Şimdi Ara

saatin camı buğulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
34.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat&saat in sitesinden aldim 7 eylulde yani daha anca bir ay oluyor. 10 atm basinca dayanikli. Bu gune kadar elimi falan yikarken dikkat ettim islanmamasi icin ne kadar su gecirmiyo olsa da ama bu sabah elimi yuzumu yikarken biraz fazla su geldi ve camda bugulanma olustu fotograf cekmeye calistim ama ne kadar anlasiliyor bilmiyorum. Su gecirmezliginde sorun olmasindan mi kaynaklidir bugu? Bugunun gecmesi icin napabilirim?
     saatin camı buğulandı saatin camı buğulandı
     saatin camı buğulandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 5 Ekim 2014; 14:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ownzerr O kullanıcısına yanıt
    benim eski casio saattede aynı sorun vardı aldığım yere götürdüm su geçirme değil içinde nem kalmış dedi servise gönderdi yenisi geldi aynı sorun gene oldu yine yenisi geldi garantisi dolmadıysa servise ver dolduysa fön makinesi tutunca düzeliyor saatçi demişti bana sen bi saatçiye daha sor saat bozulur falan sonra arkamdan saydırma
  • Ownzerr O kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla camda buğulanma, saatin su sızdırdıktan sonra içindeki suyun buhar hâlini almasıyla oluşuyor.
    Bu da demek oluyor ki eğer saatiniz 10ATM su basıncına dayanıklı ise, su geçirmezlik özelliğinde sorun var demektir. Kesinlikle servise gönderin.
    Kendim 10ATM basınca dayanıklı Seiko5 diver kullanıyorum, ne duşta ne denizde hiç sorun çıkarmadı bana. Sizinki sadece el yıkamadan bu duruma geldi ise ya iadesini ya da değişimini talep edin. Saatin içine bir kere sıvı temas etti mi onarımı çok zaman alıyor.
  • Bazen klips kısımlarından su geçebiliyor, sıcak su altına girmeyeceksiniz saat ile. Çok az da olsa metal esneme yapıyor.
  • Saat&saat'ten eşime aldığımız bir saatte aynı durum olmuştu..10 atm wr olan saat sadece bir kere denize girmekle su geçirdiği için önce aldığımız yere götürdük. 10 atm nin ne olduğunu idrak edemeyen bir bayan görevliye bir süre olayı anlatmaya çalıştıktan sonra pes edip genel merkezlerini aradım. Saati servislerine göndermemi rica ettiler. Yaklaşık bir ay sonra da para iadesi aldım. Eğer gerçekten saatte 10 atm ibaresi varsa işin peşini bırakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arka cam rezinstansı bozuk!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.