Şimdi Ara

S9 Plus - Android Pie - 9.0 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dogru yer mi bilmiyorum ama konuya girmek istiyorum. Telefonum (samsung galaxy s9 plus) viyena'dan geldigi icin guncelleme alamadim, aldigim ulkeye geldigi halde. Ben de stock rom yukledim fakat turkiyeninkini yukledim, hata mi bilmiyorum. Sonra hicbir sıkıntı yokken telefona duvar kagidi koydugumda telefonun kilit ekranindan bildirim panelini indirince kasmaya basladi ama samsungun normal gifli duvar kagitlarinda olmuyor. Sadece resimli duvar kagitlarinda kasma oluyor. Bu sorunu nasil cozebilirim? Sorunun turkiye romuyla alakali olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killingwstruggle -- 10 Şubat 2019; 20:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil arkadaslar, lutfen.

• Hayır, eğer cihazındaki rom kararlı sürüm ise, Turkiye ya da başka ülkenin romunu yüklemiş olmandan kaynaklı değildir o sorun. Ayrıca, Samsung da diğer firmalar gibi global rom dağıtımı yapıyor artık. Yalnızca bazı bileşenler CSC koduna göre aktif veya deaktif geliyor rom yükleme sonrası nihai kurulum aşamasında.

Eğer android 9 beta kurulu ise, kararlı sürüme geçiş yap. Ve de her halükarda cihazını kurtarma modunda açıp cache temizle hatta fabrika varsayılanına al. O şekilde bir sıkıntı yaşamaman lazım.

Tabi ki herhangi bir işlem yapmadan önce cihazında ne var ne yok yedeklemeyi unutma.
  • Ayrıca, bundan sonra S9 ve S9+ için her türlü soru ve destek taleplerini şu linkteki konu altına açman daha doğru olur: SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Haydi kolaylıklar dilerim.
  • cloudvps kullanıcısına yanıt
    Ya inanin ki cok fazla sey bilmiyorum bu konu hakkinda, sadece gelen 4 ayri dosyayi da uygun olarak odine ekleyip starta bastim, her sey kendiliginden yuklendi zaten. Beta olup olmadigini nasil anlayabilirim? sammobile'den indirdim Turkiye'deki son surumu. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Yeni hatalar da almaya basladim, mesela: telefonun cektigi yerde sms gonderilemedi, aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor vs gibisinden. Cok sık olmuyor ama gunde 5-6 kez yasiyorum bu sorunu.

• Peki, önce Samsung SmartSwitch veya Kies ile chazı komple yedekleyin. Sonra cihazı "recovery mod" da açın. Factory Reset seçeneğinden sıfırlayın. Daha sonra cihazı başlatın ve kurulumunu yapıp kullanmaya başlayın. Sonra Kies yedeğini cihaza geri dönersiniz, dosya rehber vs eksik kalmaz. Whatsapp klasörünüzü manuel olarak kopyalayıp, format sonrasında whatsapp yükledikten sonra whatsapp ı çalıştırmadan önce cihaza kopya ederseniz, whatsapp mesajlaşmalarınız olduğu gibi geri gelir.

Sıfırlama sonrası sorun yaşayacağınızı sanmam. Hele bi deneyin, tekrar sorun olursa başkaca yönlendiririz.
  • Telefona romu yuklerken telefon kendiliginden sifirlanmisti zaten ama deneyecegim bunu. Hardresetten resetleyince android surumu degismez degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Killingwstruggle K kullanıcısına yanıt
    Sürüm aynı kalır. Telefonun bir yerlerinde başka bir rom bulunmadığı için hard reset yalnızca varolan romu temiz hale getirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.