Şimdi Ara

saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba trendyol.com dan new balance saat aldım ama hiç beğenmedim orjinal diyorlar ama değildi. hepsiburada.comda adidas ve casio nun saatleri var onlar nasıldır? orjinal mi? kol da iyi dururmuki

• quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

merhaba trendyol.com dan new balance saat aldım ama hiç beğenmedim orjinal diyorlar ama değildi. hepsiburada.comda adidas ve casio nun saatleri var onlar nasıldır? orjinal mi? kol da iyi dururmuki

Bence dışarda görüp denemeden netten sipariş vermeyin :) Dışarda bakın kolunuzda duruşuna hoşunuza giderse nette fiyatlarına bakın uygun olursa alın. Hepsiburada da orjinal ürün satılır eğer replika ürün bulursanız ki asla olmaz hepsiburadayı satın alabilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

merhaba trendyol.com dan new balance saat aldım ama hiç beğenmedim orjinal diyorlar ama değildi. hepsiburada.comda adidas ve casio nun saatleri var onlar nasıldır? orjinal mi? kol da iyi dururmuki

Bence dışarda görüp denemeden netten sipariş vermeyin :) Dışarda bakın kolunuzda duruşuna hoşunuza giderse nette fiyatlarına bakın uygun olursa alın. Hepsiburada da orjinal ürün satılır eğer replika ürün bulursanız ki asla olmaz hepsiburadayı satın alabilirsiniz :D

anladım adidas hoşuma gitmişti o zaman alayım :)
  • Farklı bir konu açmak istemedim, aşağıdaki yer alan saat sizce nasıl ?

http://www.ebay.com/itm/New-White-KS-Luxury-Tourbillion-Moon-Phase-Automatic-Mechanical-Mens-Wrist-Watch-/300771854179?pt=Wristwatches&hash=item4607664763

Sizce fiyatı uygun geldi ama bu saati kullanan var mı ? Otomatik bir saat almak istiyorm. Şu an kullandığım bir otomatik saatim var. Görüşlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Farklı bir konu açmak istemedim, aşağıdaki yer alan saat sizce nasıl ?

http://www.ebay.com/itm/New-White-KS-Luxury-Tourbillion-Moon-Phase-Automatic-Mechanical-Mens-Wrist-Watch-/300771854179?pt=Wristwatches&hash=item4607664763

Sizce fiyatı uygun geldi ama bu saati kullanan var mı ? Otomatik bir saat almak istiyorm. Şu an kullandığım bir otomatik saatim var. Görüşlerinizi bekliyorum.

çin malı ürün 3 liraya 5 köfte olmayacağı için kalite seviyesini anlayabilirsiniz bence
    ayrıca tourbillon değil saat en ucuz çin malı tourbillon bile 1-2 bin dolar seviyesinde ki swiss made olanları 60.000 dolardan ucuza bulmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Farklı bir konu açmak istemedim, aşağıdaki yer alan saat sizce nasıl ?

çin malı ürün 3 liraya 5 köfte olmayacağı için kalite seviyesini anlayabilirsiniz bence
    ayrıca tourbillon değil saat en ucuz çin malı tourbillon bile 1-2 bin dolar seviyesinde ki swiss made olanları 60.000 dolardan ucuza bulmazsınız

Yani kısacası boşver diyorsunuz değil mi ))

Benim şu an kullandığım saat; Sthürling markası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Akıllı Saat Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.