Şimdi Ara

Saat alındı.Tissot T0394171605700 V8 Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tissot Men's T0394171605700 V8 Black alındı.738 tl.

Saat alındı.Tissot T0394171605700 V8 Black

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T0394171605700/PD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 2 Aralık 2013; 0:59:08 >

• Bana çok pahalı geldi nedense.Saat alınır tabi de bu saati 700-800 arasına bulamadın mı Sirkeci'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Bana çok pahalı geldi nedense.Saat alınır tabi de bu saati 700-800 arasına bulamadın mı Sirkeci'de?

Hocam sirkeci çok uzak bana gitmem inan 100 tl...

Yada şunu düşünüyorum.Sana sorum hangisi daha uzun ömürlü olur?kinetic mi pilli mi

seiko 1

• Demage kullanıcısına yanıt
    O kadar bilgim yok benim başkaları cevaplar o sorunu ancak bu saate 900 tl inan fazla kaçar.İstanbulda değilsen mecbur yapcak bir şey yok ama İstanbuldaysan kesin bir gününü ayır oradan al.Zorlamayla 700lere alabilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

O kadar bilgim yok benim başkaları cevaplar o sorunu ancak bu saate 900 tl inan fazla kaçar.İstanbulda değilsen mecbur yapcak bir şey yok ama İstanbuldaysan kesin bir gününü ayır oradan al.Zorlamayla 700lere alabilirsin diye düşünüyorum.

O kadar etmeceğini söylediğiniz üzere diğer bir favorim tissotun v8 black olanını aldım.Umarım memnun kalırım.

İnceleme konusu yapacağım inşallah..
  • biraz daha verip otomatik almak daha iyi olurdu diye düşünüyorum
    hayırlı olsun.
  • Hocam yeni başlık açsaydın keşke benim konuşmalar kaynamış diğer saate Bana sorarsan sirkeciye gitme imkanın olmadığı için iyi yapmışsın.Ha gitseydin bu saati de ucuza alırdın ama o önceki saate 200 tl fazla vermekten kurtuldun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok beğendim. iyi günlerde kullanın.
  • sitedeki foto da kasa mat görünüyor ama kolunuzda parlak. şimdi kasa parlak mı mat mı? ayrıca sirkecide güvenilir satıcı var mı ben 1.5 aya ist ye gideceğim de :))

edit: incelemenide bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 4 Aralık 2013; 16:02:38 >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Bu saat için söylüyorsanız bende yok.Bu konu başka saat için açılmıştı onun diğer modeli bende vardı.Sirkeci'de güvenilir olmayan satıcı yok gibi bir şey ucuza alınmasının sebebi 300 dolarlık saate burada 1500 tl etiket yazmaları.Bizde 800e alınca seviniyoruz işte.
  • quote:

Bu saat için söylüyorsanız bende yok.Bu konu başka saat için açılmıştı onun diğer modeli bende vardı.Sirkeci'de güvenilir olmayan satıcı yok gibi bir şey ucuza alınmasının sebebi 300 dolarlık saate burada 1500 tl etiket yazmaları.Bizde 800e alınca seviniyoruz işte.

Fiyat 695 tl ye düşmüş 1 gün sonra ekstra indirim yapmışlar.Mh ye ilettim aradaki farkı ödeyeceklerini söylediler.Kafa kafaya geliyor sanki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.