Şimdi Ara

SAATLER (1364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Umarım hocam ileride birgün.. Önce bir 4R15, 6R15 basamaklarını geçelim sonra 8Rxx mekanizmalarına el atarız.

+1 8L35'i de unutmayalım, malum MM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 16 Aralık 2011; 11:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Orijinalden alıntı: zeus434343

beylerhttp://www.occasion.com.tr de erkek ck saatlerde indirim var bugün saatçiye gidip beğendiğim modelleri deneyeceğim eğer dikkatimi cekerse almayı düşünüyorum sizde tabi pilli bir saat olarak begendiğim ck saatleri fiyat kalite açısından yorumlarınızı alabilirmiyim birde bunların mekanizması rondamı etamı?

Saat konusunda hiçbir fikrim yok ama burdaki ustalardan ögrendigim birinci kural modada isim yapmış markaların saatleri genelde kalitesiz sadece görüntü , tabi ustalar birazdan daha dogru bilgileri vericektir :)

calvin klein swatch groupta swatch ın üzerinde yer alıyor benim merak ettiğim saatin fiyatı bana cok uygun geldi ustaladan yorum alabilirmiyim bu arada saatin linkini yanlıs vermisim herhalde doğrusuhttp://www.occasion.com.tr/Product.aspx/M/Calvin%20Klein/3/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19/I/CK%20NASDAQ/1354891

• quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

arkadaşlar 25 senelik seiko 5 im var ama sabah uyanınca saat durmuş oluyor biraz sallayıncadevam ediyor ama eski saate dönmüyor nedendir bu arada biraz fark oluyor 5 6 saat gibi

Saatin bakım zamanı gelmiş demektir. Bu 25 yıl içinde saatin periyodik bakımlarını (parçaların sökülüp temizlenip yağlanması) yaptırdınız mı?

Demekki şarj süresi çok kısalmış. Saati sallayınca eski saate dönmek serken neyi kastettiniz? Eğer mevcut saate gelmekse bu özellik auto relay fonksiyonlu olan kinetik modellerde var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

beylerhttp://www.occasion.com.tr de erkek ck saatlerde indirim var bugün saatçiye gidip beğendiğim modelleri deneyeceğim eğer dikkatimi cekerse almayı düşünüyorum sizde tabi pilli bir saat olarak begendiğim ck saatleri fiyat kalite açısından yorumlarınızı alabilirmiyim birde bunların mekanizması rondamı etamı?

Saat konusunda hiçbir fikrim yok ama burdaki ustalardan ögrendigim birinci kural modada isim yapmış markaların saatleri genelde kalitesiz sadece görüntü , tabi ustalar birazdan daha dogru bilgileri vericektir :)

calvin klein swatch groupta swatch ın üzerinde yer alıyor benim merak ettiğim saatin fiyatı bana cok uygun geldi ustaladan yorum alabilirmiyim bu arada saatin linkini yanlıs vermisim herhalde doğrusuhttp://www.occasion.com.tr/Product.aspx/M/Calvin%20Klein/3/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19/I/CK%20NASDAQ/1354891

CK ve Swatch saatler Distribütörleri olan Eren Holding'in Genel Merkezinde her yıl düzenlediği 1-2 haftalık indirim günlerinde bu şekilde indirimli fiyatlara satılıyor. Orada da Ürünlerin "Ocassion" isimli torbalara konduğunu görmüştüm. Bu Occasion muhtemelen oradan artan modelleri benzer fiyatlara sitesinde satıyor olmalı. Sitedeki swatch'lara baktım, bahsettiğim indirim günlerinde satılan modeller var genellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Birde şu saatler iyimi ?

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=47481&urun=Casio+AMW-710D-1AVDF

Bu saatin kasası plastik, çelik değil
    Plastik ilerleyen zamanlarda soyulacaktır
    Kasası da celik olan model alman daha iyi
    Ben de bu tip saat bakıyorum 129d model var ama stoklarda yok

Veya 119bk modeli de alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Aralık 2011; 13:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

arkadaşlar 25 senelik seiko 5 im var ama sabah uyanınca saat durmuş oluyor biraz sallayıncadevam ediyor ama eski saate dönmüyor nedendir bu arada biraz fark oluyor 5 6 saat gibi

eğer almadınız ve size ait bir saat ise 25 yıl bu şekilde nasıl kullandınız?

Bunu ben de merak ettim. Saatçiye bakıma götürmeden bu şekilde kullanmaya ne kadar zamandır devam ediyorsunuz?
  • Bugün markafonide Orient indirim günü. Herkesin merakla ve ısrarla bekleidiği yarı iskelet Racing modelide var hem de yeşil kol-siyah kadran kombinasyonu ile ve çelik kordonlu.
  • Müsait bir zamanda girip bakalım

Edit: Şimdi baktım bu sefer fiyatlar pek indirimli sayılmaz. Benim daha önceki indirimlerin birinden 165 tl ye aldığım model şimdi 314 tl. Genel olarak da fiyatlar pek indirimli gelmedi bu sefer bana. Eski indirimleri mumla aratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 16 Aralık 2011; 16:05:48 >
  • Mako'lar var uygun fiyatlı (6500 ve 7500 modelleri). Birde @polish'in Türk Saatte değindiği 200 metrelik bir diver var. Yurtdışında 1000$ etiket fiyatı olan ama burada 800 küsur TL'ye satılıyor. İmkanı olanlar kaçırmamalı.
  • Mako 1'ler 300 tl civarı, yaklaşık 160 $, çok uygun değil ama tabii yurtdışından getirme dertleri düşünülürse değerlendirilebilir. Ben de param olsa ilk Mako 1 düşünürdüm.

Diğer 200 m diver hangisi merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Umarım hocam ileride birgün.. Önce bir 4R15, 6R15 basamaklarını geçelim sonra 8Rxx mekanizmalarına el atarız.

+1 8L35'i de unutmayalım, malum MM.

Kesinlikle. Prospex MarineMaster..

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Birde şu saatler iyimi ?

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=47481&urun=Casio+AMW-710D-1AVDF

Bu saatin kasası plastik, çelik değil
    Plastik ilerleyen zamanlarda soyulacaktır
    Kasası da celik olan model alman daha iyi
    Ben de bu tip saat bakıyorum 129d model var ama stoklarda yok

Veya 119bk modeli de alabilirsin

Aldık artık, neyse İnşallah sıkıntı olmaz haftaya gelir gelince inceleme yaparım. Söylediğiniz saatlari beğenmedim. Para olsa alacaktım daha iyi modeller ama bu yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 16 Aralık 2011; 18:41:09 >

• Bu konudaki çoğu kişi saat'ten iyi anlıyor. bilen arkadaşlar şu konuda bana yardımcı olabilirmi acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_55655807/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55655807
  • arkadaşlar şu saatin birebir replikasını nerden bulabilirim h40686335 replica

SAATLER
  • Tissot T-race için ustalar ne dusunuyor ? ne kadar verılır bu saate ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozennn

arkadaşlar şu saatin birebir replikasını nerden bulabilirim h40686335 replica

SAATLER

Bulamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

SAATLER

Bulamazsın.

neden olmasın kardeş ya:)
  • quote:

SAATLER

Siyah saat iyi güzel de, bu kadarı çok fazla bence. Gördüğüm ilk kötü Hamilton. Moda saatlerini andırıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Bulamazsın.

neden olmasın kardeş ya:)

Bulursan banada pm atıver.
  • kardeşim önerecegin modeller var mı bi bakayım...hamilton ya da başka birşey.evet saatin içi hoşuma gitti ama kordon ve saate gecen yerleri pazaralarda satılan saatleri andırmıyor degşl
  • 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.