Şimdi Ara

s9 alsam ilerde yavaşlayıp kasmaya başlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note2 kullanıcısıyım. Telefonu ilk aldığımda hızı falan güzeldi sonradan yavaşladı sürekli donmaya başladı. Bütün android telefonlar böyle diyorlar. Eğer s9 da bir süre sonra donmaya kasmaya başlayacaksa iphone alacağım. Lütfen beni bu konuda bilgilendirin.

Edit: Herkes android eskisi gibi değil, yavaşlama falan olmuyor dedigi için note 8 aldım. Samsung note serisi ile yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 24 Mart 2018; 17:25:36 >

• Hocam Android eski android değil artık. S9 en az 4 5 yıl yavşalamaz. Ben 3 buçuk senedir note 4 kullanıyorum hala fçgram kasma yaşamadım. Hele s9 gibi yeni teknolojiler daha iyi dayanacaktır. Androidde kasan telefonlar 1000tl altı olanlardır anca. Ama iphonelarda güzel cihazlardır. Ne s9 ne İphone 8 plus sizi üzmez artık Siz İos mu Android mi diye düşünüp alın. Kasar mı kasmaz mı diye düşünmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz gerçekten iPhone'un bir süre sonra donmayacağını mı düşünüyorsunuz? :) Hatta iPhone'un donma yapması için bir süre geçmesine de gerek yok. Sanırım iOS 11 kullanan bir tanıdığınız yok ya da güncel iPhone'ları hiç takip etmemişsiniz... Eğer kasma donma istiyorsanız hemen gidin bir iPhone alın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 3-4 yıl hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Apple için aynı şeyi söyleyemem ama. Androidin tek sıkıntısı güncellemeyi 1-2 yıl veriyorlar. 3-4 yıl güncelleme verse firmalar daha iyi olurdu...
  • Note 2 çıktığı dönemde iPhone 5 çıkmıştı. Şu an Note 2 ile iPhone 5'i karşılaştırın. Hala Note 2 kesinlikle ezici üstünlükte hızlı çıkacaktır

Ayrıca bu karşılaştırmayı da geçtim; size iPhone'un yavaşlamayacağı veya kasmayacağı garantisini kim veriyor acaba? Vallaha o olayları çoktaan aştık be. Artık Android cihazlar v6 motor gibi çalışıyorlar..
  • Hocam 3 senedir S6 kullanıyorum. Telefon hala çok hızlı. Geçen yıllarda Android Apple platformuna sağlam bir tokat atmış oldu bence böylece. iPhone alıp kendinizi boş yere üzmeyin,zira onlar gerçekten yavaşlıyor/yavaşlatılıyor.
  • Yavaşlama eser miktarda da olsa olacaktır. Uygulamalar zaman içerisinde daha fazla kaynak tüketmek istiyorlar ne kadar optimize edilseler bile. Ama 4-5 yıl felan aynı cihazı kullanırsınız sonra sıkılırsınız eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Eski iphonelar da kasıyor bu yanlışa düşmeyin. S9 alırsanız normal bir kullanıcı iseniz yıllarca götürür. Sonrasını bilemem ama tabiki note 3 gibi olmayacaktır. Aynı şekilde iphone da sizi yıllarca götürecektir. Burada önemli olan ios seviyorsanız onu, android seviyorsanız android tercih edin.

• note 8 aldım
  • Note 8 şarjı iyi gidiyor mu, cepte taşıması nasıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Siz gerçekten iPhone'un bir süre sonra donmayacağını mı düşünüyorsunuz? :) Hatta iPhone'un donma yapması için bir süre geçmesine de gerek yok. Sanırım iOS 11 kullanan bir tanıdığınız yok ya da güncel iPhone'ları hiç takip etmemişsiniz... Eğer kasma donma istiyorsanız hemen gidin bir iPhone alın :)

2 yili askin suredir iphone kullaniyorum, yag gibi akan cihaz son guncelleme ile kagniya dondu. Youtubeda videoda takiliyor, ekrani aniden donuyor. Bunu tabiki surekli yapmiyor ama ne zaman yapacagi da belli olmuyor.

Velhasil, servise verdim format atip verdiler. 4 serisinden bu tarafa araliksiz denilebilecek bir zaman zarfindan beri iphone kullaniyorum, ilk defa bu sürümden şikayetçiyim.

sebeke sorunum var, yeniden servise gonderecegim. Bakalim bu seferde yazilim sifirlayip geri mi gonderecek, gorecegiz.

Aslinda hafiften note 8 veya en azindan feye yoneliyorum. Alirsam ithalatci alirim, firmalar ilk geldikleri gibi degiller artik, satislari arttikca cozum icin ugrasir oldular. Eskiden sadece delta vardi, simdi bir suru ithalatci var. Fazladan 2000 vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Siz gerçekten iPhone'un bir süre sonra donmayacağını mı düşünüyorsunuz? :) Hatta iPhone'un donma yapması için bir süre geçmesine de gerek yok. Sanırım iOS 11 kullanan bir tanıdığınız yok ya da güncel iPhone'ları hiç takip etmemişsiniz... Eğer kasma donma istiyorsanız hemen gidin bir iPhone alın :)

2 yili askin suredir iphone kullaniyorum, yag gibi akan cihaz son guncelleme ile kagniya dondu. Youtubeda videoda takiliyor, ekrani aniden donuyor. Bunu tabiki surekli yapmiyor ama ne zaman yapacagi da belli olmuyor.

Velhasil, servise verdim format atip verdiler. 4 serisinden bu tarafa araliksiz denilebilecek bir zaman zarfindan beri iphone kullaniyorum, ilk defa bu sürümden şikayetçiyim.

sebeke sorunum var, yeniden servise gonderecegim. Bakalim bu seferde yazilim sifirlayip geri mi gonderecek, gorecegiz.

Aslinda hafiften note 8 veya en azindan feye yoneliyorum. Alirsam ithalatci alirim, firmalar ilk geldikleri gibi degiller artik, satislari arttikca cozum icin ugrasir oldular. Eskiden sadece delta vardi, simdi bir suru ithalatci var. Fazladan 2000 vermem.

Merhaba @nightsoldier hocam...

Hatırlarsanız en son Note 8 almıştım ve servis sorunundan dolayı telefonu satmıştım... Aslında tekrar Samsung almak istemiyordum ama Android telefonda da maalesef Samsung'un üstüne yok. 1 haftalık Mate 10 Pro deneyimimden sonra mecburen yine Samsung aldım (S9+). Kendime şunu soruyorum distrübütör garantili Note 8 de yaşadığım servis sorunu buysa ithalatçı garantili Note 8 de kim bilir neler yaşardım? Bir de ithalatçı garantili markaların anlaştığı servislerden birkaçını bizzat görünce hiç bir şekilde ithalatçı garantili telefon almamaya karar verdim. Size de tavsiyem bence siz de almayın.Tamam 2000 lira fark bayağı yüksek ama ne oldugu belirsiz servislerde sürünmeye değmez. Canınız sıkılmasın yok yere...

• 3 senedir s6 edge kullanıyoruz. Kasma donma takılma yok.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Apple servisi iyidir diye 2 sene once bu markayi tercih ettim. Velhasil sebeke ve isinma yuzunden servise verdim, soeun yok diye geri geldi. Ama halen aybi sorun devam ediyor.

Servisin dedigi su, biz testleri yapariz, soeun tespit etmezsek dokunmayiz. Sizin sikayetci olmanizin onemi yoktur, önemli olan test cihazlarin, telefon hakkinda hata kodu vermesidir.

Hic unutmam 2010 yilinda 4u, sirf musteri memnuniyeti sebebiyle sifiri ile degistirmisti apple. Onda da sebeke sorunu yasamistim.

Acaba psikolojik mi diye dusundum ama bu hafta yine hattan dustu. Hani dag basinda olsam anlayacagim, gebze merkezde hattan dustu telefon.

Sonra battery tester ile kontrol ettim, cihazin batarya saglik durumu %84 civarinda. Apple, guncelleme ile performansı düşürdüğünü itiraf ettikten sonra pilin %80 ve altinda olan cihazlari 130₺ odemek suretiyle değiştireceğini, garantisi devam eden cihazlarda bu islemin ücretsiz yapilacagini beyan etti. Ben pilin de degismesi gerektigini belirtmiştim ama bir sey yapılmamış.

Bu anlattiklarim, musteri memnuniyeti iyi olarak bilinen bir markayla ilgilidir. E sorunum cozulmedigine gore ne anladim Tr garantili telefondan?

Alirim ithalatci, param cebimde kalir hic olmazsa.

Gerci, Su anda sorunu pek yok zaten. Boyle kullanmaya devam edeceğim de gelecekte ne olur bilemiyorum. Kafami cok bozarsa dedigim gibi note alir gecerim.

• Note 2'ye Lineage OS kur sonra kasıyor mu kasmıyor mu gör. Note 5 kullanıyorum ve gram kasma yok. 1.5 senelik cihaz.

• Note 5 kullaniyordum bir ani karar ile 6s aldim , almaz olaydim 2.guncelleme de cihazda kasma donma takilma herseyi yasadim.Apple'ı aradim üst seviye cihaz almaniz gerekir eski model diye bildirim yaptilar , bende kizdim ve ani karar ile Kasim ayinda aldigim 6s i 1600 TL'ye sattim ve s7 edge aldim mutluyum :)

• Dört yıldan fazla iPhone 5s kullandım. Yazılımı hala ios 9. Düşünün artık :) Cihaz hala taş gibi ama dayanamadım Note FE aldım. Cihaz harika ya. Aşık oldum resmen :)

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın ama FE'nin yeri ayrı. İsmi yeter.

:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.