Şimdi Ara

SAATLER (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.887.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki sitedeki seikoyu almak istiyorum saat ve site hakkında bilgi verirseniz sevinirim bu saat otomatikmı pillimi burda 2 yıl pil ömründen bahsediyor başka bir sitede kinetik diyor. bu sitede en ucuz olarak buldum buradan alabilirmiyim sizce?? alternatif olarak longines olabilirmi daha doğrusu sizce fiyat performans oranı iyi olan hangisi

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=12051822360

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=12051811127#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami -- 21 Aralık 2008; 0:48:56 >

• eyvallah axiaziz ilk fırsatta bakım yaptıracağım :)
  • Arkadaşlar şu 2 saatten birini seçmeme yardımcı olurmusunuz. Modeller aynı tek farkı birinde kronometre falan var. Ayrıca saatler hakkındada yorum yapın lütfen sizce nasıl ?

SAATLER

SAATLER
  • Arkadaşlar kol saatleri hakkında yazılmış çeşitli yazıları okuyup yorum yapmak içinwww.saatcesitleri.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar,
    Swatch almayı kafaya koyuyordum. Az öncewww.sikayetvar.com ‘da arama yaptım. Ne yazık ki müşterilerin sorunlarının çok büyük bölümü çözülmemiş. Bayiler çok ilgisiz. Bir saatin kayışı er geç zarar görebilir. Ve böyle bir durumda Swatch Türkiye yetkililerinin pek umursamayacağı görünüyor.
    Kolunda SWatch olan ve problemini kolayca çözdürebilen arkadaş varsa, foruma yazarsa karar vermekte yönlendirici olur.
  • ilk swatch saatimin camı çatlamıstı, aldığım mağazaya defalarca gidip satıcıları bunalttıktan sonra değiştirebilmiştim.

swatch'ların kasası ile ilgili herhangi bir problem olursa (cam çizilmesi ,cam çatlaması vs), saati çöpe atmaktan başka çare yok çünkü garanti kapsamı dışı.
    kordon ve pil zaten garanti kapsamına girmiyor.

kısacası pil ve kordon değişimi hariç herhangi bir çözüm sunmuyor swatch
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligenc

Arkadaşlar,
    Swatch almayı kafaya koyuyordum. Az öncewww.sikayetvar.com ‘da arama yaptım. Ne yazık ki müşterilerin sorunlarının çok büyük bölümü çözülmemiş. Bayiler çok ilgisiz. Bir saatin kayışı er geç zarar görebilir. Ve böyle bir durumda Swatch Türkiye yetkililerinin pek umursamayacağı görünüyor.
    Kolunda SWatch olan ve problemini kolayca çözdürebilen arkadaş varsa, foruma yazarsa karar vermekte yönlendirici olur.

Swatch aslına bakarsanız tamiri olmaz şeklinde saat satıyor. Alanlar da bunu bilerek alıyorlar.(Ancak tamir edebilen tamirciler de var.) Swatchların kayışı fiyatına göre oldukça kaliteli hatta kendi klansmanındaki en sağlam ve kalın kayış diyebilirim. Ama bizler deri kayış kullanmasını pek bilmiyoruz. 300 dolarlık krokodil kayış bile alsanız terli iken kullanırsanız birkaç ayda parçalanır.Esasen doğrusu kayış terlendi ise bir gün kurutup sonra kullanmaktır. Yazın da bir bilekte bir parmak girecek kadar boşluk bırakarak takmaktır.

• swatch ürünlerinde eta calibre kullandığı için fiyatına göre kaliteli ve randımanlı saatler üretiyor eğer temiz bir şekilde kullanılırsa uzun yıllar sorunsuz çalışır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

teng,

satisi yapan ayni kisi olmayabilir (emin degilim) su siralar fotograflari kopyalayip kendi malina yakistiran coook satici var.

quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: FAST4U

çok sey yazıyorum fakat maalesf sitede sorun var 3.kez kısaca konuya girerek linkteki saat sahibi sanırım çok uzakta değil:)diyerek baslıyım .Fiyat konusnda ise aynı fiyata çelik altın da var.200 civarında bir iki yaygın satıcıda sırf çelik modellerde gördüm.Su geçirmez paslanmaz uzun ömürlü otomatiği olan submarıne için fiyat yorumlarınız

Benim demek istediğim @Bravoecho'nun saat aldığı site ile bu kişi aynı insanlar. O siteye gir bak aynı fotoğrafları göreceksin ve fiyatın daha ucuz olduğunu.
    200 civarında hakiki eta kaliteli bir saat bulamazsın.
    Hangi submarine kastettiğini anlamadım.

saati kuvsaat adlı satıcıdan aldıysan kullandığı fotoğraflar ürün ile alakası yok kopyala yapıştır tekniği ile satış yapıyor dikkat edin...

• saati kuvsaat adlı satıcıdan aldıysan kullandığı fotoğraflar ürün ile alakası yok kopyala yapıştır tekniği ile satış yapıyor dikkat edin...

Evet adını da benzetmeye çalışmış,
  • ark lar bir sorum war cvplarsanız sevinirim edifice casio bir saatim war ef-514.Bu saat ayda 2dk civarı geçikiyor.Bu normal birşey mi yoksa olmaması mı lazım pili azaldıysa bunu yapabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.
    Saatim:
    http://www.saatzamani.com/pinfo.asp?pid=4358
  • Plastik saatimi bozamadığıma göre sağlam Swatch’ın da tamire hıç gerek duymayacağını umut ediyorum. Ama saati sık sık kolumdan çıkaran biri olmadığımdan kayışları korumak kolay olmayacaktır. Garanti süresi bittiğinde de ücretiyle bile kayış sağlamakta problem çıkarmalarından çekiniyorum.

Şu makale de ilginç:
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=180857&yazarid=18
  • Swatch kayışları sadece bayilerinde satılmıyor. Saatçilerde cok daha ucuza çok çeşitli swatch kayışları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent59

ya arkadaslar timex'in bir saatini aldım bunu bir türlü anlayamadım nasıl ayarlanacagını konu hakkında bilgisi olan arkadaslar aydınlatırsanız sevinirim saygılar...

SAATLER

bende saat almak istiyorum bu saati beğendim fiyatı da gayet uygun nerden aldığını öğrenebilir miyim? veya İstanbul içinde bulabileceğim bir yer biliyormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

ark lar bir sorum war cvplarsanız sevinirim edifice casio bir saatim war ef-514.Bu saat ayda 2dk civarı geçikiyor.Bu normal birşey mi yoksa olmaması mı lazım pili azaldıysa bunu yapabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.
    Saatim:

Kimse yardım etmeyecek mi arklar...
  • quote:

quote:

ark lar bir sorum war cvplarsanız sevinirim edifice casio bir saatim war ef-514.Bu saat ayda 2dk civarı geçikiyor.Bu normal birşey mi yoksa olmaması mı lazım pili azaldıysa bunu yapabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.
    Saatim:

Kimse yardım etmeyecek mi arklar...

gayet normal...

• ark lar bir sorum war cvplarsanız sevinirim edifice casio bir saatim war ef-514.Bu saat ayda 2dk civarı geçikiyor.Bu normal birşey mi yoksa olmaması mı lazım pili azaldıysa bunu yapabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.
    Saatim:
    Quartz saatlerin bu kadar sapma yapmaması lazım. Ortalama bir quartz saat ayda en fazla 2-3 sn sapar. Benim çinden aldığım saatler bile ayda bir iki saniye şaşıyor. Eta makineli ck ise senede 8- 10 sn şaşıyor.(Quartz saatlerde de cosc standartı var o da 100 günde 7 saniye, senede 25 sn dir.) Quartz saatler pilini dibine kadar kullanıp biter, sorun pilden değil bir tamirciye baktırın. Kadıköy'e yakınsanız bir adres verebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

swatch ürünlerinde eta calibre kullandığı için fiyatına göre kaliteli ve randımanlı saatler üretiyor eğer temiz bir şekilde kullanılırsa uzun yıllar sorunsuz çalışır...

arakadas haklı ama bide soyle bi durum var cihazda cizilme catlama ws gibi durumlarda cihaz direk orjınalı ile değiştiriyor.Gecen gun su saati aldım ve satıcı bunu bızzat soyledi

saat gercekden mukemmel malzeme kalıtesi falan verdiğim parayi hakediyor.

SAATLER

@ teng: edifice casio nun en guzide koleskiyonudur.Boyle bi hatanın normal kosullarda olmaması gerek.Bence aldıgın yere gotur nasılsa 2 sene garantisi mevcut

• O mesajı @teng yazmamış. Quote yapmış
  • teng doğru söylüyorsun 2 dk.değil 2.sn olarak okudum pardon saatte bir problem olduğu kesin ...
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.