Şimdi Ara

SAATLER (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

Ck nın diğer görüntüleri.

SAATLER

Ben Ck rettangolo modelini kullandım, camı hiç çizilmedi ama bir arkadaşıma vermiştim, çantası ile bagaja nasıl koymuşsa saatin camı kırılmıştı, 30 lira verip yeni cam taktırdım. Saatin camı çiziliyor da kırılıyorda, kullandığımız bir çok şeyde olduğu gibi. Bence tercih yaparken en önde gelen kriter bu olmamalı.Şu saatin modern görünüşü birçok saatte yok. çizilmeyecek diye kolunda içine sinmeyen bir saat taşımaktansa bunu sevdiysen bunu kullan. dediğim gibi gösterdiğin fiyat aralığında görünüm olarak hiçbir saat buna yaklaşamaz. ayrıca daha önce tekrarladığım gibi Ck modacı saati değildir. Üretimi İsviçre'de yapılan bir saattir. Makinesi de çok iyidir. Eskiden yılda 3-5 saniye şaşma yapardı gerçi şimdi biraz arttı marttan bu yana 6 sn geri kalmış. ama bu da çok iyi bir değer.

teng

saatin makinası iyi olabilirde CK markasının açılımı CALVİN KLEİN dir mu marka giyim markası değil mi kardeşim, SWISS MADE diye saat markası olacak diye bir şey yok. NAUTİCA da SWISS MADE hemde saatleri calvin klein ck dan daha kalitelidir o da bir moda markası kıyafet üretimi yapar yatcılık yapan insanlar için o yüzden saatleri yatcılık kullanılmak üzere en iyi kalitede üretilir ama CK da NAUTİCA da giyim markasıdır.

Yani şimdi omega bir saat yapsa adını da Dolce& Gabbana koysa buna modacı saatidirmi diyeceğiz ???
    Swatch grubuna bağlı bir firma işte.Sahibi kim Calvin Klein mı ?? Hayır. Kim ? Swatch group. Bitti.
    Tasarımını o yapıyor ya da adını vermiş olabilir. Yani modacıların kendi ismini vermek gibi bir hakları da var.

e ben fosiil e yazınca saat markası diye reddediyorsun ck yı swatch grup üretiyor diye kabul ediyorsun ben şimdi giyim markası saatine saat markası mı
    diyeceğim NAUTİCA yı fln GALLENEN diye saat fabrikası onlar üretiyor o zaman NAUTİCA ya MARK ECKO ya da saat markası deyelim FOSSİL in de amerika da fabrikası var ve bu fabrikada DİESEL, ADİDAS, EMPORİO ARMANİ, ESPRİT, MOSCHİNO, BURBERRY gibi saatler üretiliyo o zaman senin teorine göre onlar da saat markası FOSSİL saat marksına olması rağmen diğer yazdığım markalar da saat markası oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Yok 1sn 'ye inmedi.
    10 günlük ölçüm sonunda dün gece yarısı 00:45' de 4sn lik ileride giden saat, birkaç saat önce 5 sn ileride(10 saatte 1sn daha ilerlemiş) görünüyordu.

zaman takibini başka bir saatten mi yapıyorsunuz yoksa bilgisayardan fln mı? eğer bilgisayardan yapabilrirseniz farklılık gösterir ben gerçek bir quartz saaatle denenizi öneririm, eğer quartz saatle de kontrol ettiğiniz de aynı şeyi yapıyosa saatin bakıma, revizyon a girme vakti gelmiştir.
  • teng bilgisayar saatini internet saati ayarıyla güncelledim.Şimdi bir ölçüm alacağım ve haftaya tekrar internet saatini güncelleyip kol saatimle karşılaştıracağım.Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

ziyaliv evet bilgisayar saatinden kıyaslıyordum ama bilgisayar saatinin hiç şaşmadığını okumuştum bu forumda,hem devamlı internete bağlı olduğum için bilgisayar saatinin kendisini güncellediğini düşünüyordum ama teng' in mesajını okuyunca bizim güncelleştirmeleri yapmamaız gerektiğini anladım.

Bu arada saati mağazadan alalı 3-4 sene olmuştur.
    Lorus marka saat.
    arka kapağında made in Japan yazıyor, bu işi haber.
    Ayrıca kronometresi var,100m suya dayanıklı olduğu belirtilmiş.Komple çelik(en azından öyle sanıyorum).
    O zamanın parası ile 150-200 tl arası verdiğimi hatırlıyorum.
    Sizce kalitesi ve fiyat/performansı nasıldır bu saatin ?

• quote:

teng bilgisayar saatini internet saati ayarıyla güncelledim.Şimdi bir ölçüm alacağım ve haftaya tekrar internet saatini güncelleyip kol saatimle karşılaştıracağım.Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

ziyaliv evet bilgisayar saatinden kıyaslıyordum ama bilgisayar saatinin hiç şaşmadığını okumuştum bu forumda,hem devamlı internete bağlı olduğum için bilgisayar saatinin kendisini güncellediğini düşünüyordum ama teng' in mesajını okuyunca bizim güncelleştirmeleri yapmamaız gerektiğini anladım.

Lorus marka saat.
    Ayrıca kronometresi var,100m suya dayanıklı olduğu belirtilmiş.Komple çelik(en azından öyle sanıyorum).

LORUS, PULSAR ve SEİKO saatler seiko tarafından üretilir seiko grubunun ürünleridir ve seiko fabrikasında üretilir.
    içerilerinde SEİKO makinaları vardır seikolara yakın bir kalitede üretilir yine dediklerin kesinlikle doğrudur, çelik kasadır, su almaz
    hatta bizim sektörde lorus ve pulsar seiko nun uygun fiyatlı versiyonları olarak geçer.
    150-200 tl usd den ele alırsak bugun yaklaşık 250-300 tl arasında olmalı tahminimce ve kesinlikle o fiyatlara alınabilecek gayet güzel bir markadır
    sağlıklı markadır yani

ama benim önerim gerçek bir quartz saatle takip et elektroniz ortamda bazen problem olabiliyor saat konusunda, gerçek bir saatle kontrol et bakalım öyle sonuçlar ne çıkacak ona göre tekrar görüşelim

• quote:

teng bilgisayar saatini internet saati ayarıyla güncelledim.Şimdi bir ölçüm alacağım ve haftaya tekrar internet saatini güncelleyip kol saatimle karşılaştıracağım.Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

Lorus marka saat.

Sonucu bildirirsen iyi olur, ben de merak ettim.

• quote:

Lorus marka saat.

Saatin arka kapağında Stainless Steel yazıyorsa saatin kasası ve arka kapağı çeliktir.

Eğer kapakta Stainless Steel Back yazıyorsa sadece kapak çeliktir.

Uzun süredir verilmeyen bir bilgiydi bu, yazmak istedim.

Bunun dışında Lorus Seiko'ya bağlıdır. Seiko gibi f/p oranı yüksek güzel saatler üretir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 1 Haziran 2009; 18:07:33 >

• forumunuzdan birkac gun once haberim oldu.yavas yavas eski mesajlarıda okumaya calisiyorum.ben de saat meraklisi sayılırım su an tissot seastar 1000
    otomatık siyah gostergeli takıtorum alalı daha 2 ay olmadi biraz agır bır saat daha dogrusu epeyi agır bir saat fakat agırlıgı haricinde cok cok guzel bır saatç
    benim idealim omega speedmaster moon watch yada doxa orange yada eterna kontiki almak
    yanliz sıfır degil kullanılmis yada ikinci el yada ruhu olan bir saat almak istiyorum
    simdiden hepinize selamlar
  • Hoşgeldin.

Ben de saatimi alırken 2 seçeneğim vardı ve seçeneklerin biri Seastar 1000'di.

Çok güzel bir saat ama bana biraz ağır ve kalın gelmişti, onun haricinde fiyatı da bütçemi aşıyordu. Ama çok güzel bir saat almışsın, tebrik ederim.

Bunu nereden ne kadara aldığını söylersen çok sevinirim. Bu arada kordon metal mi kauçuk mı?

Umarım idealindeki saatleri alabilirsin.
  • arkadaslar simdi bugun gittigim bir mahalle bitpazarindan geldim, yilda bir kez kurulanlardan, sizler icin birkac resim cektim
    Bugun tatildi

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: seastar1000

forumunuzdan birkac gun once haberim oldu.yavas yavas eski mesajlarıda okumaya calisiyorum.ben de saat meraklisi sayılırım su an tissot seastar 1000
    otomatık siyah gostergeli takıtorum alalı daha 2 ay olmadi biraz agır bır saat daha dogrusu epeyi agır bir saat fakat agırlıgı haricinde cok cok guzel bır saatç
    benim idealim omega speedmaster moon watch yada doxa orange yada eterna kontiki almak
    yanliz sıfır degil kullanılmis yada ikinci el yada ruhu olan bir saat almak istiyorum

eterna kontiki ya da moonwatch icin butceni de belirtirsen yabanci forumlarda bazen arkadaslar satiyor seni onlarla irtibata gecirebilirim, guvenli ve iyi kullanilmis temiz bir saat alirsin

• quote:

forumunuzdan birkac gun once haberim oldu.yavas yavas eski mesajlarıda okumaya calisiyorum.ben de saat meraklisi sayılırım su an tissot seastar 1000

Sana uc tane link

http://cda.chronomania.net/forum_entry.php?id=18826

http://cda.chronomania.net/forum_entry.php?id=18969

http://cda.chronomania.net/forum_entry.php?id=9234

• abi gördüklerini değil aldıklarını göster :D
    yoksa çektiklerinin hepsini aldınmı :D

at biblolu saatin altındaki komindini bana paket yaparsan çok sevinirim bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirasa

abi gördüklerini değil aldıklarını göster :D

at biblolu saatin altındaki komindini bana paket yaparsan çok sevinirim bu arada

Bu ikisini aldim, birer euroya
    Digerleri ya quartz'di ya da minimum 20 euro istediler

SAATLER

• tissot u tahtakaleden gecerken bir vitrinde gordum iceri girip fiyat sordum daha once tissot un dalgıc saati oldugunu duymamıstım.ben tissot un 150 yılı icin cikardigi limited serisinden saat bakiyordum fakat bu saat cok uygun geldi hemen aldim 700 tl fiyat ve hic ındırim yapmadılar saat plastik kordonlu idi fakat kullanımı hos degil onun icin ben deri kayıs taktim halen de cok memnunum
    yeni saat icin 1000 dolar ayırdım eger yardımız olursa cok cok memnun olurum yurtdısından ınternet uzerinden alısveris hakkında hıc bılgım yok tz-uk.com diye bır sıteyı ızlıyorum oradaki saatleride cigerci onundeki kediler gibi izliyorum umarım yardiminiz olurda benimde bi moonwatch ım olur
    tekrar tekrar tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

abi gördüklerini değil aldıklarını göster :D

Bu ikisini aldim, birer euroya
    Digerleri ya quartz'di ya da minimum 20 euro istediler

ameliyata başladın öyleyse
    siyah kayışlı olanı gayet şık hayırlı olsun şimdiden

• kontiki cok guzelmıs fakat fiyatlar benim icin biraz fazla kolumda 1000 dolardan daha pahalı bir saatle halk otobusuyle ise giden biri olmak istemiyorum dogrusu ama yinede o sitelerden nasıl alisveris edildigi hakkında bilgi verirseniz cok memnun olucagim ozellikle gumruk mevzuu kafamı karıstırıyor tekrar tesekkurler
  • quote:

ameliyata başladın öyleyse
    siyah kayışlı olanı gayet şık hayırlı olsun şimdiden

evet bu hafta vakit olursa guzellik ameliyatina yatiricam ikisini de, 6 saat once alirken kurdum hic sasma yapmadan tikir tikir gidiyorlar, kayislarini yenileyip, kasayi temizleyip birde camlarini ozel ilacla silip parlattikmi bakire kiz gibi olurlar
    Biri 1940 lardan, digeri (mavi kadranlisi) 1950 lerden, kurmali.

• Ziyaliv açıklayıcı bilgiler için teşekür ediyorum.
    Bende duymuştum Seiko' nun yan ürünü olduğunu, hatta pil değiştirmeye gittiğim saatçide bana dünya para verip Seiko alacağına bu markadan bir modeli al, iç mekanizma nasılsa aynı demişti.
    Tabii seikonun artıları fazladır.Safir camı, kinetik modelleri vs.
    En basitinden kayışlarında kullandıkları çift kilit mekanizması gibi.

Teng babamın seiko 5' i var.Onunla bir ölçüm yapıp size bildiririm.

Polemik saatin arkasında aynen şunlar yazıyor.

WATER RESIST 10 BAR ST. STEEL MOVEMENT JAPAN. V657-X023

Ha birde LORUS yazıyor arkasında.

st steel herhalde çelik olduğunu belirtiyor.
  • İYİ AKŞAMLAR HERKESE

hepinize JACQUES LEMANS diye yazıp duruyorum biraz da anlatayım ne olduğunu

JACQUES LEMANS firması 30 senelik mazisi olan genç bir firmadır ve MR Alfried Rield tarafında avusturyada kurulmuştur. firma avrupanın önce gelen saat firmaları arasında yerini alımıştır. özellikle son yıllarda resmi üretim ve pazarlama hakkını aldığı FORMULA 1 saatleri ve GENEVE serisi avrupa da iyi bir satış grafiği yakalamıştır. saatlerinin üretimide özellikle GENEVE koleksiyonun da birinci sınıf çelik, pırlanta taşlar, seramik, safir cam, ETA otomatik ve RONDA serisi quartz makineler kullanmaktradır. şu anda dünya nın TÜRKİYE de dahil 50 yi aşkın ülkesine ihracat yapmaktadır. ve uluslar arası garantiye sahip saat fimalarındadır.

modellerinden ve kullandıkları makinelerden bir kaç örnek:
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

SAATLER
     SAATLER

RONDA 7004CAL.

• quote:

kontiki cok guzelmıs fakat fiyatlar benim icin biraz fazla kolumda 1000 dolardan daha pahalı bir saatle halk otobusuyle ise giden biri olmak istemiyorum dogrusu ama yinede o sitelerden nasıl alisveris edildigi hakkında bilgi verirseniz cok memnun olucagim ozellikle gumruk mevzuu kafamı karıstırıyor tekrar tesekkurler

Gumruk konusundaki bilgileri diger tecrubeli arkadaslarima birakiyorum,
    Link'lerini verdigim site aslinda burasi gibi bir saat forumunun satis ilanlari bolumu, yani bizim gibi saat meraklilari saatlerini satacaklari zaman once orada arkadaslarina teklif ediyorlar.
    Satin alma konusunda, asagidaki link'i takip et, hosuna giden bisey olursa bana haber ver ben devreye girerim ve yardimci olurum, her halukarda saticiya parayi onceden gondermen gerek, sonra o parayi alinca sana saati gonderir, guvenilirlik konusunda haberim olursa bakarim. yazismalar konusunda ya ingilizce direk yaparsin ya da bana yazarsin ben saticiyla senin icin yazisirim.
    Iste forum arkadasi olunca boyle avantajlar var

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.