Şimdi Ara

Saat kaçta kalkmak istersem o zaman kalkıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yere yetişeceksem telefonun saatini kurup zıbarıyorum.Çalar saat çalmadan 1-2 dakika uyanıyorum.Kaç seferdir aynı şey.Beynim çok dakik.

• aynştayn
  • Bu çocuk odtü ye gitmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede şöyle bişey var mesela sabah 8e kuruyorum alarmı yatmadan diyorumki kendime alarm çalmadan 10 dakika önce uyanayım.Tam 07:49 da uyanıyorum inanırmısın?
  • Resimdeki sen misin ?
  • aynı şekilde bende istediğim saatte uyanabiliyorum, uzun zamandır çalar saat kurmuyorum yatmadan önce saate bakıp uyuyorum istediğim saatte uyanıyorum, inanması zor ama böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

Bu çocuk odtü ye gitmeli

başvuru formunu ilet onaylayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

Bu çocuk odtü ye gitmeli

başvuru formunu ilet onaylayalım

Osym tercih formu var sitesinden indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın her gün sabah ezanından 5 dakika önce uyanıyordum uykuya dalacakken ezan başlıyor kalkınıyorum sonra, artık uyanmıyorum vallahi billahi oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 16 Temmuz 2012; 23:13:11 >
  • ben çalar satten önce uyanmak için hiç uyumuyorum
  • Ne zaman " Şöyle 6.30 gibi kalkayım bi koşuya çıkayım . " desem 12'den önce kalkamıyorum.Onu nası yapıcaz
  • ben de arada o moda giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bir yere yetişeceksem telefonun saatini kurup zıbarıyorum.Çalar saat çalmadan 1-2 dakika uyanıyorum.Kaç seferdir aynı şey.Beynim çok dakik.

Belki biliyordursun ama şöyle bi durum var, sen beynine şu komutu verirsen onu uygular;

Akşam 10'da uyumam gerekiyor dediğinde uyursun.
    Sabah 8'de kalkmam gerekiyor dediğinde kalkarsın.

Bilimsel olarak açıklanmış.(bende denedim şahsen alarmı kapadım sabah 07:45'te kalkmam gerekiyor dedim yatmadan önce ve kalktım)

Demek istediğim şu sanırım bunu yapmışsın farkına varmadan :)

• Ben de yattığım saatte kalkıyorum. gece 3 te mi yattım? Öğleden sonra 3 te kalkıyorum. Bu daha fena sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: OEDEUSTR

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bir yere yetişeceksem telefonun saatini kurup zıbarıyorum.Çalar saat çalmadan 1-2 dakika uyanıyorum.Kaç seferdir aynı şey.Beynim çok dakik.

Belki biliyordursun ama şöyle bi durum var, sen beynine şu komutu verirsen onu uygular;

Akşam 10'da uyumam gerekiyor dediğinde uyursun.
    Sabah 8'de kalkmam gerekiyor dediğinde kalkarsın.

Bilimsel olarak açıklanmış.(bende denedim şahsen alarmı kapadım sabah 07:45'te kalkmam gerekiyor dedim yatmadan önce ve kalktım)

Demek istediğim şu sanırım bunu yapmışsın farkına varmadan :)

Mantıklı. Yarın gidip hemen patentini almalıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.