Şimdi Ara

SAATLER (1462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14601461146214631464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun ama fazla üzülmeyin, ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Eyüboğlu fahiş bir fatura çıkaracak olursa pek çok iyi usta var, farklı kişiler de aynı çözümü üretebilirler.

Saati nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Geçmiş olsun ama fazla üzülmeyin, ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Eyüboğlu fahiş bir fatura çıkaracak olursa pek çok iyi usta var, farklı kişiler de aynı çözümü üretebilirler.

Hayırlısı diyelim, gelişmelerden bilgi veririm.Saati ebay den aldım kutulu ve belgeli geldi ama belgede imza ve kaşe yoktu maalesef bu yüzden servisin garanti kapsamında tamir edeceğini ummuyorum.

Saati aldığım kişiye de yazdım ama cevap olarak saatte sorun olmadığını vs demiş, bu adama herhangi bir yaptırımım olabilir mi?

""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Dear hozburun1,

All of our products are brand new, genuine, and authentic. This watch was delivered to our warehouse 2 days before your order was placed. We never double ship any items and anything that is returned to us is shipped back to the manufacturer for a brand new model as described in our return policy. This is an automatic watch and requires a full wind and consistent wearing to be able to keep time. Please put the watch on a watch winder or get a full wind on the movement to get the watch to function correctly. The watch was certified brand new when it was delivered to us. If you have any additional questions, please feel free to ask.

- distinctvisions Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply

From: hozburun1
    To: distinctvisions
    Subject: Re: Shipping: hozburun1 sent a message about VICTORINOX SWISS ARMY 241397 INFANTRY VINTAGE MECHANICAL DAY AND DATE MENS WATC #190632018220
    Sent Date: Feb-11-12 11:08:17 PST
    Dear distinctvisions,

Dear Sir,

I have been wearing the watch for 2 days but it is 20 - 25 minutes behind the real time :( Are you sure that you have sold me a working watch or a faulty or defected one ? As I have already commented the leather strap looks worn and now watch is not keeping time well so I got suspicious that you have used the watch but decided to sell ? Please comment as I am totally disappointed after 2 days usage, thanks

Regards

- hozburun1

• Yanlız bu forumdaki fossil vb marka yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. Aşağıda resmini koyduğum modeli almıştım 2 sene önce hemen yıpranan deri kayışına pek laf atmıyorum ama kasası çizik dolu camıda öyle ayrıca camın içi buhulandı ben bundan sonra fossil marka saat almam.

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

@fincankahve arkadaşın söylemek istediği,
    1967 seiko automatic saatim hala kullanıyorum, bir 50 yıl daha çalışır sanırım

SAATLER

ben bu saate bayıldım ya, çok sade çok şık.
    aynı buna benzer bi saat var mıdır şu anda? tavsiyeleriniz bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

quote:

Geçmiş olsun ama fazla üzülmeyin, ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Eyüboğlu fahiş bir fatura çıkaracak olursa pek çok iyi usta var, farklı kişiler de aynı çözümü üretebilirler.

Hayırlısı diyelim, gelişmelerden bilgi veririm.Saati ebay den aldım kutulu ve belgeli geldi ama belgede imza ve kaşe yoktu maalesef bu yüzden servisin garanti kapsamında tamir edeceğini ummuyorum.

Saati aldığım kişiye de yazdım ama cevap olarak saatte sorun olmadığını vs demiş, bu adama herhangi bir yaptırımım olabilir mi?

Dear hozburun1,

All of our products are brand new, genuine, and authentic. This watch was delivered to our warehouse 2 days before your order was placed. We never double ship any items and anything that is returned to us is shipped back to the manufacturer for a brand new model as described in our return policy. This is an automatic watch and requires a full wind and consistent wearing to be able to keep time. Please put the watch on a watch winder or get a full wind on the movement to get the watch to function correctly. The watch was certified brand new when it was delivered to us. If you have any additional questions, please feel free to ask.

- distinctvisions Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply

Subject: Re: Shipping: hozburun1 sent a message about VICTORINOX SWISS ARMY 241397 INFANTRY VINTAGE MECHANICAL DAY AND DATE MENS WATC #190632018220
    Dear distinctvisions,

Dear Sir,

I have been wearing the watch for 2 days but it is 20 - 25 minutes behind the real time :( Are you sure that you have sold me a working watch or a faulty or defected one ? As I have already commented the leather strap looks worn and now watch is not keeping time well so I got suspicious that you have used the watch but decided to sell ? Please comment as I am totally disappointed after 2 days usage, thanks

Regards

- hozburun1

Geçmiş olsun. Satıcıya kayışın kullanılmış gibi göründüğünü yazmışsınız. Acaba saatin arka kapağında kırmızı şeritli şeffaf koruyucu mevcut muydu? Ayrıca saatin modelini belirten ipli siyah plastik etiket saate takılı mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

quote:

Dear hozburun1,

Dear distinctvisions,

Dear Sir,

Regards

- hozburun1

Geçmiş olsun. Satıcıya kayışın kullanılmış gibi göründüğünü yazmışsınız. Acaba saatin arka kapağında kırmızı şeritli şeffaf koruyucu mevcut muydu? Ayrıca saatin modelini belirten ipli siyah plastik etiket saate takılı mıydı?

teşekkürler hocam , evet hem ön yüzde hem de arka yüzde koruyucular vardı ve fiyat etiketi takılıydı , öyle yazma sebebim sadece deri kordunun toka iğnesinin geçtiği kısıma denk gelen bölümü çok az da olsa kullanılmış havası veriyordu , üzerine saat geri kalınca bu yüzden öyle yazdım satıcıya ama yeni olduğunu belirtti cevabında , internetten yurtdışından alınca maalesef beyanı kabul etmek durumunda kaldım zira saati ek masraf ederek gümrükten çekmiştim iade çok sıkıntılı olacaktı. Satıcı kullanım kitapçığı ve kart şeklinde olan garanti belgesini de orjinal kutusunun içinde göndermişti ama belgede imza kaşe vs yoktu , bu yüzden Türkiye servisi herhalde kabul etmeyecektir? Bu konuda ebay deki satıcıyla irtibata geçip nasıl belge temin edebilirim ya da edebilir miyim ? O belgeyi buradaki servis kabul eder mi? Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 15 Şubat 2012; 13:31:36 >

• quote:

teşekkürler hocam , evet hem ön yüzde hem de arka yüzde koruyucular vardı ve fiyat etiketi takılıydı , öyle yazma sebebim sadece deri kordunun toka iğnesinin geçtiği kısıma denk gelen bölümü çok az da olsa kullanılmış havası veriyordu , üzerine saat geri kalınca bu yüzden öyle yazdım satıcıya ama yeni olduğunu belirtti cevabında , internetten yurtdışından alınca maalesef beyanı kabul etmek durumunda kaldım zira saati ek masraf ederek gümrükten çekmiştim iade çok sıkıntılı olacaktı. Satıcı kullanım kitapçığı ve kart şeklinde olan garanti belgesini de orjinal kutusunun içinde göndermişti ama belgede imza kaşe vs yoktu , bu yüzden Türkiye servisi herhalde kabul etmeyecektir? Bu konuda ebay deki satıcıyla irtibata geçip nasıl belge temin edebilirim ya da edebilir miyim ? O belgeyi buradaki servis kabul eder mi? Ne dersiniz?

Satıcının size sattığı saatin linkine baktığımda "This auction is for a BRAND NEW watch in original packaging with full manufacturer warranty." diye bir ibare var. Ürün tanıtım bilgilerindeki "watch store " linkiwww.kenmarwatches.com isimli satıcıya yönleniyor ve görünüşe göre VSA yetkili satıcısı. Satıcı ile tekrar irtibata geçmenizde fayda var.

•  SAATLER
    merhaba,bir arkadaşıma ermenistandan bu saat hediye geldi,saati gördüm resimden daha güzel,acaba bu saat hakkında bilgisi olan varmı,arkası cam ve swis ermenia yazıyor.fiyatlarınıda merak ettim.
  • Geçen haftaki aldığımız saatin birkaç fotosu. boyuttan dolayı S image olarak ekliyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• Nefis...Güle güle kullanın..
  • oldukça güzel bir orient
  • @ creative director, saatin çok güzel duruyor, hayırlı olsun,
    bu modelin adı nedir, çapı kaç mm acaba?
    birde kaça mal oldu size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omers

@ creative director, saatin çok güzel duruyor, hayırlı olsun,
    bu modelin adı nedir, çapı kaç mm acaba?
    birde kaça mal oldu size?

Teşekkürler :)
    Model : CFD0E004W
    çap :40 mm
    kalınlığı : 12.5 mm
    21 jewels
    46N46 mevcut

Bana 430 TL ye mal oldu peşin olarak.
  • Güle güle kullanın klas bir model
  • Bana bir fikir verirseniz sevinirim, biraz kararsızım. Geçenlerde Dive Master 500 sormuştum hatırlarsanız. Kararımı netleştiremeden, bu sefer de aklıma Airboss Mach 6 girdi. Chrono saatim henüz yok, bu yüzden Mach 6'ya da aklım oldukça kayıyor. Makinası ETA 7753. 3-6-9 dizilimi oldukça hoşuma gitti, Omega Speedmaster'lara benziyor. Bu arada diver saatim de olmadığı için DM500'e karar mı kılsam bilemiyorum. Mach 6 yaklaşık 250$ daha fazlaya geliyor. Ama onun fiyatına aynı makinayı kullanan bir İsviçre markası bulmak ta imkansız. Sizin tavsiyeniz nedir?

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Şubat 2012; 20:27:55 >

• @civcivx

Bu güzel bir tercih konusu olacak bence. Bunu saat tercihleri forumu altında ayrı bir konu olarak açar mısın senin için de uygunsa?
  • @civcivx ben olsam dive master 500 mecha yı alırım, duruşu daha güzel, benim favori modellerimden, bence 250 doların da cebinde kalsın DM500 mecha al sen, öbürü deri kayışlı yarın bir de kayış masrafı çıkaracak sana, gerçe özelliklerine göre çok iyi fiyatı var her iki saatin de ama dediğim gibi duruşu daha bir güzel DM'ın.
  • Arkadaşlar nişanlıma saat hediye etmeyi düşünüyorum fakat hem analog hem de dijital saat bir arada olan modeller hoşuna gidiyor, bu tarz modelleri hangi markada bulabilirim acaba? Önerebileceğiniz bir model var mı?
  • @Polemik, o bölüme açtım konuyu.

@fincankahve, mesajını alıntılayıp saat tercihleri konusunda yanıtladım.
  • ertay hala adam etmek için uğraştık diyorsun beni tanımazsın ne olduğumu kim olduğumu kaç yaşımda olduğumu elimde hangi saatler olduğunu ayrıca o mesajdan sonra ne yazdığımıda bir oku öyle kopyala yapıştır ben senden özür dilemedim arkadaşım derimi yüzüp tuz çalsınlar dilememde ben o muhabbette böyle tansiyon artıran romantik arkadaşlarla girdiğim münakaşadan dolayı diğer forum üyelerinin hakkına girdiğim için özür diledim öyle başıboş rajon kesiyorsun doğru konuş yok abi diyeceksin yok onu bunu yapıp öyle geleceksin falanlar... Show yapma burdan eger sahsımla ilgili bir sorunun varsa özel mesaj denen birşey var ayrıca sen değilmiydin bana takı aksesuar bölümünde yorum yap diyen neden geri vites yaptın seni aramızda görmekten mutluluk duyarımlar falan... sen rahat ol bende senin o saydığın bütün saatler var seikoda var citizende var casioda var armanide var mekanizması dandikse o saat değildir yazan arkadaş seni mantığa davet ediyorum sen o yazdığın gibi mekanizması dandik altın bi saat getir ben saatten sayarım sen canını sıkma hiç :) şakamısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus434343 -- 15 Şubat 2012; 23:44:29 >

• 
Sayfa: önceki 14601461146214631464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.