Şimdi Ara

SAATLER (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.970.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Rolex te indirim oluyo mu

Orijinalden alıntı: polish

akrep güneşe doğru tutulur ve bu pozisyonda saat 12 ile akrebin açıortayı güneyi gösterir,

marine master, ve seikonun bazı üst modellerinde kullanılan spring drive teknolojisi kesinlikle devre içermez, ve tamamen mekaniktir.

Ama alınteriyle kıt kanaat geçinen adama, iyi saat diye diesel sattılarmı üzülüyorum. buradaki amacımız, o adama satıcıdan önce ulaşmak. tabi kendiside isterse.

Bu yön bulma yöntemini bilmiyordum. Çok ilginç, deneyeceğim.

Spring drive'in tamamen mekanik olmasına da sevindim. Biryerlerde saniyenin sapmasını ayarlayan devrenin elektronik olduğunu okumuştum, demekki yanlış kaynakmış

Haklısınız. Her firmanın kaliteli ürün yaptığı bir sektör var, dediğiniz gibi diesel, tommy, pierre carden, emporio armani gibi markalar kaliteli kıyafet üretiyorlar, saatlerde ise kimi 10-15 dolarlık miyota mekanizma kullanarak, hele otomatiklerde ise çin mekanizmaları kullanarak kalitesiz fason üretimleri markalarını kullanarak fahiş fiyatlara satıyorlar. Ben de zamanında bu tür yanılmalara kapıldım. Böyle yerleri daha erken keşfedebilseydim şimdi elimde az ama öz ve kaliteli saatler olurdu.

Bu nedenle amacınızı takdir ediyor ve destekliyorum.

Saygılar

• quote:

eğerki, yarın öbürgün sıkışırsam hangisini daha çabuk ve en az zararla satarım diyorsanız ML.
    kesinlikle satmam, uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir saatim olsun derseniz gevril derim. (gerçi gevril yurtdışında da tanınan, popüler bir markadır. ama ülkemizde satmaya kalksan kimse almaz. ben alırım ama

•  SAATLER

SAATLER

bu saatler nasıl beyler kullanan varmı almayı düşünüyorumdaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 6 Eylül 2010; 10:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Citizen saatler hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Citizen dirayetli bir japon markası. Eskiden mekanik ve pilli saatleri daha çok üretilirken şimdilerde eco-drive denilen (saatin içinde bulunan şarj edilebilir pilin herhangi bir ışık kaynağından şarj olarak quartz mantığıyla çalışan bir sistem) sistemle çalışan modeller üzerinde yoğunlaşmaktadır. Kendi mekanizmaları olan Miyota saat mekanizması da Citizen'in olup, çoğu moda saatlerinde bu mekanizmaların ucuz modelleri kullanılmaktadır. Citizen kendi saatlerinde ise daha kaliteli mekanizmalar kullanmaktadır.

Ayrıca bir de pek çok ilanda söylenenin aksine citizen eco-drive larda kullanılan şarjlı pillerin de bir ömrü vardır ve normal pillerden daha pahalıdır. Normal piller 2-3 yıl ömürlü, şarjlı piller ise kullanıma göre 7-8 yıl belki 10 yıl ömürlü olabilir.

Fiyat kalite olarak ise Citizen ler genellikle olumlu değerlendirilmektedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __Gezgin__

SAATLER

Arkadaşlar bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz

isviçre yapımı, güzel bir kronometreli quartz saat. uygun fiyata bulursanız, parasını fazlasıyla hakeden bir saat sahibi olursunuz.

Ben internet sitesinde bu saate rastlayamadım. Replica veya sahte olmasın?

Victorinox ların otomatikleri daha güzel. Ben de limited edition serisinden şu power reserve göstergeli olanını çok beğeniyorum. Hatta bundakini "power gauge" şeklinde araba göstergesi gibi ifade etmişler.

SAATLER

• yok saat orjinal victorinox ların kahverengi tonları çok hoşuma gidiyor fiyatı 1.000-2.000 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

yok saat orjinal victorinox ların kahverengi tonları çok hoşuma gidiyor fiyatı 1.000-2.000 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam

saat orjinal, Türkiye'de satılan modeller arasında. eyüboğlu'nun sitesindede var. chrono klasik grubuna dahil. 700-800 civarı fiyatı var. ;

http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=6&m=55&uid=4243

quote:

yok saat orjinal victorinox ların kahverengi tonları çok hoşuma gidiyor fiyatı 1.000-2.000 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam

saat orjinal, Türkiye'de satılan modeller arasında. eyüboğlu'nun sitesindede var. chrono klasik grubuna dahil. 700-800 civarı fiyatı var. ;

O modelide beğeniyorum ama resimdeki alt model dakka-saiye-salise gösteriyor diye biliyorum. bu daha çok 900-1000 dolar civarıhttp://www.bodying.com/victorinox-swiss-army-chrono-241198/watches/10508 sitenin indirimli fiyatı 820 dolar indirimsizi 1,200 dolar türkiye fiyatı osuyla şusuyla 1700-800 tl ye geliyor edit:1200 dolarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Gezgin__ -- 6 Eylül 2010; 14:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

quote:

SAATLER

Arkadaşlar bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz

isviçre yapımı, güzel bir kronometreli quartz saat. uygun fiyata bulursanız, parasını fazlasıyla hakeden bir saat sahibi olursunuz.

Ben internet sitesinde bu saate rastlayamadım. Replica veya sahte olmasın?

Victorinox ların otomatikleri daha güzel. Ben de limited edition serisinden şu power reserve göstergeli olanını çok beğeniyorum. Hatta bundakini "power gauge" şeklinde araba göstergesi gibi ifade etmişler.

SAATLER

bu saat makine olarak güzel, modifiyeli 7750. fakat kadran biraz karışık olmuş, çok fazla unsur var. biraz daha sade olsaymış daha iyi dururmuş.
    otomatiklerde sade kadran tercih etmem, ve dalgıç kasaları sevmem sebebiyle benimde gözümde bu saat var, dive master 500 m. dalgıçlarda klasikleşmiş 2824-2 yerine, 2892-a2 kullanılmış.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polish -- 6 Eylül 2010; 14:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

SAATLER

SAATLER

bu saatler nasıl beyler kullanan varmı almayı düşünüyorumdaaa

welder her ne kadar bir saat markası olsada, saatlerinde içerik ve kaliteden ziyade, güncel moda tasarım, devasa boyut, farklı ve ucube tasarımlar peşinde. bu modellerin çok fazla geleceği olmayacaktır. üstelik fiyatlarıda anormal derecede yüksektir. gösterdiğiniz saat en az 2000 liradır. oysa içindeki makine miyota.

bu tarz saat arıyorsanız garip ve iri tasarımlarıyla ünlü u-boat modellerine bakabilirsiniz. en azından welderden daha kaliteli malzemesi var.

• quote:

quote:

quote:

O modelide beğeniyorum ama resimdeki alt model dakka-saiye-salise gösteriyor diye biliyorum. bu daha çok 900-1000 dolar civarıhttp://www.bodying.com/victorinox-swiss-army-chrono-241198/watches/10508 sitenin indirimli fiyatı 820 dolar indirimsizi 1,200 dolar türkiye fiyatı osuyla şusuyla 1700-800 tl ye geliyor edit:1200 dolarmış

ok, sizin gösterdiğiniz chrono klasik xl imiş. fakat bu kasalar 45 mm. biraz kaba kaçmasın. diğer model 41 mm. bileğiniz ince ise, o daha şık duracaktır. buda chrono klasik xl :
    fiyatı 1000 doların biraz altındaymış.
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=6&m=55&uid=4192

• Merhaba arkadaşlar,
    Bir arkadaşım linkteki saati beğenmiş ve nasıl olduğu konusunda bana danıştı. Bu saati kullanan yada bilen varsa yorumlarını alabilirmiyim?

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=30246&urun=saat

Orijinalden alıntı: alwer

Merhaba arkadaşlar,
    Bir arkadaşım linkteki saati beğenmiş ve nasıl olduğu konusunda bana danıştı. Bu saati kullanan yada bilen varsa yorumlarını alabilirmiyim?

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=30246&urun=saat

Ohhh marka Lord, oldum Ford, saat zort.
    Bu saate para mara vermeye kalkmayın.

Orijinalden alıntı: uAfLasH

Merhaba. Arkadaşlar bana 100tl civarlarında; günlük, okulda, her kıyafetle kullanabileceğim, güzel görünüşlü sağlam bir saat önerir misiniz?

bütçe 100 tl ise casio al,bulabilirsen g-shock modellerinden al

Konuyu düzenli aralıklarla baştan itibaren okumaya başladım.İyi kötü bazı markalar ve mekanizmalar hakkında bilgi sahibi oldum.Konuda paylaşılan yorumlanan bir kaç tane model var beğendiğim tabi bunları canlı olarakta görmek istiyorum.
    Sizden ricam isviçre markalarının uygun fiyatlı satıldığı mevkiileri/dükkanları paylaşmanız.Bir kaç gün boş vaktim var gezip görmek uygun bir şey bulursam almak istiyorum.

Ayrıca tecrübenize dayanarak ikinci el saat satan, çeşit bulabileceğim dükkanlarıda ayrıca yazarsanız sevinirim.

İster pm ister konuda yazarak paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 6 Eylül 2010; 21:42:00 >

arkadaşlar bi üye arkadaşımız bundan almış gerçekten çok hoş bunun gibi bu tarz bi saat önerirmisin ? max 200-300 arası bulabilirmiyim?

Orijinalden alıntı: elest

quote:

Orijinalden alıntı: ggkhann

quote:

Orijinalden alıntı: elest

quote:

Orijinalden alıntı: minik_jagura

elest;

1. seiko çok güzelmiş. modeli nedir acaba ?

modeli SNN165P1 miş. bende dün akşam gördüm bu modeli 2 tane guess modeli beğenmiştim önceden bunu görünce hem seiko olması hemde fiyatının çok abartı olmamasında iyice ısındım ama yinede gözle görüp elle tutmak lazım

Bende saatin siyah modeli var.
    Gerçekten çok güzel bir saat.Hem spor hem resmi giyime uyum sağlayabiliyor.Kolda duruşu da rahat.Tavsiye ederim görünüşüne ısındıysanız.

görüşüne bayağa bir ısındım iyiden iyiye almayı düşünüyorum artık sen nerden almıştın,bide kaça almıştın birde zahmet olmassa şöle bir kaç resmini ekleyebilirmisin çok oldum biraz farkındayım ama bu netteki resimlerinden pek iyi anlaşılmıyoda

SAATLER

yaklaşık 300'e almıştım mağazadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

Merhaba. Arkadaşlar bana 100tl civarlarında; günlük, okulda, her kıyafetle kullanabileceğim, güzel görünüşlü sağlam bir saat önerir misiniz?

bütçe 100 tl ise casio al,bulabilirsen g-shock modellerinden al

G-Shock çok cafcaflı çocuk işi gibi yani en azından 100tl civarında olanlar. Daha oturuşlu bi' tavsiye bekliyorum sizden..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.