Şimdi Ara

SAATLER (287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2000-2500 TL arasında hem spor hem de klasik giyimle gidebilecek mekanik bir saat arıyorum. Saati taksitle almak durumundayım.
    Aslında durumumu anlatayım daha iyi eylül ayında evleniyorum ve evlenenler bilirler kız tarafı damada saat takarlar. Kız tarafı da üstte söylediğim şartlarda bir saat beğenmemi söylediler. Ben de size danışayım dedim.
    Aklımda TAG'lar var ama bulabildiğim birkaç mağazada fiyatlar beklediğimin üzerindeydi. Acaba taksitle orjinal ürün satan uygun fiyatlı mağazalar var mıdır???
  • Adamlar turuncuyla bile karizma saat yapmışlar ya; kayışı gergedan boynuzunun dersiymiş yanlış anlamdıysam; 20 000 dolars, 300 taneymiş üretimi Ne tasarım ama, bi bu saat bide Rolex olmasaymış noolurmuş bilemiyorum piyasadaki saatlerin yarısı Rolex ve Royal Oak Offshore'un kuzeni gibime geliyo:D

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 27 Mayıs 2009; 7:49:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

Arkadaşlar merhaba

2000-2500 TL arasında hem spor hem de klasik giyimle gidebilecek mekanik bir saat arıyorum. Saati taksitle almak durumundayım.
    Aslında durumumu anlatayım daha iyi eylül ayında evleniyorum ve evlenenler bilirler kız tarafı damada saat takarlar. Kız tarafı da üstte söylediğim şartlarda bir saat beğenmemi söylediler. Ben de size danışayım dedim.
    Aklımda TAG'lar var ama bulabildiğim birkaç mağazada fiyatlar beklediğimin üzerindeydi. Acaba taksitle orjinal ürün satan uygun fiyatlı mağazalar var mıdır???

Öncelikle hayırlı olsun Allah mesut bahtiyar etsin;
    Hamiltona müracaat gibi geldi bana, çünkü aynı saat(üç aşşağı beş yukarı aynı saat tabi) tag olunca fiyat 2-3 katı olur, tagın bu fiyata 2824 makinalı bi saati alınabilirken hamilton olunca 7750 nin kralını alırsınız, bide ekstra özellikleri olur. Omega da zor olur 2000 liraya, Rolex-ve Zenith'e kadar zaten markalar aynı mekanizmayı kullanıp markaya göre fiyat koyuyorlar(Brietling, Tag, Hublot vs bunlar arasında da alıcının tarzı belirleyicidir, tasarımda bitiyor bence olay ) esas saatin hası Rolex- ve Zenith dahil üstüdür ancak; ( A. Piguet, Vacheron C., PAtek Philippe, A. & Sohne gibi markalar piyasanın hası, el emeği göz nuru ama) bu saatleride anca rüyamızda görürüz:::D

Ayrıca özellike Maurice Lacroix ve özellikle Frederique Constant bence diğer markalarla kıyaslayınca çok uygun fiyatlı ve çoğundan kaliteli, bide REVUE THOMMEN ve Grovana var onlarda Eta mekanizma kullanıyor ancak daha yeni firmalar oldukları için fiyatları daha uygun.

Aklıma takıldı saat ustalarının anlattığına göre eskiden Movado iyi bir markaymış Movado kanatimce düşüşte ve asla toparlayamayacak markalardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 27 Mayıs 2009; 8:04:16 >

• iyimiş kardeş valla hanım bizi nerdeyse bir casio ya aldı
    quote:

Arkadaşlar merhaba

• @plantamax, sana başka bir öneri tag heuer alacağına sınırlı sayıda
    üretilmiş (limited edition) koleksiyon değeri olan bir Oris alsan daha iyi olmaz mı?

mesela Oris Bob Dylan Limited Edition. fiyatı ne kadar bilmiyorum ama, bir araştır,
    gönlüne uygun başka bir model de bulabilirsin.

http://www.oris.ch/home.aspx
    http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=73&ln=[LAN]&ln=en

• @vervito,

saat zirvemiz 20 Haziran'da olacak
    aslında organizasyon Polemik dostumuza ait
    ben sadece önerilerde bulunmuştum.

Daha 20 Haziran'a vakit var.

Yeni yeni öneriler de gelir diye umuyorum.
  • Abi sen zaten çok güzel bir program yapmışsın, benim o programa ekleyebileceğim hiç bir şey yok.

Umarım 20 Haziran'da hepimiz uygun oluruz ve güzel katılımlı keyifli bir buluşma gerçekleştirebiliriz.
  • umarım :)
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

Mustafa Bozer haklı hamiltona da bak.. verdiğim linkin sahipleri hamiltonun eski distributorleri ve oldukça indirimde şu anda ellerindeki ürünler.
    şu an distributorluğu saatvesaat firmasına geçti, herifler aklılları sıra yeni sezon ürün diye getirdiler aynı dönem ürünlerini kazık fiyatlara satmaya çalışıyorlar..
    Mustafa Bozer, ben de arkadaşa Longines önermiştim 2500 liraya modelleri var piyasada..
    Bu arada adı geçmişken Frederique Constant hakkında fikriniz ne? 1989 genç bir firma yani ona vereceğimiz parayı daha köklü firmaya vermek mantıklı olmaz mı? tabii ama bir modeli var ki Healey serisinden gençliğine falan bakmaya gerek yok.. uygun fiyata gördüğüm yerde alırım.. ))

• quote:

Arkadaşlar merhaba

Tag bilmiyorum ama o paraya Longines bulabilirsin.
  •  SAATLER

Bu saat beni hasta etti ya.
    Mükemmel birşey...
    Türkiye'deki satıcı firmaya fiyatını sordum.
    550.000 İsviçre Frangı
    Şu an 1 İsviçre Frangı = 1,43
    OHA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

SAATLER

Bu saat beni hasta etti ya.
    Mükemmel birşey...
    Türkiye'deki satıcı firmaya fiyatını sordum.
    550.000 İsviçre Frangı
    Şu an 1 İsviçre Frangı = 1,43
    OHA.

Bu Gruebel ve Forsey dani adamlar...bu verdiğiniz fotograftaki saat Tourbillon 24 secondes..
    bir de quadruple tourbillonları var efsane olacak bir saat bence..resim yuklemesini bilmiyorum web siteleri buhttp://www.greubelforsey.com/

• 3 gün önce birçok saat firmasına e-mail atarak katalog talebinde bulunmuştum.
    Biraz önce omega' nın kataloğunu teslim aldım.
    Arkadaşlar inanın içindeki modeller harikalar ve katalog çok hoş.
    Şimdi Rolex, Tissot ve diğer markaların kataloglarını bekliyorum
  • bu 300-400bin dolarlık saatlerin maliyeti ne kadar arkadaşlar?

ya da bir genelleme yapacak isek, 50bin dolar ve üstü saatlerin %kaç ı malzemeye ( parçalar olsun altın kaplama vs) %kaçı işçiliğine gidiryor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vervito

quote:

Arkadaşlar merhaba

Mustafa Bozer haklı hamiltona da bak.. verdiğim linkin sahipleri hamiltonun eski distributorleri ve oldukça indirimde şu anda ellerindeki ürünler.
    şu an distributorluğu saatvesaat firmasına geçti, herifler aklılları sıra yeni sezon ürün diye getirdiler aynı dönem ürünlerini kazık fiyatlara satmaya çalışıyorlar..
    Mustafa Bozer, ben de arkadaşa Longines önermiştim 2500 liraya modelleri var piyasada..
    Bu arada adı geçmişken Frederique Constant hakkında fikriniz ne? 1989 genç bir firma yani ona vereceğimiz parayı daha köklü firmaya vermek mantıklı olmaz mı? tabii ama bir modeli var ki Healey serisinden gençliğine falan bakmaya gerek yok.. uygun fiyata gördüğüm yerde alırım.. ))

Healey +1

Fredrique Constant kendi kalibresini yapıcak kadar köklü(in house movement), alis ........s...ati(bu kadar sansürleyebildim) diye bi saat sitesi var mesela benim gördüğüm kadarıyla longines Tag dan ucuz değil, şimdi link verip formu strese sokmak istemiyorum, malum bi reklam olmasın durumu-baskısı var(gereksizce), formun baştarfını silmişler daha önceden ilk iletilere bakınca görülebiliyor;

Oris benim aklıma gelmemişti, bence en mantıklısı o, Hamilton'la beraber tabi, Tissot'unda bir kaç o tip saati var galiba, Ben Hamiltonun bi modelini şimdiye kadar hiç beyenemedim, ama Oris tasarım olarak bence Hamilton 'dan çok daha iyi:D

• quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

bu 300-400bin dolarlık saatlerin maliyeti ne kadar arkadaşlar?

ya da bir genelleme yapacak isek, 50bin dolar ve üstü saatlerin %kaç ı malzemeye ( parçalar olsun altın kaplama vs) %kaçı işçiliğine gidiryor

quote:

Altın kaplama olmaz da zaten; o tip saatllerin mekanizması o markaya- saate özgü olduğu için kendi çapında rekabetsizdir; zaten az yapılırlar, pre_sold dedikleri durumda, almak için sıra beklersiniz,

Örneğin iyi doktor mantığı gibi bişey, şimdi iyi doktor daha çok para alcak tabi,

• Tissot,TAG,Oris,Omega,Hamilton arasında bir kalite-sınıf sıralaması yaparsak, sıralama nasıl olur ?
  • Şu modele bakmanızı öneririm.
    Full+ full özeelik

http://www.omegawatches.com/index.php?id=931&details=1&ref=29005091&no_cache=1
  • quote:

bunlara ek olarak el işçiliginden kastın tam olarak ne oldugunuda merak ediyorum!
    sonuçta ultra modern cnc makinalarda kesilip biçilmiyor mu bunlar
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

Fiyatını bilmiyorum ancak çok şık bir saat var alttaki linkte ve birçok modeli daha.Bu siteden beğeneceğiniz bir modelin tr' deki satış fiyatını internetten aratabilirsiniz.

http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=57&ln=en

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.