Şimdi Ara

S7 su geçirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi s7 sahibiyim. Bildiginiz gibi s7nin samsungun söylediği suya dayanıklığı 1.5 metre ve 30 dakika die belirtiliyor. Konuya geleyim telefonu havuza soktum yaklaşık 20 25 cm ve 10 15 saniye 3 4 fotoğraf çektikten çıkardığımda power tuşu çalışmıyordu telefonu 5 6 saat ellemedim bir kenara bıraktım sonradan baktığımda telefon kapanmıştı ve açılmıyordu ertesi gün servise götürdüm kullanıcı hatası olduğunu ve 1000 liradan fazla ücret çıkacağını belirttiler müşteri hizmetlerini aradım garanti ne diyorsa odur diyorlar hiç bi şekilde sonuç alamıyorum yaptıklarımdan. Buraya yazmamın nedeni belki 1 2 kişinin daha başına gelmiştir ve nasıl bir yol izlediklerini öğrenmek. Forumda araştırdım daha önce sonynin sattığı su geçirmez telefonları su geçirince arkadaşlar tüketici hakem heyetine başvurmuşlar ve paralarını almışlar benim içinde aynı sonuç çıkar mı acaba. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu telefonlar su geçirmez değil suya karşı dayanıklıları var keşke reklamlara kanmasaydınız
  • Haklısınız samsung ile görüştüğümdede aynı cevabı aldım fakat insanları kandırıyorlar reklamlar ile resmen dolandırıcılık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz düz s7 aldınız her halde.Reklamdakiler s7 edge için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala tüketiciler anlayamadı şu ayrımı;

    Su geçirmez değil, Suya dayanıklıdır bu cihazlar.
  • Düz ve edge olması farketmiyor sonuçta reklamlarda s7 ve s7 edge diye pazarlanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonynin Z serisinde de birçok su geçirme vakası var hocam. Tüketici haklarına giderseniz %90-95 ihtimalle paranızı alırsınız fakat süreç bayağı yavaş ilerliyor.
  • Genelde 3 ay gibi bir süre sürüyor. Pazartesi gidicem fakat tekrardan ilk garantiye mi gitsem? Yaptırmasam bile oraya geldiğime dair kağıt falan isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam reklamlarda s7 edge için gösteriliyor doğrudur bu konuda gerekli yerlere başvurup hakkınızı aramanızı tavsiye ederim edge düz farketmez sonuçta s7 su geçirmez diye reklam veriliyor hakkınızı arayın sakın kuruş vermeyin böyle bi saçmalık olamaz çünkü
  • Öyle yapıcam hocam bırakmaya hiç niyetim yok,sonuçları burdan bildiririm belki başka birilerine yardımı dokunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4reino

    Öyle yapıcam hocam bırakmaya hiç niyetim yok,sonuçları burdan bildiririm belki başka birilerine yardımı dokunur.

    Bence verilen reklamın da bir kaydını yapın elinizde kanıt kalsın üreticileri bilirsiniz kanıtsız kabul etmezler sonradan yalanlama olmasın.
    (ancak şunu da belirtmek istiyorum IP68 sertifikası belirli koşullardaki sular için geçerli reklamda her ne kadar havuza soksa da normalde saf su olarak nitelendiriliyor dayanıklılık ben de yeni Note7 aldım dün ancak biliyorsunuz 3k dan fazla para veriyoruz her birimiz peşini bırakmayın zorlayın gerekirse ben de şimdilik sokmaya kesinlikle kıyamam ilerde başkasının soktuğunu görürsem belki bakarız, ama gitmeden önce IPX8 in neleri karşıladığını detaylı olarak okumanızı tavsiye ederim bilgi sahibi olmak babında)




  • İnternette bir çok videoda suya sokulduğu -kalem çıkarılıp- ve çalıştığı bariz. korkmayınız :)

    Süreçten haberdar edin mutlaka. Lehinize sonuçlanacağına eminim.
  • Benim s7 edge ime 7 8 defa sıvı teması oldu ciddi anlamda ama sorun olmadı. Ayrıca bir s7 2 saat 2 metre gölde kalmış ama bozulmamış sizin telefonun yalıtımında sıkıntı varmış. Tüketiciye verin kazanırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteoffical

    İnternette bir çok videoda suya sokulduğu -kalem çıkarılıp- ve çalıştığı bariz. korkmayınız :)

    Süreçten haberdar edin mutlaka. Lehinize sonuçlanacağına eminim.

    Bir sorun çıkar ise 3600 tl'yi karşılayabilecekmisiniz acaba :D

    İnsan her ne kadar bilse de bir şey olmayacağını çekiniyor ve sizin de bildiğiniz üzere samsung un garanti ve sıkıntı durumlarındaki yaklaşımları fazlasıyla yavaş ilerliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandama -- 24 Ağustos 2016; 19:23:51 >
  • Bende z3 compact ile ayni skintiyi yasadim verdim garantiye suan 21. Is gunu bugun iade degisim islemleri icin gittim teknosaya telefonun islemleri bitmis kalite kontrolden gecirilip bugun kargoya verilecek ve yarin magazaya gelecek dediler bende z3 compact i sevdigim icin vazgectim para iadesinden (kvk garantisi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macit1903 kullanıcısına yanıt
    geçen gün bende servise yolladım ama benim durum kötüydü. vatandan 1500'e almıştım, ekranında açılma vardı arka taraf kırıktı içeri gözüküyordu neredeyse o halde klozete düşürdüm. düşürmeden sonraki gün servise verecektim anca o zaman müsait olabiliyordum. 1250 tl fiyat çektiler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4reino

    Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi s7 sahibiyim. Bildiginiz gibi s7nin samsungun söylediği suya dayanıklığı 1.5 metre ve 30 dakika die belirtiliyor. Konuya geleyim telefonu havuza soktum yaklaşık 20 25 cm ve 10 15 saniye 3 4 fotoğraf çektikten çıkardığımda power tuşu çalışmıyordu telefonu 5 6 saat ellemedim bir kenara bıraktım sonradan baktığımda telefon kapanmıştı ve açılmıyordu ertesi gün servise götürdüm kullanıcı hatası olduğunu ve 1000 liradan fazla ücret çıkacağını belirttiler müşteri hizmetlerini aradım garanti ne diyorsa odur diyorlar hiç bi şekilde sonuç alamıyorum yaptıklarımdan. Buraya yazmamın nedeni belki 1 2 kişinin daha başına gelmiştir ve nasıl bir yol izlediklerini öğrenmek. Forumda araştırdım daha önce sonynin sattığı su geçirmez telefonları su geçirince arkadaşlar tüketici hakem heyetine başvurmuşlar ve paralarını almışlar benim içinde aynı sonuç çıkar mı acaba. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Samsung servislerinin müşteri odaklı olmayan, sürekli müşteriyi hatalı bulan tavrına siz de tanık olmuşsunuz. Samsung'ta satış sonrası destek SIFIR!




  • Forum Fahri Samsung Avukatı dolu
  • meteoffical kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kötü olmuş aynı sorun bendede olmuştu ekranda açılma ve şarj yeri kapanmıyordu garantide hallettiler
  • suya ve toza dayanıklılık hem s7 hemde s7 edgede var ikiside ip68 i karşılıyor birinde var birinde yok gibi yanlış yönlendirmeler yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.