Şimdi Ara

SAATLER (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok çok önemli bir işim çıkmazsa mutlaka gelirim.
  • 20 haziranın cumartesi olması benim için uygun bir tarih.Ancakkk bu konuyu geçen eşime açtığımda herkesin başına gelenler benim başımada geldi.
    Herhalde biraz daha dil dökmem gerekecek.İnşallah bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfien

Merhaba,

Ben de TISSOT V8 T36.1.316.72 almayı düşünüyorum. 450 lira civarında bulunuyor. Şu anda bir Seiko, bir de Momentus kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Tissot hiç kullanmadım, o yüzden burada gerçekten saatten anlayan arkadaşlar varsa, fikirlerini almak isterim. Verdiğim fiyatın hakkını kalite olarak verir mi? Vermiyor derseniz, hangi markaları önerirsiniz...

Teşekkürler.

Tissot V8 çok güzel bir saattir, parasının hakkını da kesinlikle verir.

(Bence( Seiko'dan daha kalitelidir, Momentus'la ise kıyaslamam bile.

Şu anda pilli kronografların içinde en yüksek f/p oranına sahip İsviçre saatlerinden biri denebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

İstanbul Saat Zirvesi

Tarih: 20 Haziran 2009

Ben o gün yıllık izin filan bir yolunu bulacağım ve geleceğim.

Teng, Azizim ve Mustafa Bozer ne düşünüyor acaba?

Ya diğer arkadaşlar?

Siz gelmezseniz zirvenin tadı çıkmaz...

Sanırım bizim tatil zamanına geliyor
    Gelmeyi çok istiyorum, akşam tekrar konuşup size yazacağım.
  • sonuçta saat konusundan buluşma çıkarmak kolay değil, ama umarım fazla eksik olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Tissot V8 çok güzel bir saattir, parasının hakkını da kesinlikle verir.

(Bence( Seiko'dan daha kalitelidir, Momentus'la ise kıyaslamam bile.

Şu anda pilli kronografların içinde en yüksek f/p oranına sahip İsviçre saatlerinden biri denebilir

Teşekkür ederim. Sayende kararımı kesinleştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: austun1975

quote:

Orjinalden alıntı: scorpus

http://www.hepsiburada.com/casio-ef-514bk-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsef514bk1av#tablnk

slm arkadaşlar.bu saati almayı düşünüyorum.ne dersiniz.siyah renginde boya çkması yada renk atması falan olurmu.çizilirse altında demir rengi falan çıkarmı

SAATLER

Daha casio saat kullanmış biri olarak , casio saatlerin birçok modelinde kullanılan mekanizma plastik parçalardan oluşuyor.Kullandığım saatte ilk birkaç yılın sonunda duraklamalar , geç kalmalar yaşadım.O fiyata daha biraz daha ekliyerek sağlam mekanizmalı ve kaliteli tissot , hamilton gibi saatler alınabilir.Bu tür saatlerde kullanımdan kaynaklanan çizikler daha çok belli oluyor.Yinede tercih sizin.

önerin için teşekkürler.ben yaklaşık 5 yıldır casio efa 111 denize girerken takmaktan tut maç bile yaparken takıyorum bazen bir dayanıklılık sorunu yaşamadım.ef 114 bk nın kasa ve kordonunun malzemesi siyahmı yoksa demirin üstünü siyahlamı kaplamışlar acaba

• POlemik dostum, şu malum site olayı nedir? linki bana gönderiver sana zahmet nijat47@yahoo.com
    Bu arada iskelet saatler konusunda ben de aynı fikirdeyim çok karışık geliyor bana, ama dediğin gibi zenith el primeroların iskelet pencelerine ben de hastayım...zevk konusunda seninle iyi anlaşacağız ilerde saat mağazası açacağım zaman ortak oluruz belki de kimblir ))
    Bu arada eski bir zenith remi koyan arkadaş yok galiba ortalıkda, bir ustaya gösterdiyse o saatin kaliberesini merak ediyorum.
    Bizantolog dostum, Toplantının yeri ve saatini de bildirirsen ben de gelirim.
  • Dün bir saatçiye girip TAG Carrera'nın otomatik modelinin fiyatı nedir diye sordum.
    Ama kayışının ne tür olduğunu belirtmedim.
    Bana 3400 frank fiyat verdi.
    Yani fiyat yaklaşık 4800-4900 tl dolaylarında.Fiyat nasıldır sizce ?
    Pazarlıkla 4000 tl' ye çekilebileceğini düşünüyorum bu kirz ortamında.
  • @vervito

Özel mesaj (PM) attım, gelen kutunu kontrol edersen sevinirim. Eğer mesajı alamazsan başlığa yaz, mail olarak atayım. Şimdi mail atmek zor geldi de. (gelen kutusu nerede dersen, sayfanın en üstünde, soldan üçüncü düğme.)

@dslrman

Fiyat hakkında bilgim olmadığından yorum yapamıyorum. @teng abi fiyatları bilir, o mesajını görünce yanıtlayacaktır.
  • Şöyle bir ilan buldum. Yorum rica edeceğim.

quote:

iki ürününde kutuları açılmamıştır.. saatlere el sürülmemiştir.. garantileri, faturaları, kullanım klavuzları duruyor... özel tasarlanmış kutularında verilecektir. takas, indirim vs.. söz konusu değildir.. ödemeleri dolar ile kabul ediyorum. eğer TL bazında ödeme yapılacaksa kur 1.6 alınacaktır. Saatlerin özellikleri resim üzerinde yazıyor.. İki saatte özel siparişim üzerine el yapımıdır.. boşuna piyasa araştırtması yapmayınız piyasada yok (ilanlar dışında). sadece özel sipariş üzerine elle yapılıyorlar

Bernard H. Mayer -- Apollo Galaxy

FİYAT: 900$

SAATLER

CHAIROS -- Conquest Nero

FİYAT: 1500$

LIMITED EDITION >> TOPLAMDA SADECE 9.999 ADET ÜRETİLECEKTİR..

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 26 Mayıs 2009; 21:00:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

Polemik

tag heuer marka olarak yüksek mebla ödemeye değer mi??? sen olsan hangi tag heuer modelini alırsın??? o paraya tag heuer markası dışında hangi markalar alternatif olabilir??? mekanizmalar konusunda fikir sahibi olmadığım için şuanki güncel tag heuer modellerinden hangileri pille ve hangileri pilsiz çalışıyor???

marka alternatiflerini; model tavsiyelerini,öneri ve görüşlerini bekliyorum...

http://www.tagheuer.com/

soru halen geçerli

dostum bu soru POlemik'e mi yoksa ortaya mı anlamadım, ama yardımcı olmaya çalışayım, TagHeuer klass olarak üstten 3. sırada yer alan markalar arasında yer alıyor bu markaları sıralayacak olursan Longines, Baume&Mercier, Movado, Corum, Rado, Jean Richard, Ebel, Maurice Lacoix ve bir çok başka marka ile aynı sevideyedir. Benim şahsen Tag'den beğendiğim modeli Grand Carrera'dır.. ve bu klastaki en sevdiğim markadır spor modellerde özellikle.. yok eğer kalssik bir model alacaksam Longines'den şaşmam.

• İstanbulda Marvin saatleri satan bir yer gören oldu mu? Yakından gidip görmek istiyorum.
  • quote:

Şöyle bir ilan buldum. Yorum rica edeceğim.

quote:

iki ürününde kutuları açılmamıştır.. saatlere el sürülmemiştir.. garantileri, faturaları, kullanım klavuzları duruyor... özel tasarlanmış kutularında verilecektir. takas, indirim vs.. söz konusu değildir.. ödemeleri dolar ile kabul ediyorum. eğer TL bazında ödeme yapılacaksa kur 1.6 alınacaktır. Saatlerin özellikleri resim üzerinde yazıyor.. İki saatte özel siparişim üzerine el yapımıdır.. boşuna piyasa araştırtması yapmayınız piyasada yok (ilanlar dışında). sadece özel sipariş üzerine elle yapılıyorlar

Bernard H. Mayer -- Apollo Galaxy

FİYAT: 900$

SAATLER

CHAIROS -- Conquest Nero

FİYAT: 1500$

LIMITED EDITION >> TOPLAMDA SADECE 9.999 ADET ÜRETİLECEKTİR..

SAATLER

bu Fiyatlara 1 tane Quartz Tissot bi tane de gözümün kaldığı Tissot LeLocle automatic alırım daha iyi.

• "Öle bi markanın var olduğunu ilkkez duydum, açıkçası merak ettim dedim" ama eski bi markaymış şimdi web sitesine baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 26 Mayıs 2009; 22:11:58 >
  • cal.16 eta 7750, ancak diğerini bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: de-ka

cal.16 eta 7750, ancak diğerini bilemiyorum.

Calibre 36 gelmiş geçmiş en iyi mekanizmalardandır. Zenith'in mekanizmasıdır.Rolex Daytona'yı Daytona yapan mekanizmadır. Hatta son senelere kadar rolex'e veriyorlardı. Hala daha zenith mekanizmalı daytonaların özel bir değeri vardır.
    Ayrıca diğer mekanizmada olduğu gibi 28800 hz değil 36.000 hz dir. Diyeceksiniz ki Tag Heuer'de Zenith mekanizmanın ne işi var. Zenith ile Tag Heuer aynı grubun markalarıdır. (moet hennessy grubunun)
    Zenith de abilik yapmış Tag Heuer'e mekanizma vermiş
    Bu mekanizmanın meşhur El Primero olduğunu söylemeyi unuttum
    Hani Zenith open larda da olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 27 Mayıs 2009; 0:35:44 >

• haklısın bende geçmiş sayfalardan benzeri bilgilere ulaştım.
    alıntı "Cal 36 (7): Zenith El Primero cal. 400 automatic chrono. Variant: SLR McLaren (7)"
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng

Calibre 36 gelmiş geçmiş en iyi mekanizmalardandır. Zenith'in mekanizmasıdır.Rolex Daytona'yı Daytona yapan mekanizmadır. Hatta son senelere kadar rolex'e veriyorlardı. Hala daha zenith mekanizmalı daytonaların özel bir değeri vardır.
    Ayrıca diğer mekanizmada olduğu gibi 28800 hz değil 36.000 hz dir. Diyeceksiniz ki Tag Heuer'de Zenith mekanizmanın ne işi var. Zenith ile Tag Heuer aynı grubun markalarıdır. (moet hennessy grubunun)

Abi Zenith Louis Vuitton Grubu'nda değil mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teng

Abi Zenith Louis Vuitton Grubu'nda değil mi?

Aynı grup, esası LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), ama senin dediğin gibi de deniyor

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.