Şimdi Ara

saab dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    saab çift turbo dizel nasıl bir otomobildir;kullanımı,performansı,yol tutuşu...
    bilgisi olan olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• geçen gün 1.9 tid 150 hp test sürüşü yaptım gerçekten ivmelenmesi gayet iyi yakıt tüketimi şehir içinde 8 litre otomatik bir arabaya göre gayet iyi
  • Saab=Macera
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Saab=Macera

bilmeyenlerin böyle demesi gayet doğal
    saab kullanan bir sürücü saabtan başka araba kullanmaz koltuğuna oturmak ve uçak kullanma havasını hiç bir arabada bulamazsın
  • saab opel vectra ve alfa romeodaki motorlar ortak diye biliyorum
    güzel motor
  • saab çok güzel araç fakat kazara vurup kırarsan filann acayip masraf açar. yedek parçasıda çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

Saab=Macera

saab kullanan bir sürücü saabtan başka araba kullanmaz koltuğuna oturmak ve uçak kullanma havasını hiç bir arabada bulamazsın

Merak etmeyin,ben Saab'a defalarca bindim.Bilmediğim bir model değil.Öyle uçak moduna falan da geçmedim açıkçası.

Türkiye'de macera çünkü,arabadan anlayan usta sınırlıdır,yedek parçada sıkıntı vardır.Yetkili servisler de ucuz değildir sanırım.Sıfır alır da satarsanız bir güzel de zarar edersiniz.

Emsallerine göre daha fazla zarar ettiren şeyleri pek sevmem.Bir şeyi alırken,ileride satma durumunu da düşünürüm.

Siz,keyif olarak bakıyorsunuz olaya,ben ticari olarak.

Bilmediğim bir marka olmadığına göre,buyrun smile'ınız.

• quote:

quote:

quote:

Saab=Macera

Merak etmeyin,ben Saab'a defalarca bindim.Bilmediğim bir model değil.Öyle uçak moduna falan da geçmedim açıkçası.

Türkiye'de macera çünkü,arabadan anlayan usta sınırlıdır,yedek parçada sıkıntı vardır.Yetkili servisler de ucuz değildir sanırım.Sıfır alır da satarsanız bir güzel de zarar edersiniz.

Emsallerine göre daha fazla zarar ettiren şeyleri pek sevmem.Bir şeyi alırken,ileride satma durumunu da düşünürüm.

Şu yazınızı okuduktan sonra sizin Saab hakknda engin bilgilere sahip olduğunuzun farkına vardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

quote:

quote:

Saab=Macera

Şu yazınızı okuduktan sonra sizin Saab hakknda engin bilgilere sahip olduğunuzun farkına vardım.

Bu arkadas volvoya - audiye premium, saaba premıum değil diyordu. Sebeb olarakta vectra ile aynı platformu kullanmalarını gosterıyordu.

Ama AUDI A4'te passatla, VOLVO S40'ta Focus ile aynı platformu kullanıyor?, buna ne dıyeceksın dediğimde cevap vermemıstı en son...

• quote:

quote:

Saab=Macera

Abartmakta üstümüze yok,uçak kullanma havası da nasıl oluyor. Eski Saab larda hadi göstergeleri biraz afilli idi yeni modellerde o numarada yok

• Çok sevdiğim bir markadır

Tasarımı,karizması yeter

Bence para varsa direk alınacak araba
  • saab almayı düşünüyorum benide en çok cezbeden tasarımı ve kokpiti oldu ben ticari açıdan bakmıyorum alıp zevkle kullanmayı düşünüyorum herkesin görüşüne saygım sonsuz.
  • quote:

quote:

quote:

Saab=Macera

anlayan usta neden sınırlı olsun,sonuçta arçelik buzdolabı almıyorsun zırt pırt buzulsun.zaten çoğu parça GM çatısı altındaki araçalrla ortak.motor komple aynı.iç mekan parçaları da ustalık gerektirmiyor.ayrıca periyodik bakımlara gittiğinde yağını,filtresini,balatalarını değiştiremeyen usta varsa mesleği bıraksın derim.bugün bostancı oto sanayiide ve maslakta her türlü araca 10 numara bakım yapacak usta var.aynı şey diğer büyük şehirler için de geçerli.

yedek parça sınıntısı en fazla bir opel vectra kadardır.
    fiyataları ise bir vw grubu araçtan daha pahalı değildir.

1.9 bi turbo dizel aero 180 hp ile her türlü alınır.

• Ya şu anlayan usta muhabbetine ayar oluyorum. Hele şu Doğuş grubu müşterisi zihniyet fevkaladenin fevkinde. Hayatlarında kaputu açıp da arabanın yağına suyuna bakmamış insanlar var aralarında. Sorsan servisten iyi yer yoktur. Saab'ların da içinde ejderhalar olan ve aracı tamir etmek için önce çeşitli hesaplar yaparak sonuçlanan IQ testlerini geçmek gerektiğine inanırlar.
  • saab= macera da ne demek???? 9/3 1.9 Tid Saab almak demek bir GM üretimi araç almak demektir. daha da açmak gerekirse Vectra C şasili ve Opel 'in 1.9 TDCi motoru ile donatılmış görsel ve donanımsal olarak Opel'den çok daha güzel bir araç almak demektir. Yani bu durumda Opel almakta macera ile eşdeğermi oluyor.
    Aero paketli bir 9/3 1.9 Tİd ile araç kullanmanın zevkine varırsınız.
  • 40.bin lira 1.9 150 hp 6 cd changer ısıtmalı hafızalı deri koltuklar arabada ne ararsan var o fiyata varmı böyle bir araç kolay kolay bir şey olacağını sanmıyorum bu araca
  • Bol yeşilli bir konsol
    Ben seviyorum aslında.

saab dizel
  • bol gece mavili uyutan bir VW konsoluna göre çok daha başarılı bir aydınlatma...
  • zaten o aydınlatmalar bir düğme ile kapanıyor sadece gerekli olanlar çalışıyor.herhangi bir gereklilik olursa tekrar çalışıyor.bu yılllardır saablarda sunulan bir özellik.bu bile saabın ayrıntılara ne kadar önem verdiğini gösterir.

ayrıca kadrana da dikkat edin derim. belli bir hıza kadar arlıklar geniş daha sonra daha sık yapılmış.amaç da sürücüye ilk bakışta olduğundan daha hızlı izlenimini vermek.
    böyle daha birçok ufak ayrıntı var. ayırca bir saab da bulunan koltukların ortopedisi çok az araçta standard olarak bulunur.tabi bir de kaliteli (gerçekten öyle isim olarak değil cisim olarak da) müzik sistemini unutmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.