Şimdi Ara

S9 Plus kılıf ve ekran koruyucu tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
12.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Sizin zamaninizi aliyorum ama su linkteki kilif hakkinda ne dusunursunuz?
    CAFELE Telefonları Kılıfları Samsung Not 8 Için Kılıf Lüks Tam Koruyucu TPU Akrilik Moda Şeffaf arka kapak Galaxy Note8
    s.click.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    https://s.click.aliexpress.com/e/CCliRcpHh

Birde bu markanin 0.22mm spigen air skin benzeri bir kilifi da var, 15 lira.

Teknosada satilan cellynin arka seffaf kismi puturluydu, kalem kismi lazer kesim. Kalemi takip cikarirken pek zorlanmadim zira orasi sifir kesim olmasina ragmen daha ince bir yapida. Ama air skin kadar da ince degil. Garip bir silikondan yapmislar. Alip almamak arasinda cok kararsizim aslinda. Slim armor kullanirken telefonu kalem kismindan dusurdum ve kasa zarar gordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xengineerx X kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $2.39 33% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de ZNP Lüks 360 Derece Tam Kapak Telefon Samsung kılıfı Galaxy S9 S8 Artı S10 Darbeye Dayanıklı Kapak Samsung Not 8 9 s9 Artı Durumda Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/ZNP-L-ks-360-Derece-Tam-Kapak-Telefonu-Samsung-k-l-f-Galaxy-S9-S8-Art/32866510510.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.278.30453c001WSMLc

Bu nasıl bir şey almaya değer mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xengineerx

https://tr.aliexpress.com/item/FLOVEME-Luxury-Phone-Case-For-Samsung-S8-Plus-Case-Kickstand-Mobile-Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy/32828243015.html?spm=a2g10.search0104.3.225.2713384cTcn0ka&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_319_5730615_10059_10884_317_10887_10696_100031_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_5729315_536,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=4836cbe0-2e86-46e3-9b38-dbb9765b6598-28&algo_pvid=4836cbe0-2e86-46e3-9b38-dbb9765b6598

Bu nasıl sizce sanki daha ince gibi. Kalitesini ben anlayamıyorum bakarak :D
    Bu daha iyi hocam bu markanın ekran koruyucusunuda kullandım gayet güzeldi ama kılıfla uyumlı değildi o yüzden yanlardan kalkma yapınca değiştirdim başkasıyla ama ürünleri kalitelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Sizin zamaninizi aliyorum ama su linkteki kilif hakkinda ne dusunursunuz?
    CAFELE Telefonları Kılıfları Samsung Not 8 Için Kılıf Lüks Tam Koruyucu TPU Akrilik Moda Şeffaf arka kapak Galaxy Note8
    https://s.click.aliexpress.com/e/CCliRcpHh

Birde bu markanin 0.22mm spigen air skin benzeri bir kilifi da var, 15 lira.

Teknosada satilan cellynin arka seffaf kismi puturluydu, kalem kismi lazer kesim. Kalemi takip cikarirken pek zorlanmadim zira orasi sifir kesim olmasina ragmen daha ince bir yapida. Ama air skin kadar da ince degil. Garip bir silikondan yapmislar. Alip almamak arasinda cok kararsizim aslinda. Slim armor kullanirken telefonu kalem kismindan dusurdum ve kasa zarar gordu.
    Ne demek hocam her zaman yardımcı olurum sorabilirsiniz bu kılıfta güzeldir marka da kaliteli diğer telefonum için şarj kablosu almıştım hoşuma gitti kalitesi kılıfında aynı şekilde olacağını düşünüyorum.Kötü olmuş hocam spigen kılıfla düşüp kalem kısmının zarar görmesi.teknosada o kılıfı deneyin hocam baktınız hoşunuza gitmiyor iade edersiniz

• quote:

https://tr.aliexpress.com/item/ZNP-L-ks-360-Derece-Tam-Kapak-Telefonu-Samsung-k-l-f-Galaxy-S9-S8-Art/32866510510.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.278.30453c001WSMLc

Bu nasıl bir şey almaya değer mi? :)
    Ben bi ara niyetlendim ama telefonu telefonluktam çıkarır diye vazgeçtim spigenin aynı şekilde böyle bir kılıfı var hocam o daha kaliteli duruyo buna göre

• ataman67 A kullanıcısına yanıt
    Aynen en mantıklı bu gözüktü bana bakalım bunla şu uv temperli camı sipariş edeyim de hemen gelsin. Bir de şu cam temperli olması kötü değil miydi nano ile farkı varmı o işleri çok bilmiyorum da.
  • quote:

Aynen en mantıklı bu gözüktü bana bakalım bunla şu uv temperli camı sipariş edeyim de hemen gelsin. Bir de şu cam temperli olması kötü değil miydi nano ile farkı varmı o işleri çok bilmiyorum da.
    Hocam nanodan kısmınız ekrana sıvı dökülüp özel mendili ile silinmesi diyorsanız o nano hiçbir işe yaramıyor boşa para harcamış olursunuz.

Bilmiyorum aslında koruyucu çeşitleri hakkında pek bilgim yok. 5,5 senedir iphone5 kılıfsız ekran koruyucusuz kullandım. :D
  • quote:

Bilmiyorum aslında koruyucu çeşitleri hakkında pek bilgim yok. 5,5 senedir iphone5 kılıfsız ekran koruyucusuz kullandım. :D
    Hocam ben baya bi gerekli gereksiz para harcadım bu ekran koruyucu mevzusuna uv sıvılı cam koruycular hariç diğer cam koruyucular zamanla atma yapıyor ve dokunmatik zor işliyor.Pet jelatin tarzı ince olanlar çoğu uyum sağlıyor sıkıntı yaratmıyor ama ben spigen kılıfla kullandığım için çoğu aldıklarım atma kalkma yaptı en son bu aliden aldığım vrurc marka jelatin spigen kılıfla uyum sağladı ve kullanmaya devam ediyorum.Spigen kılıfsız normal piyasadaki kılıflarla kullanacaklar için ince pet jelatin koruyucular da kalkma yaşamazlar spigen kılıfların kenarları ekrana doğru kıvrımlı olduğu için bazı koruyucuları attırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman67 -- 2 Aralık 2018; 15:33:14 >
    Teknosadan cellynin ince kılıfını aliverdim ustad. Arka kamera kismi komple acik ve silikon materyali 4 dolarlik cin mali kılıflar dan cok daha iyi. Necatibey caddesine (ankara) falan baktim, adamlar 4 dolarlik kilifa 40 lira istiyor. Hic olmazsa icime sine sine kullanirim. Telefonun ince yapisini unutmuşum resmen.

Su uv ekran koruyucu gelsin, onu da uygulayip bu ise son vereyim.

2 gundur sordugum sorulara ictenlikle, bikmadan ve usanmadan ayrintisi ile cevap verdiginiz icin sahsim adina cok tesekkur ediyorum. Sizin gibi bir forumdas ile fikir alisverisi yapmak uzun suredir nasip olmuyordu.

Iyi aksamlar ve forumlar dilerim. Saglicakla kalin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Teknosadan cellynin ince kılıfını aliverdim ustad. Arka kamera kismi komple acik ve silikon materyali 4 dolarlik cin mali kılıflar dan cok daha iyi. Necatibey caddesine (ankara) falan baktim, adamlar 4 dolarlik kilifa 40 lira istiyor. Hic olmazsa icime sine sine kullanirim. Telefonun ince yapisini unutmuşum resmen.

Su uv ekran koruyucu gelsin, onu da uygulayip bu ise son vereyim.

2 gundur sordugum sorulara ictenlikle, bikmadan ve usanmadan ayrintisi ile cevap verdiginiz icin sahsim adina cok tesekkur ediyorum. Sizin gibi bir forumdas ile fikir alisverisi yapmak uzun suredir nasip olmuyordu.

Iyi aksamlar ve forumlar dilerim. Saglicakla kalin
    Güle güle kullanın hocam kılıfı s8 için varsa aynı kılıftan teknosaya bakayım bende.Uv koruyucuyu uyguladığınız zaman yorumlarınızı bekliyorum

Ne demek hocam seve seve cevaplarım yine sorunuz olursa çok teşekkür ederim dilekleriniz için

İyi akşamlar iyi forumlar

• Ben telefonun görünüşünden feragat etme taraftarı değilim hiçbir zaman. 2 buçuk yıl boyunca S6 Edge Plus kullandım ve inatla hiçbir ekran koruyucu ya da kılıf almadım. Ekranda sıfır, arkada bir kılcal çizik haricinde sorun olmadı.

S9 Plus alınca bu kadar riske giremedim. Telefon elime ulaşmadan önce Hepsiburada'dan Spigen kılıf sipariş ettim ama neredeyse iki hafta oldu göndermediler. Bugün bir telefoncuda ön - arka kaplama yaptırdım, bir de Sunix'in Spigen Air Skin çakması kılıfını aldım. Bir süre bu şekilde idare ederim. Yalnız Sunix'in kılıfı daha az kayıyor o garip. Sağlam düşürmedikçe sorun olmaz herhalde.
    Hayırlı geceler hocam ekran koruyucu geldi mi taktınız mı diye merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    merhaba hocam. uv ışıklı ekran koruyucudan daha önce ben kullanmıştım. üst mesajlardada görebilirsiniz. Geçen gün kılıfı değiştireyim derken kenardan attı. Çıkarırken hiç bir sorun yaşamadım. Ondan sonra taktırdığım iki ekran filmide o üründeki kalite ve hissi veremedi. Bence bizim telefonlar için en iyi ve ekran kalitesini bozmayan ekran koruyucu bunlar. Ben aliexpressten sipariş verdim. Gelir gelmez üstündeki filmi söküp onu takacağım.
  • differentt D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ben de aliexpress den sipariş ettim yola çıktı bekliyorum. O gelene kadar 15 gun falan telefonu çıplak kullanmak biraz zor elim titriyor 😄

Dün samsungun kendi mağazasında wrapsol diye bi markanın ön arka koruma filmini taktırdım. 130 tl ye. Emin olun dışarda 20 30 tl ye takılan filmlerden farkı yokmuş. Taktırdığıma pişman oldum.

Oraya ben de sordum on arka komple kaplama 180 tl dediler sanirim aynısı wrapsol dü kafayi mi yediniz dedim çıktım

İşte ben o hatayı yapıp kaplattım :) ben yandım eller yanmasın misali uyarayım demiştim ama siz zaten kanmamışsınız :) daha önce 40 tl ye kaplattığım üründen bir farkı yok. tek avantajı arka kaplama ama o da pek güven vermiyor, yine kılıfla kullanmak istiyor insan. kılıf tak çıkar yapınca o da atar zaten bi süre sonra. hiç farklı arayışlara girmeyin, en iyisi, en kullanışlısı bu uv likitle takılan camlar. kenarlardan atmadığı sürece sıkıntı olmaz.
    Pardon aliexpress den amazondan değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.