Şimdi Ara

SAATLER (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.916.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ibrahim1985

elimde Omega de ville saat var.herşeyiyle orijinal.yaklaşık 25 yılllık bi saat.ilgilenen varsa özel msj atsın.

Resimleri paylaşırsan seviniriz.

SAATLER

para pul olaylarını pm atarak çözün arkadaşlar.

lütfen.

Orjinalden alıntı:teng

Ben o kadar parayı ikisine de vermezdim affınıza sığınarak

neden böyle düşündüğünüzü acıklarsanız sevinirim veya sizin öneriniz nedir . ben yanlızca görünüş olarak dışından anlıyorum ama siz içinide bildiğiniz için görüşleriniz cok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami

quote:

neden böyle düşündüğünüzü acıklarsanız sevinirim veya sizin öneriniz nedir . ben yanlızca görünüş olarak dışından anlıyorum ama siz içinide bildiğiniz için görüşleriniz cok önemli

Teveccühünüze teşekkür ederim.
    Saatleri otomatik olduğu içinmi tercih ettiniz bilemiyorum.
    Yanlış anlamadıysam saat için 1500 ytl civarında bir para ödeyeceksiniz. Bu kadar para ödedikten sonra hakkını verecek başka bir çok marka ve model bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Mesela seiko saat 1500 ytl ve otomatik. O paraya kendini standart seikolardan görünüş olarak ayırabilecek ve mekanizması daha hassas çalışan birçok İsviçre markası var. Ve tabii İsviçre 2. eli daha değerlidir.
    Ama seiko'nun o modelini sevdiğiniz için almak istiyorsanız cok daha ucuza daha becerikli aynı model premier kinetik 'ler var , demek istediğim budur.
    Hamilton' gelince Makinesini bilmiyorum ama fiyatına ve sistemine bakılacak olursa valjoux 7750 gibi duruyor. (Ama liste fiyatı indiriminde bir samimiyetsizlik var. % 50 indirim noel sonrası İsviçrede değilseniz normal değil.)Ama karar vermeden önce yeni Hamilton modellerini görün derim. Çok sıkı modeller var.
    Öneri yapabilmem için otomatik mi quartz mı tercihiniz bilmem lazım çünkü daha az fiyata çok güzel quartz modeller var mesela Longines Lungo Mare...veya Burberry (Burberry 500-1000 aralığında alıncak en kaliteli markalardan biridir. Ve aslında swiss made etiketlidir.)

• quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: sami

quote:

Teveccühünüze teşekkür ederim.
    Saatleri otomatik olduğu içinmi tercih ettiniz bilemiyorum.
    Yanlış anlamadıysam saat için 1500 ytl civarında bir para ödeyeceksiniz. Bu kadar para ödedikten sonra hakkını verecek başka bir çok marka ve model bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Mesela seiko saat 1500 ytl ve otomatik. O paraya kendini standart seikolardan görünüş olarak ayırabilecek ve mekanizması daha hassas çalışan birçok İsviçre markası var. Ve tabii İsviçre 2. eli daha değerlidir.
    Ama seiko'nun o modelini sevdiğiniz için almak istiyorsanız cok daha ucuza daha becerikli aynı model premier kinetik 'ler var , demek istediğim budur.
    Hamilton' gelince Makinesini bilmiyorum ama fiyatına ve sistemine bakılacak olursa valjoux 7750 gibi duruyor. (Ama liste fiyatı indiriminde bir samimiyetsizlik var. % 50 indirim noel sonrası İsviçrede değilseniz normal değil.)Ama karar vermeden önce yeni Hamilton modellerini görün derim. Çok sıkı modeller var.
    Öneri yapabilmem için otomatik mi quartz mı tercihiniz bilmem lazım çünkü daha az fiyata çok güzel quartz modeller var mesela Longines Lungo Mare...veya Burberry (Burberry 500-1000 aralığında alıncak en kaliteli markalardan biridir. Ve aslında swiss made etiketlidir.)

Ben de @teng'e katılıyorum.

Eğer quartz isterseniz Longines Lungo Mare çok çok iyi bir seçenek.

Bu arada yükselen dövize karşılık 1000 YTL'lik Hamilton fiyatı inandırıcı gelmedi bana da. Ben de makineyi 7750 olarak tahmin ediyorum ve aynı makineli Tissot'lar (Tissot da Hamilton da Swatch Grubunda ve ikisi de orta sınıf olarak geçiyor, yani denk markalar) 2.000 YTL civarında. Bir de sanki alışveris saati sorunlu birsite diye duymuştum sanki ama emin değilim, araştırmakta fayda var.

• Hamilton denince araya bir çift laf eklemek isterim:
    Hamilton saatler tasarım olarak günlük kullanıma çok uygun.
    Artık ülkemizde bulunduğu için saat alacak olan arkadaşlarıma Hamilton tavsiye ediyorum bir süredir.
    (Tabii bir de MeisterSinger'den söz ediyorum, orası ayrı. )

Orjinalden alıntı: bizantolog

Hamilton denince araya bir çift laf eklemek isterim:
    Hamilton saatler tasarım olarak günlük kullanıma çok uygun.
    Artık ülkemizde bulunduğu için saat alacak olan arkadaşlarıma Hamilton tavsiye ediyorum bir süredir.
    (Tabii bir de MeisterSinger'den söz ediyorum, orası ayrı. )

Hocam nedir bu MeisterSinger, daha önce hiç duymadım.

Biraz bilgi verir misin?
    otomatik veya quartz her ikiside olabilir tek takıntım deri kayış olması zaten bugun baktığımda sitedeki hamilton a bu gece yaklaşık 400 ytl kadar bir zam gelmiş (bizim siteyi takip ediyorlar herhalde fiyatı ucuz bulduğumuzu anladılar)
  • @polemik

mekaniksaat bloguna konuyla ilgili yazmıştım:

http://mekaniksaat.blogspot.com/search/label/MeisterSinger

SAATLER
    Kim ulan bu Erol Egemen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Hocam şu blogda yer alan resimdeki saatin akrepyelkovan olayı nedir, biraz baktım ama çözemedim, nasıl okunuyor bu saat?

Hocam benim anladığım kadarıyla şöyle,
    örneğin 12 ile 1 arasına geldiğinde saat yarım...

Yani akrep - yelkovan yok. Tek ibre ile halletmişler ve bence çok hoş olmuş.

aralıklar 5'er dakikalık çizgilerle ifade ediliyor.

Bu arada bloga epeydir bakmıyordum, çok güzel olmuş.

Bir de İtimat Saatçisi ile ilgili bir yazı da eklersen güzel olur diye düşünüyorum.
    tourbillon mekanizmaya sahip bir sanat eserinin daha doğrusu bir şaheserin resmini koymak istiyorum.
    umarım ölmeden böyle bir şey takmak nasip olur.

SAATLER

Orjinalden alıntı: axiaziz

Saatin altındaki + dan 48 e giden, +/- li gösterge ne onu çözemedim ben de...

Sanırım o da power reserve için.

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

Saatin altındaki + dan 48 e giden, +/- li gösterge ne onu çözemedim ben de...

Sanırım o da power reserve için.

O benim de aklıma geldi ama o zaman da niye 0-48 arası veya 6 şar gittiğini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 2 Kasım 2008; 16:30:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.