Şimdi Ara

SAATLER (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.909.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaraKule06

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Arkadaşlar şu saati Türkiye'de bulamadım , yardımcı olur musunuz? Tam model numarası : VD12006B

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=92

Resmi ithalatçı Aslan Saat A.S. sitelerine bir bak istersen yoksa bile getirebilirler

Çok teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Malzeme ve işçilik kalitesinin çok iyi old.nu düşünmüyorum (yani içteki mekanizmadan kastım, yoksa elinize aldığınızda gayet kaliteli olduğu belli oluyo) ama ben çok beğendim ve 750 TL'ye aldım.. Mineral cama ve silikon kordona sahip...

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28219&product=Emporio-Armani-AR5865

SAATLER

çok iyi

• merhaba arkadaslar bana momentus saat ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kalitesi mekanizmalari hakkinda vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

merhaba arkadaslar bana momentus saat ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kalitesi mekanizmalari hakkinda vs.

tek bildiğim daha doğrusu duyduğum çin işi oldukları.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Malzeme ve işçilik kalitesinin çok iyi old.nu düşünmüyorum (yani içteki mekanizmadan kastım, yoksa elinize aldığınızda gayet kaliteli olduğu belli oluyo) ama ben çok beğendim ve 750 TL'ye aldım.. Mineral cama ve silikon kordona sahip...

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28219&product=Emporio-Armani-AR5865

SAATLER

hocam kusura bakma ama armani lacoste tommy hilfiger vs.saat degiller hem mekanizma hem kalite olarak bunlar giyim ve aksesuar üzerine dünyada ün yapmis markalar bence paraniza cok yazik olmus gercek bir saat takmak istiyorsaniz tissot,hislon,orient,jeep markalarini siddetle önerebilirdim yinede hayirli olsun saatiniz.

Tamam işte ben de kendi msjımda bunun farkında olduğumu bildiğimi söyledim... ama saatin tipi beni mestetti.. bahsettiğin markaların da güzel saatleri var ama gönlümü alabilen yok daha... herkes gibi ben de zor beğeniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

merhaba arkadaslar bana momentus saat ile ilgili bilgi verebilirmisiniz kalitesi mekanizmalari hakkinda vs.

Momentus aslen Japon'du şimdi Made in ? nere bilmiyorum yıllar önce incelediğim olmuştu ama makinaları Miyota'dır. Miyota makineler iyidir Cıtızen üretimi olduğu için dayanıklı olurlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 15 Eylül 2011; 19:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Momentus aslen Japon'du şimdi Made in ? nere bilmiyorum yıllar önce incelediğim olmuştu ama makinaları Miyota'dır. Miyota makineler iyidir Cıtızen üretimi olduğu için dayanıklı olurlar...

tesekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Bu düşüncene bende katılıyorum. Casio'da o fiyat aralığında iyi bi seçim olucaktır. Anlaşılan spor görünümlü kadranda biraz fazla teferruat bulunan modelleri seviyosun sende. Bu fiyat aralığında da bu isteklere en uygun modeller Casio'da. Çok fazla seçeneğin yok ben bayadır araştırıyorum. Daha küçük çağlı modellere bakarsanda Pulsar ve Lorus var. Ben Casio'nun modellerini daha çok beğendim.

Benim için kadranda fazla teferruat olması pek önemli değil ama bana göre daha bir spor kılıyor saati ve onun için önemsiyorum, birde bir saate 250 civarı bir para verdiğimde birazda özellikli olmasını istediğim için.
    Peki bufalo markası nasıldır, saatleri dayanıklımıdır. Bizim bir arkadaşta gördüm aşağıdaki modeli fiyatına göre bence şık bir saat, şimdilik 80-90 liralık spor bir saat alıp, önümüzdeki aylarda ise biraz daha sade ve kaliteli birşey almakta isterim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/buffalo-bfw-120-02-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sabfw120-02&categoryId=25008404

Veya şu modelleride güzel tavsiye ederseniz düşünebilirim. Ama boyutları nasıldır bilmiiyorum, bir arkadaşın casio beside model saatini taktım koluma ama ufak yuvarlak kasa olduğundan baya sırıttı, resimden de anlaşılmadığı için nasıldır sizce büyük kasalımıdır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/buffalo-bfw1501-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sabfw1501&categoryId=25008404
    http://www.hepsiburada.com/Liste/buffalo-bfw1401-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sabfw1401&categoryId=25008404#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HsinZhou -- 16 Eylül 2011; 0:05:25 >

• Arkadaşlar işine yarayan biri cıkar diye düşünerek elimdeki cok degerli bir saati satmak istiyorum

sıfır gibi welder k28 wr7000 kol saatimi satıyorum.kutu ve garanti belgesi vardır kutu icerigi fulldur.ankamall saatvesaatten alınmıştır 2799 tl ye..ikinci deri kordonu hiç kullanılmamıştır.magazada 2500-3000 tl arasında satılmaktadır. bende son fiyat 900 tl.

saat linkteki aatle aynıdır.%100 orijinaldıri bu modelin replikaları dahi 500-600 e satılmaktadır

http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=21205&urun=Welder+WR7000

SAATLER

• Haftasonu etkinliğine hazırlık yapmak lazım.

SAATLER
  • Arkadaşlar hizlial'dan saat kesinlikle almamanızı öneriyorum. Bir saat sipariş ettim ve 7 gündür tedarik sürecinde ama var olarak görünüyor. Yok yani bunlar neyine güvenerek satıyorlar siz saat alacaksanız bu siteden mutlaka müşteri hizmetlerinden kesinlikle olup olmadığını öğrenin öyle alın. Tabi müşteri hizmetlerine ulaşmakta ayrı bir konu... Ebay'dan yaptığım alışverişler bile daha çabuk elime ulaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdentity2

Arkadaşlar hizlial'dan saat kesinlikle almamanızı öneriyorum. Bir saat sipariş ettim ve 7 gündür tedarik sürecinde ama var olarak görünüyor. Yok yani bunlar neyine güvenerek satıyorlar siz saat alacaksanız bu siteden mutlaka müşteri hizmetlerinden kesinlikle olup olmadığını öğrenin öyle alın. Tabi müşteri hizmetlerine ulaşmakta ayrı bir konu... Ebay'dan yaptığım alışverişler bile daha çabuk elime ulaşıyor.

Firmanın facebook sayfasına yazmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Meşhur turuncu power reserve'li model 220 TL'ye satılmış ve tükenmiş ki çok çok iyi fırsatmış üzüldüm

Planet Orient. Özellikle iç kısmı turuncu olan deri kordonuyla çok hoş görünüyor. 220 tl'de gerçekten iyi fırsatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Sadece en alt sıra olduğu gibi pilli.
    Sağ en alt köşedeki Casio'nun modeli 514SP-1A. Ve hayır satmayı düşünmüyorum.

Ooo hayırlı olsun. Bu luminovalı kadranlı modelden mühendis78'de almıştı. Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde tarih ayarı Vostok'lardaki gibi biraz zor oluyor.

Vialux saatlerin dededen kalma mı, 2.el mi aldın?

Bir de sol üstteki saat nedir?

• @Burbank
    Teşekkürler. Evet hocam Orient'in sadece tarihi değişiyor bir tıkta yukarı çevirince. Gün göstergesi değiştirilemiyor. Vialux sadece 1 tane var o minik ve yıpranmış bayan saati olan. Dayım köyden bulmuş getirmiş.
    Sol en üstteki büyük nenemden kalma Technos (yeniden temizletip, sıfırladığım saat). Orta sıra sol baştaki ise Ricoh marka (eski efsane fotoğraf makinesi markası) bir otomatik. Kimi Orientlerinde kullandığı pompalı tabir edilen takvime sahip. Ama Swiss made değil.
    Zaten hepsi hepsi 2 İsviçre makinem var. Biri Technos, diğeride kayışsız duran Nacar. Geçen 3 gün önce zamanlama yaptım. Takribi 45-47 yıllık ve hiç açılmamış Nacar tam 43 saat rezerv tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Sadece en alt sıra olduğu gibi pilli.
    Sağ en alt köşedeki Casio'nun modeli 514SP-1A. Ve hayır satmayı düşünmüyorum.

heyyt be saatlere bak güle güle kullan

• Arkadaşlar yerde hublot marka bir saat buldum http://www.hublot.com/en/COLLECTION/#/COLLECTION/BYCOLLECTION/0/ZOOM/1173 şu saatle hemen hemen aynı cok ufak tefek farklılıklar var. orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz. zira en uygun fiyatı 11bin $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 16 Eylül 2011; 18:13:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Arkadaşlar yerde hublot marka bir saat buldum http://www.hublot.com/en/COLLECTION/#/COLLECTION/BYCOLLECTION/0/ZOOM/1173 şu saatin %99 aynı cok ufak tefek farklılıklar var. orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz. zira en uygun fiyatı 11bin $

Sen asıl farklılığı arka kapağını açarken göreceksin. 11.000 dolarlık saati bulman kolay değil arka kapak vidalı ise aç ama göreceğin şey büyük ihtimal uzakdoğu üretimi olacak.

•  SAATLER

Can-KSK bu saat çok şıkmış. Bizim foruma katıl eğer üye değilsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Arkadaşlar yerde hublot marka bir saat buldum http://www.hublot.com/en/COLLECTION/#/COLLECTION/BYCOLLECTION/0/ZOOM/1173 şu saatin %99 aynı cok ufak tefek farklılıklar var. orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz. zira en uygun fiyatı 11bin $

Sen asıl farklılığı arka kapağını açarken göreceksin. 11.000 dolarlık saati bulman kolay değil arka kapak vidalı ise aç ama göreceğin şey büyük ihtimal uzakdoğu üretimi olacak.

arka kapagı vidalı hocam
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

• 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.