Şimdi Ara

Sa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Baba -- 21 Temmuz 2014; 22:08:43 >

Orijinalden alıntı: kartalfurkan

Bizim sınıfta bir kız var ben geçen sene buna açıldım bu bana arkadaş kalalım dedi. sonra okul değiştirdi bu kız.. bu sene yine bizim okula geldi. ve kız sürekli bana bakıyor derslerde. sık sık göz göze geliyoruz ama ya o gözlerini kaçırıyor ya da ben direk başka bir şeyle ilgileniyorum. gerçektende çok bakıyor hatta bazen kafasını bana çevirip sürekli bakıyor. sizce ne yapmalıyım yani benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı ? hoşlanıyorsa da ben ne yapmalıyım. tepki vermeli miyim arkadaşlar bi yardım edin.

not:biraz utangaç olduğumdan öyle gidip hemen konuşamam hoşlandığımı bile facebook tan söylemiştim.

facebook tan çıkma teklifimi edilir dostum

• Facebook'tan söylersen tabi reddeder Karşıdakinin de insan olduğunu unutma senden hiç bir üstün tarafı yok raad ol

Grand Theft Auto V
  • Bulunsun kenarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dün akşam açıldım şok oldum dedi eskisi gibi kalalım dedi o yüzden güven olmaz bunlara gelip senin konuşmanı beklerler ama sen konuşunca arkadaş kalalım derler
    Daha Fazla Göster
  • Ters bi tepki verme
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.