Şimdi Ara

S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
30.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: Balanced blue

Senin ne hissettiğini iyi biliyorum taner abi bende ağaoğlunun garajına girmiştim lambo ferrari bentley ve Rols roys hepsi yan yana duruyordu birde son model S serisi vardı bordo renk ilk defa son model bir mersedesin sönük kaldıkğını orda gördüm

S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...!

gallardo mat siyaha kaplandı birkaç gün önce

bu resimler terbiyesizlik resmen yaa bide sergiliyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

@LJ

vizyonsuzluğu neden hakaret gibi algıladın ki? adam bilmiyor hangi arabadan nasıl hizmet alacağını, bildiğini, atasından gördüğünü alıyor. dünya görüşü dar yani bu bakımdan. öyle değil mi? S320'ye binen kobileri çevir sor çoğu adam bilmez bile başka ne araba olduğunu. tanıyorum ordan biliyorum. aldık biniyoruz işte mantığı var.
    Volkswagen böyle büyümedi mi türkiyede? TOYOTA? en güzel olduğu için değil en iyi referansa sahip olduğu için alınıyor yıllardır. neyse kavga çıkmasın şimdi
    sıkıntı yaratmıyorsa binsin canım lafımız olamaz

Referansa göre araba alma konusunda haklısınız. Ancak herkes otomobilden anlayacak diye birşey yok. Sizin için otomobil sürmek, gezmek bir hayat tarzı olabilir. Ancak yoğun olarak araba kullanmak zorunda olupta, en ufak bilgisi ve ilgisi olmayan insanlar da var bu suç ya da kötü birşey değil. Adamın derdi rahatlık, biraz şekil, biraz güvenlik, birazda sağlamlıktır. En anlamayan insana bile sorsanız bu sorunun cevabıda Mercedes'tir.
    Ha bu adamın parası vardır en iyi Mercedes'i alır(S65 gibi) oda başka birşey. Ama bu Mercedes'i en iyi araba, en iyi hisleri yaratan araç vb yapmaz. Vizyonsuzluk bir hakaretten ziyade aşağılama olarak geldi bana ama kızgın değildim yazarken üslubum sert algılandı ise affola

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Dün gece proje hazırlıyorum. 2TL den japon balığı satınca orta çaplı bir üretim işletmesinde yıllık kârım devletin o hayvani vergisine rağmen ~400.000 TL ediyor. Ben dandik bi capon balığından bu kadar kazanabileceksem(ki kazanamam sadece basit bir proje) ciddi talep olan sektörlerden neler kaldırıyor insanlar gelin siz düşünün.
    Geçinmek zor iş.
    Ama paraya para çekmek çok kolay. Yeterki sermaye olsun
    Gel Taner Abi denize kafes çekip çipura levrek işine girelim

bak hiç uğraşma balık malık, sana bir senet söyleyim, çevrendeki yatırım uzmanlarınada danışıp doğruluğunu teyit edebilirsin, yüklü paran varsa borsada eczacıilaç al. o senetin lotu kasımda 1.70 civarındaydı. şimdi bir lotu 2.54....beklentili hedef önce 3.5 sonrada tam 5.0 şeklinde. senetin defter değeri en az 4.0.......bırak balıkmış projeymiş. bu devirde taş atanın kolu yorulur. al sana iş mesela çok büyük yatırımcılar o mercedesi 3-4 günde alabiliyor. her zaman derim ´´ne varsa finansta var´´ iş ki kuru sermaya olarak nakit yüklü olsun.

Fazla meseleye girmek istemiyorum ama finans sektörü heleki borsa işi bilmeyenin oynayacağı bir oyun değildir. Şu seviyeden borsaya girmekte büzük ister.En iyi dönemde 58000 endeksi görmüş borsanın yukarı gideceği fazla yer yok ama aşağıda daha doldurulmamış boşluklar var fena çarparlar söylemiş olayım.

• Ne yazıkki klasik bir mühendis adayı olaraktan 5 parasızım
    Aslında bundan mutsuz sayılmam, zaten borsa veya bu takım elle tutulur somut olmayan işlerle kazanılan paralar benim etiğime aykırı. Ben üreten ve ürettiğinden kazanan birisi olmak için uğraşıyorum. Çok fazlasında zaten gözüm yok.
  • bunlara baktıktan sonra 2003 model megané binmek de koymaz mı şimdi bana
  • Şehiriçinde 100 kilometreye dur/kalk da eklenirse 20 litrenin altında yakmaz herhalde. 20 l/100 km x 3.35 TL/l = 67.00 TL/100 km = 0.67 TL/km ama benzine geldiği söylenen son zamla birlikte yuvarlak rakam 1.00 TL/km

1 km = 1000 metre, bu durumda

• 100 metresi 10 kuruş, ve
  • 10 metresi 1 kuruş.

2001 Yılında REGAL marka 24.000 BTU'lük Spilt Klima almıştım, dizel motor gibi çalışıyordu dış ünitesi. Elektrik sayacımız tek fazlıydı ve REGAL devreye girdiğinde Rus malı dizel motor gibi evi zangırdatarak çalışıyor, elektrik saatini de uçuruyordu. Zaten kendisinin uçması da uzun sürmedi...
  • Demekki bu yanınızdan geçse direk kalpten gideceksiniz...

http://www.autojunk.nl/2007/11/352kmu-in-je-gouden-murcielago

sese dikkat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 29 Aralık 2009; 19:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

bunlara baktıktan sonra 2003 model megané binmek de koymaz mı şimdi bana

koymasın, çünkü yalnız değilsin
  • quote:

istanbulda daha neler var neler..

sözün bittiği yerdir.güya fakir milletiz.millet 2010 model s65 amg alıyo.kriz varmış peh.
  • bugün ortaköy'de önümde gidiyodu gri renk kükremesi herşeyi anlatıyor
  • S İ L İ N E B İ L İ R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 17 Şubat 2010; 17:51:07 >
  • Dün Aksaray'da gördüm 34 ABC xx plaka siyah S65 AMG. Fotoğrafını çekmek isterdim ama pek müsait değildim çekemedim. 5 kollu gri jant vardı üzerinde ve oldukça büyüktü. Güzel araba yahu.
  • S500 4 matic'in böğürtüsünü serviste çok duydum hatta utanmasam egzosa doğru kulagımı verecektim Lakin Amg çok daha farklıdır muhakkak

Allah be içim parçalandı bunu görünce de

• 2 hafta önce kadar Ankara'da kırmızı ışıkta yanımda durdu s63 amg.Şaştım kaldım zaten hemen müziğin sesini kapadım ve o dururken bile guruldayan harika motor sesini dinlemeye başladım.Sonra yeşil ışık gözüktüğünde resmen bir kükremeyle kalktı ve uzadı.Hafif arka çaprazına doğru yanaştım ve aynada yanan küçük kırmızı ışığı gördüm.Kısacası hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

sözün bittiği yerdir.güya fakir milletiz.millet 2010 model s65 amg alıyo.kriz varmış peh.

ne kadar bunun fiyatı merak ettim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

quote:

Baz Fiyat: 410.000 Euro

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Evine giren deyyus hırsızlar ardiyeden Hollanda malı bisikletimi dahi (teker) çalabildiklerine göre bu tür bir araç için tarz, ortam ve bir yaşam lazım. Sabah 8 akşam 5 ile olmaz bu iş. Ancak 1'e imal edip 1000'e satıyorsan, tanker armatörü, köprü müteahiti, plastik ve rekonstrüktif cerrah ya da bir kesimin seçimlerde topyekün aynı oyu vermesini sağlayabiliyorsan, yıllık 20.000 TL MTV, aylık 5.000 veya 10.000 TL benzin, lastik ve bakım masrafları, koruma giderleri, vb. bunların hepsini gider kalemi olarak kayıt altına alabiliyorsan sorun yok, alamıyorsan o zaman böyle bir araba da yok...

Aracın ön panjurunda kırmzı/mabi LED çakarlar da vardı (kapalıydı tabi ama belliydi).

Taner Göde

aklıma birşeyler geliyor ama ... adana ve parayla ilgili birşeyse ve o dediğin şeyleri okuyunca aklıma birşeyler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ehed

Bir de o satış ofisinin yanındaki parktaki arabaları var :) Bir ara işim vardı girdim oraya neler var neler :)) Kırmızı ferrari yi yeni almış herhalde.
    quote:

quote:

Senin ne hissettiğini iyi biliyorum taner abi bende ağaoğlunun garajına girmiştim lambo ferrari bentley ve Rols roys hepsi yan yana duruyordu birde son model S serisi vardı bordo renk ilk defa son model bir mersedesin sönük kaldıkğını orda gördüm

Adam ne para kazanmış be . İnanamıyorum gerçekden . Bizim verdigim mücadele gerçekden boşş

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

quote:

Baz Fiyat: 410.000 Euro

yani 861.000 tl+7000 tl diyebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

quote:

Orijinalden alıntı: ehed

Bir de o satış ofisinin yanındaki parktaki arabaları var :) Bir ara işim vardı girdim oraya neler var neler :)) Kırmızı ferrari yi yeni almış herhalde.
    quote:

quote:

Adam ne para kazanmış be . İnanamıyorum gerçekden . Bizim verdigim mücadele gerçekden boşş

o kadar kazanmamıs bence baksana daha jipi bile yok
    o degil de rolls royce phantom ne kadar cirkin gozukuyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.