Şimdi Ara

S7 su geçirme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Audi383848

    Siz düz s7 aldınız her halde.Reklamdakiler s7 edge için.

    S7 için de geçerli, sallamayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glory Spurs

    Hala tüketiciler anlayamadı şu ayrımı;

    Su geçirmez değil, Suya dayanıklıdır bu cihazlar.

    IPx8 ne demek bir okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar sonyde yapmıştı aynı hatayı, telefon su geçirmez diye lanse etmişti, çok çekmişti.

    Reklamda su geçirmez değil suya dayanıklı diyor, mesela yağmurda telefonla konuşabilirsin gibisinden basit şeyler için. Ayrıca S7 o kadar kolay su geçirecek bir telefon değil, bir yerde soyulma vs olmuş olabilir, dikkatli bak. Ayrıca suya soktuğun anı kameraya aldıysan her türlü para iadesi alırsın, eğer video yoksa elinde işin yaş. Tüketici haklarına başvurabilirsin ama senelerce uğraşan var, değmez bence. En iyisi parayı verip kurtulmak veya ikinci el satmak. O haliyle 1200 civarına satabilirsin telefonu.
  • s.a arkadaslar benimde basima aynisi geldi samsung edge 7 su gecirdi garanti disinda diyor servis hakem heyetine basvursam sonuc alabilirmiyim bilgisi olan yardim edsin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı suya sokmadan su geçirip geçirmeyeceğini anlayabilirsiniz sonra kafanız rahat suya sokarsınız.

    Su geçirme konusunda bir kaç bişey ekliyim bende bende s7edge kullanıcısıyım denizde havuza heryerde kullandım videolar çektim yarım saat suda oynadım süre içerisinde sürekli su altındaydı cihaz ona rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yalnız çok önemli bir mevzu varki bazı s7 ler üretim hatası sanırım su yalıtımında kaçak var. Bunu öğrenmenin tek yolu *#0*# yaparak sensor e tıklamak. Barometredeki değer siz telefonun ekranına elinizle basınc uyguladığınız zaman değer fazla yükseliyor ise telefonun yalıtımında sorun yoktur fakat cok az yükseliyor yada yükselmiyor ise yalıtım sıkıntısı vardır ve bu cihaza su girer. Arkadaşımın yeni aldığı s7 edge de denediğimde yalıtımın sorunlu olduğunu gördük şimdi servise bunu kanıtlayamazsında barametreyi sıktıgında değer yükselmiyor dersen anlayacaklarını hiç sanmam bi nevi şans işi sanırım. Suya sokmadan *#0*# tuşlayıp sensorden telefonun ekrana ufak basınç uygulayın değer artıyorsa baya yalıtım vardır suya sokabilirsiniz çok az artıyor yada artmıyorsa yalıtım sorunludur su alır benim cihazımda tek parmak sert baskıda 10hpa ya kadar artıyor küçük hassas dokunuşlardada yükseliş baya oluyor suda bi sorun çıkarmadı şu zamana kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkymc -- 17 Temmuz 2017; 15:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtcnkymc

    Su geçirme konusunda bir kaç bişey ekliyim bende bende s7edge kullanıcısıyım denizde havuza heryerde kullandım videolar çektim yarım saat suda oynadım süre içerisinde sürekli su altındaydı cihaz ona rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yalnız çok önemli bir mevzu varki bazı s7 ler üretim hatası sanırım su yalıtımında kaçak var. Bunu öğrenmenin tek yolu *#0*# yaparak sensor e tıklamak. Barometredeki değer siz telefonun elranına elinizle basınc uyguladığınız zaman değer fazla yükseliyor ise telefonun yalıtımında sorun yoktur fakat cok az yükseliyor yada yükselmiyor ise yalıtım sıkıntısı vardır ve bu cihaza su girer. Arkadaşımın yeni aldığı s7 edge de denediğimde yalıtımın sorunlu olduğunu gördük şimdi servise bunu kanıtlayamazsında barametreyi sıktıgında değer yükselmiyor dersen anlayacaklarını hiç sanmam bi nevi şans işi sanırım suya sokmadan *#0*# sensorden telefonun ekrana ufak basınç uygulayın değer artıyorsa baya yalıtım vardır suya sokabilirsiniz çok az artıyor yada artmıyorsa yalıtım sorunludur su alır benim cihazımda tek parmak sert baskıda 10hpa ya kadar artıyor küçük hassas dokunuşlardada yükseliş baya oluyor suda bi sorun çıkarmadı şu zamana kadar.


    Ne kadarlık bir artış bekliyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jamie Hyneman kullanıcısına yanıt
    Noktadan sonraki küsüratın çok ufak baskılarda bile sağlam değiştiğini görmelisiniz noktadan önceki hanelerde ise tek elle iki parmağım arasında sıkıştırdığımda 7 8 hpa değişimler görüyorum kendi cihazımda. Tabi suyun altında kesinlikle sıkıştırılmamalı yoksa vakumla suyu içine emer :D
  • Sonuç ne arkadaşlar? Tüketici mahkemesine başvuran oldumu? Daha önce ben güneş gözlüğünden bir problem yaşamışdım heyet beni haklı bulmuş paramı iade almıştım. Fakat 3 ay sürmüşdü bu süreç.

    Bende Galaxy s8 plus aldım 20 gün önce, reklamlarda havuza girin, duşa girin yağmur altında muhabbet edin diye bi dünta göz kamaştırıcı reklamları var, ben telefonu hiç suya sokmadım hayatda bile bile böyle bir şeyde yapmam fakat benim 3 yaşındaki oğlan masadaki su bardağını düşürmesi sonucu telefon şarz yerinden su aldı ve telefon şarz olmuyor. Telefon şimdi servisde, muhtemelen banada kullanıcı hatası diyerek, dünya kadar masraf kitlemeye çalışacaklar. Göz boyacı aldatan reklamlarını kanıt göstererek tüketici mahkemesinde değişim ya da para iadesi alma şansımız nedir? Mahkemeye giden oldumu?
  • Tüketici haklarina vuranlar sonuc ne oldu paylaşırmısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersatfatih

    s.a arkadaslar benimde basima aynisi geldi samsung edge 7 su gecirdi garanti disinda diyor servis hakem heyetine basvursam sonuc alabilirmiyim bilgisi olan yardim edsin lutfen
    sonuç alabildiniz mi
  • Bir arkadaş mesaj atmış cevabı buradanda yazayım merak edenler için. Benim bilirkişi biraz yavşak çıktı arkadaşlar sanki adamı Samsung yollamıştı telefona bakması için. Telefonu ilk aldığımda sim kartı taktım onun dışında hiç ellemedim orayı simkartın ordaki contalardan almış suyu telefon ve benim yüzümden olmuş bilirkişi öyle yazmış. Anlıcağınız fabrika çıkışlı hatalı conta yüzünden telefonum su aldı ama ben davayı kaybettim bilirkişi yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.