Şimdi Ara

S7 Edge - Mi Mix - Mi Note 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam LG V20 mi S7 Edge mi diye karar vermeye çalışıyorken S7 Edge e ok vermiştim.1-2 gün önce bu mi mix ve mi note 2 yi tanıttılar.

Bilen bilir zaten.Mi Note 2 donanımı belli zaten tip desen Note 7 ye benziyor.Mi Mix desen eşşek kadar ekranı ve %91 ekran kasa oranı var.Neredeyse çerçeve yok telefonda oda çok güzel duruyor.

Telefon alırken görünüşünede önem veren biriyim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz.

Bu arada S7 Edge nin 8 aylık bir cihaz olduğunu bu iki modelin daha yeni cihazlar olduğunu da göz önüne alın.

• Mi mix ekran boyutuna rağmen o ekran kasa oranıyla zaten s7 edgeden çokta büyük olmayacaktır. Kesinlikle o tasarımla mi mix alınır ancak ne zaman satılacak? Türkiyeye getiren olacak mı? bunlar hep soru işareti
  • Çift kamera bekliyorsan mi mix proyu bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift kamera filan çokda önemli değil harıl harıl fotoğraf çeken biri değilim

S7 yerinede S7 edge tercih etme sebebim tamamen edge ekranıydı zaten.Sırf ekranı güzel duruyor diye.

Diğer yandan mi note 2 ve mi mixin ekranlarıda çok güzel duruyor.Donanım olarakda aşağı kalmadıkları için kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

çift kamera filan çokda önemli değil harıl harıl fotoğraf çeken biri değilim

S7 yerinede S7 edge tercih etme sebebim tamamen edge ekranıydı zaten.Sırf ekranı güzel duruyor diye.

Diğer yandan mi note 2 ve mi mixin ekranlarıda çok güzel duruyor.Donanım olarakda aşağı kalmadıkları için kafam karıştı.

Mi mix özellik bakımından dediğiniz telefonlara üstünlük sağlıyor ama s7 alacaksanız ön camı konusunda kılıf almanız şart.

• amoled oldugu icin note 2 bekliyom

• her yönüyle mi mix. ancak temini zor. keşke çokça gelsede alsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mi mix ve mi note2 bakılabilir ancak ülkemize geleceği konusu tartışılır.

• Ülkemize gelip gelmeyeceği belli değil ama mi note 2 güzel alınabilir bir telefon. Mi mix ise daha satışa başlamadı, buralarda gelmesi zor... Bence bu telefonların içerisinden s7 edge tercihiniz sizi üzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorunsuz bir ürün almak istiyorsanız tartışmaya bile gerek yok galaxy s7 edge

Xiaomi telefonlar fiyat performans telefonları ancak kalite konusunda Samsung la kıyaslanamaz.

Note 7 nin başına gelen mi mix in başına gelse direk çöpe atarsınız 2000 lira üstü telefon alacaksaniz riske gerek yok ama ben ayda 4000 lira alıyorum farklı şeyler denemek istiyorum derseniz mi mix çok ilginç bir telefon o zaman da s7 edge almayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para verip direk çin menşeili telefon almak bana mantiksiz geliyo.
    Bu isin bi de garanti tarafi var.
    Samsung note 7 yi topladi da mi mix kusurlu ciksa napcan çine gidip garantiye mi vercen.

• Param olsun şu xiaominin distribütörlüğünü yaparım valla adamlar yapıyor. Ama mi mix'in ekranı daha iyi olmalıydı en az bi 450 ppı beklerdim ayrıca ön kamera pek başarılı olmayacak bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Valla ben 6.4 inc ekranı olan bir telefondan en az 500 beklerım :)

s7 edge in 5.5 lık ekranında 534ppi değeri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.