EBAY den almayı düşünüyorum, ancak saatin orjinalliği ve hongkongdan gelecek olması kafamı karıştırıyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı
saat orjinal,satıcı güvenilirdir. bu satıcıdan daha önce saat alan birçok kişi var. hediye olarak işaretleyip düşük değer gösteriyor gümrükte sorun çıkmaması için, bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
quote:
Orijinalden alıntı: baymore
quote:
Orijinalden alıntı: freedom36
Markafonideki tüm Orient'lerin fiyati gayet uygun. Düşünenler kaçırmasın, çünkü yurtiçinde distribütörü dahil daha ucuza bulma imkanınız YOK. Yurtdışından getirme zahmetinize de kesinlikle değmez.
Peki hocam buhttp://www.aslansaat.com.tr/default.asp?page=urun&id=700&hl=tr saat fiyatı:653 çelik kordon :700 tl değer mi bu marka bu saat için pek bilgim yok saat konusunda tum forumdaki uzman arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim. Birde bayii den daha ucuza alınabilir mi? fiyatlarını bilen varsa paylaşım yaparsa sevinirim
47 TL daha verip çelik olanı alın kesinlikle. Daha sonradan deri veya silikonla değiştirirsiniz. Bilmiyorum daha önce otomatik kullandınızmı ama bu, otomatik saate başlangıç için mükemmel bir seçim olur hem güç göstergesi olması da ayrı bir avantaj. Kaçırmayın.
Teşekkürler yorum için 700tl Orient markası için çok diye düşünüyorum aslında ama saat gayet kaliteli damardan girdin akşam akşam para harcayacaz gibi görünüyor:)
Orient için az mı muhabbet döndü hocam başlıkta, ayıp ettin :) Benim bütçe elverse ilk alacağım saatlerden ama ne yazık ki aşıyor beni.
Bu Semi-skeleton Racing modeli için çoğu kişi aylarca arandı durdu, hatta burada çok fazla yorumlar yazıldı çizildi. Her alan mutlu oldu ama en sonunda. Hatta bende şubat ayında yeni bir diver alacağım. Diver'a ek olarak opsiyonlarım ise bu model ve Orient Subaru STI limitli üretim modeli. Yani bana bile aldıracaklar bu modelden.
Sizce nasıl ?
Bana göre mekanizma bakımından sorunsuz ama kadran ve dizayn yönünden sorunlu. Bu saati yakından incelemiştim ve hiç beğenmemiştim. Yani bu saati seven çok sever, sevmeyende hiç yüzüne bile bakmaz. Orient kadranda batırmış bu saatte..
quote:
Bana göre mekanizma bakımından sorunsuz ama kadran ve dizayn yönünden sorunlu. Bu saati yakından incelemiştim ve hiç beğenmemiştim. Yani bu saati seven çok sever, sevmeyende hiç yüzüne bile bakmaz. Orient kadranda batırmış bu saatte..
Sanki kolda çok iyi duruyor ? Sadece goruntuye önem veren biri olarak :))
Dediğim gibi, yakından inceleyip görmek lazım bu saati. O ortadaki metal ızgara görünümüne ben ısınamamıştım.
quote:
Dediğim gibi, yakından inceleyip görmek lazım bu saati. O ortadaki metal ızgara görünümüne ben ısınamamıştım.
dostum pekı ızmırde bunları gorebılıcegımız bıryer varmıdır ?
Kemeraltı girişi, şadırvanaltı camii tarafları, Çankaya civarlarına bakmak lazım. Çünkü orient satan yerler hep kemeraltı tarafında.
beyler bunun fiyatı 59,50tl sizce nasıl bir saat?
Arkadaşlar çok pahalı olmayan, tamamen şeffaf yani önden arkadan iç mekanizması komple gözüken bir saat arıyorum. Bildiğiniz böyle bir model var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: seytancekici
Arkadaşlar çok pahalı olmayan, tamamen şeffaf yani önden arkadan iç mekanizması komple gözüken bir saat arıyorum. Bildiğiniz böyle bir model var mı acaba?
Swatch Irony skeleton
Bu saati nasıl bilirsiniz, alınır mı?
güzel saatmiş fiyat olarak nedir bilmiyoum ama alternatif şu olabilir casio siyah çelık
Bu paylaştığım orient şanssızlık markafonide yok , bulabılıcegım bir site varmı bıldıgınız acaba ? Birde ustaların saat hakkındaki görüşü nedir ?
arkadaşlar seiko SNZG13J1 modelini arıyorum. Aslında forumda satan arkadaş var ama sıfırını hiçbir yerde bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: hangontight
arkadaşlar seiko SNZG13J1 modelini arıyorum. Aslında forumda satan arkadaş var ama sıfırını hiçbir yerde bulamadım.