha sonra size dönüp stok tükenmiş diyorlar, iptal vs. derken günlerce sizi uğraştırıyolar.. Sizin paranızı işletiyorlar bu arada.. Dikkat etmek lazım.

mrb hocam benim bulduğum hamilton' a senin yorumunuda alabilirmiyim
  • quote:

Valla hocam haklı olabilirsiniz. Araştırmak lazım ama bilidiğim kadarıyla bu hipernex sitesi eski bir site yani sorun çıkaran sitelerden olsa etrafta duyulurdu ama bilmiyorum bakmak lazım. Çünkü 500-600 tl ye hamilton gerçekten iddialı rakamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

hamilton olsun çamurdan olsun şaka bir yana Hamiltonların tasarım ve çizgileri çok hoş . Ayrıca kalitesi de malum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

hamilton olsun çamurdan olsun şaka bir yana Hamiltonların tasarım ve çizgileri çok hoş . Ayrıca kalitesi de malum .

aynen hocam bizde onun için kovalıyoz işte fakat fiyatlar acayip uçuk

•  SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 22 Aralık 2010; 0:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

SAATLER

1500 kusur lira .Fıstık gibi bir Hamilton.Ahh ahh

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

SAATLER

1500 kusur lira .Fıstık gibi bir Hamilton.Ahh ahh

hayalimdeki saat, satıldığı yeri bilen gören varsa haber versin, internetten değilde görerek pazarlık ederek almak istiyorum.

• SEIKO SNK663 ile

SEIKO SNK663K1 arasında ne fark var acaba almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

bu saat hakkında bilgisi olan var mı spor ve dikkat çekici bir saat arıyorum.hepsiburada da 750 tl yılbaşındaki özel inidirmde almayı düşünüyorum.o fiyatı hak eder mi acaba?

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

hocam anlamadığım bazı yerlerde bayan saati olarak da geçiyor, saat güzel benim tercihim böyle saatlerden yana siyah-kırmızı kombinasyonunu seviyorum şahsen.

saate 750 tl değil 886tl gibi bir rakam geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metaltometal

SAAT USTALARI LÜTFEN BAKARMISINIZ. HAMİLTON MARKA SAAT AYNI MODEL AMA İNANILMAZ FİYAT FARKI. SİZCE BUNUN NEDENİ NEDİR.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hamilton-hm32515535-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sahm32515535&categoryId=25008404 1269 TL
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=4131&IID=127734# 599 TL
    Bu arada bu hipernex adlı sitede düz hamilton otomatik fiyatları diğer sitelere göre inanılmaz düşük. Yanlız bu modellerin kadranında siwiss made yazısı yok. Bunun nedenini bir arkadaş ''Amerika için satış politikası'' olarak açıklamış ama yinede insanda biraz şüphe uyandırıyor...

Gerçektende ebay fiyatından ucuz saatler. İnsanın alası geliyor ama şüpheli gibi. Bir de swiss made yazmayanlar orjinal olsa bile swiss yazanlarla fiyat farkı oluyormu normalde acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: td80

quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

quote:

bu saat hakkında bilgisi olan var mı spor ve dikkat çekici bir saat arıyorum.hepsiburada da 750 tl yılbaşındaki özel inidirmde almayı düşünüyorum.o fiyatı hak eder mi acaba?

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

hocam anlamadığım bazı yerlerde bayan saati olarak da geçiyor, saat güzel benim tercihim böyle saatlerden yana siyah-kırmızı kombinasyonunu seviyorum şahsen.

saate 750 tl değil 886tl gibi bir rakam geçiyor

evet farkettim kdv yi hesaba katmamışım ama başka yerlerde 760 a filan gördüm.

• arkadaşlar her resmi alıntı yapmayın LÜTFEN

takip zorlaşıyor
  • o tissotu daha ucuz a nasıl temin edebilirim?yurt dışı fiyatları ne kadar acaba?veya 2.el bulabilir miyim?
  • quote:

o tissotu daha ucuz a nasıl temin edebilirim?yurt dışı fiyatları ne kadar acaba?veya 2.el bulabilir miyim?

Tissot satan bayiden alırsanız daha ucuza alırsınız. Pazarlığa bakar iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Aralık 2010; 18:49:41 >
  • Tissot'da peşin ödemede %20 ile %30 arası indirim alırsınız.
  • iyide bayide zaten 1000 tl dir pazarlık etsem 900 tl ye anca düşürür.intenetten alsam daha karlı çıkıyorum
  • forumda bir arkadaş uygun fiyata getiriyor tissot saatleri. hem de orijinal olduğunu belirtmekte.

http://forum.donanimhaber.com/m_35651489/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35651489

benim hoşuma giden saat tipi orient star gibi olanlar. ama fiyatı itibariyle bana göre değiller. saat için maksimum 450 TL verebilirim. beklemedeyim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.