Şimdi Ara

Saat ve Tarihin 10 yıl civarı geri gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar modemim bozulmuştu 3 gün önce yeni modem aldım ondan sonra bu sorunlar olmaya başladı

Bilgisayarı kapatıp açmakla olmuyor, bazen bakıyorum saat ve tarih 2002 2003 yıllarına gitmiş 1 ocak diyor

işletim sistemim windows 7, aldığım modem asus 40 lira bişey kurulumunu yaptım internetle ilgili bir problemim yok

bios pili diyeceğim ama yeni modeme kadar bir kere bile bu sorun olmadı, yeni modemi taktığım an bilgisayarı açtım bir baktım 1 ocak 2002 diyor

Sorun ne olabilir arkadaşlar

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar modemim bozulmuştu 3 gün önce yeni modem aldım ondan sonra bu sorunlar olmaya başladı

Bilgisayarı kapatıp açmakla olmuyor, bazen bakıyorum saat ve tarih 2002 2003 yıllarına gitmiş 1 ocak diyor

işletim sistemim windows 7, aldığım modem asus 40 lira bişey kurulumunu yaptım internetle ilgili bir problemim yok

bios pili diyeceğim ama yeni modeme kadar bir kere bile bu sorun olmadı, yeni modemi taktığım an bilgisayarı açtım bir baktım 1 ocak 2002 diyor

Sorun ne olabilir arkadaşlar

teşekkürler

virüs taraması yap virüs bulaşmış olabilir birde biosdan ayarla tarih ve saati
  • Bendede bu sorun var. Saat ve tarih devamlı yanlış bende bir türlü çözemedim herhalde windows update yapmadigim için oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yıla 23 gün kalması
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.