Şimdi Ara

Saat 11 de foruma ddos saldırısı yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençler kaynak bende kalsın ama böyle bir duyum aldım. Saat 11 de foruma giremezseniz suçlu citizen değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Avril<3 yavhehe.gif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaberde ddos saldırıyla çökecek zaten.
  • He yaw he

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodos ne aydınlatın beni

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stan Marsh

    Avril<3 yavhehe.gif

    dostum okan ve ben sana elimizi öptürdüğümüzde görürsün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin düşünsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Citizen bizi kurtarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 2 gb lik sunucu mu saniyorsun dakikada ping de coksun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiste de saldırmışlardı ama forum çok iyi cevap vermişti bu saldırıya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millete söyleme demedim mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kör olası çöpçüler


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stan Marsh

    Avril<3 yavhehe.gif

    dostum okan ve ben sana elimizi öptürdüğümüzde görürsün

    Gorucez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim çökertecekse yardım etmeyi çok isterim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım 2013. TRchan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Dodos ne aydınlatın beni

    Download hızını emmek ()
  • Bekleyelim bakalım
  • adminlerın ozel vıdeo ve resımlerı hacklenmesın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Dodos ne aydınlatın beni

    DDOS NEDİR?


    DDOS (Distributed denial of service attack), çoklu sistemlerde hedef sistemin kaynakları ya da bant genişliği istilaya uğradığı zaman oluşur, bunlar genellikle bir veya birden fazla web sunucusudur. Bu sistemler saldırganlar tarafından çeşitli yöntemler kullanılarak bağdaştırılır.

    Kötü amaçlı yazılımlar Ddos saldırı mekanizması taşıyabilir; en iyi bilinen örneklerden biri MyDoom virüsüydü. Onun Dos mekanizması belirli bir saat ve tarihte tetiklenirdi.

    Bir sistem, saldırgan bir zombi adı verilen ajanları indirmeyi sağlayan bir trojan virüsü ile bozulabilir. Saldırganlar aynı zamanda uzak konaklardan host bağlantıları dinlemek için program içindeki hatalardan faydalanan otomatik araçları kullanarak sistemlere zarar verebilir. Bu senaryo aslında web sunucuları gibi davranan sistemlerle ilgilidir.

    Stacheldraht, Ddos aracının klasik bir örneğidir. Bu araç, saldırganların işleyicilere bağlanmak için istemci programın kulanıldığı Ddos saldırısını kolaylaştıran katmanlı bir yapıdan faydalanır. Ajanlar, hedeflenen uzak bilgisayarda uzaktan bağlantıların çalıştırılmasını kabul eden programlarda, açıklardan faydalanmak için otomatik rutinleri kullanarak saldırganlar tarafından işleyiciler üzerinden tehlikeye sokulabilir. Her işleyici bin ajanı kontrol edebilir.

    Bu sistem bozucuların bütünü botnet olarak bilinir. Stacheldraht gibi Ddos araçları hala smurf(smurf attack) ve fraggle saldırıları gibi amplifikasyon ve ip spoofing(sahtekarlık) merkezli klasik Dos saldırı metotlarını kullanır. Syn saldırısı da kullanılabilir. Dos amaçlar için yeni araçlar DNS sunucularını kullanabilir.

    Syn saldırıları gibi basit ataklar, Ddos görünülürlüğünü veren geniş bir kaynak ip adres aralığı ile oluşabilir. Bu flood(akış) saldırılar TCP nin üçlü el sıkışmasının bitmesine gerek duymazlar, hedef Syn kuyruğunu ya da sunucunun bant genişliğini tüketmek için girişimde bulunurlar. Çünkü kaynak ip adresleri taklit edilebilir, kaynak kümesi sınırlı olan bir saldırı gelebilir hatta tek bir bilgisayar kaynaklı saldırı olabilir.

    MyDoom'un Ddos mekanizması aksine, herhangi bir ip adresi aleyhine çevrilebilir. Script kiddie bunları iyi bilinen web sitelerinin geçerli kullanımını yasal kullanıcılardan yoksun bırakmak için kullanır. Daha gelişmiş saldırganlar gasp yapmak amacıyla Ddos araçlarını kullanırlar.

    Eğer saldırganlar saldırıyı tek bir ana bilgisayardan düzenlerse bu bir dos saldrısı olarak sınıflandırılır. Diğer taraftan , bir saldırgan aynı anda uzaktaki bir bilgisayara yönelik saldırılar için birçok sistem kullanıyorsa, bu bir Ddos saldırısı olarak sınıflandırılır.

    Ddos kullanan saldırganlar için başlıca avantajlar şunlardır: çoklu makineler bir makineye göre daha fazla saldırı trafiği oluşturabilir, çoklu saldırı makinelerini kapatmak tek bir saldırı makinesini kapatmaya göre daha zordur, çoklu saldırı makinelerinde her saldırı makinesinin davranışını izlemek zordur. Bu saldırgan avantajları savunma mekanizmaları için zorluklara neden olur.

    Bazı durumlarda makine, sahibininin rızasıyla Ddos saldırısı parçası haline gelebilir. Bunun bir örneği WikiLeaks destekçileri tarafından büyük kredi kartı şirketleri aleyhine 2010 yılında düzenlenen Ddos saldırısıdır. Bu gibi durumlarda akımın destekçileri Ddos yazılımını yüklemeye ve çalıştırmaya onay verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trageddy

    Donanımhaberde ddos saldırıyla çökecek zaten.

    Toplu grup saldirirlarsa gorursun :) Facebook bile ddos almistir.Burasimi almicak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.