Şimdi Ara

S7 Türkçe Edge Dil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yaklaşık 3 gündür araştırma yapıyorum ama net olarak çözüm bulamadım. ABD den Samsung S7 Edge aldım. Pasaport kaydını herşeyini yapıp açtırdım. Ama telefonda Türkçe Dil seçeneği yok. Morelocale 2 ile denedim yarımyamalak oldu çözemedim onunla. Modelim G935U. Türkiye Stock Romu olan G935F romu indirdim sammobile den 2 tane. Bunlarda odin ile yüklerken fail hatası veriyor. Model numarası uyuşmadığı için olabilir mi ?

Ne yaptıysam bulamadım. Başka sitelerde G935U modeline uygun romları buldum ama sadece ABD ve Avusturalya Romu var. Bunlarda da Türkçe yok sanırım. Varmı bunun bir çözümü? Root garantı dışı bıraktığı için yapmak istemiyorum. Ama mecbur kalırsam telefonu Rootlayıp Model versiyon numaralırını Türkiye'deki telefonlar gibi değiştirirsem bu romları atabilir miyim? Yada Odin ile Türkiye Romunu ABD telefona atmanın bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raider637 -- 15 Ekim 2016; 11:36:32 >

• Telefonunuz usa için üretilmiş sanırım sd820 işlemci var telefonda başka rom yüklemeye çalışmayın telefon brick olur. Büyük ihtimal ingilizce kullanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 15 Ekim 2016; 19:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Telefonunuz usa için üretilmiş sanırım sd820 işlemci var telefonda başka rom yüklemeye çalışmayın telefon brick olur. Büyük ihtimal ingilizce kullanacaksınız.

peki tek çare custom rom yüklemek mi?
  • Bu telefon için yapılan custom romlarda ingilizcedir. Tek bölge için üretilmiş bir cihaz sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.