Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XPerience

Arkadaşlar bu temanın ev ekranı 5800 da nasıl yapılıyor.Böyle birşey var mı? Normal kısayol çubukları + isteğe bağlı resimli rehber falan olabiliyor.Bilmiyorsam

anlatabilir msiniz? Ev ekranının aynen bu şekilde olmasını istiyorum da.

Custom Firmware yüklemeniz gerekiyor. Telefonunuzun hızını artırır, yeni özellikler katar.
    Şu linki inceleyin. Forumdaki en hızlı yazılımdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_42917419/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42917419

Kafanıza takılan bir şey olursa yazılımla ilgili, verdiğim linkteki başlığa sorarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Bu konu ile ilgili de yardımcı olabilir misiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_45336026/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45336026

Vatan Bilgisayar 'dan Nokia 5250 model cep telefonunu ayın 12 'sinde satın aldım.

Fakat telefonu teslim aldıktan sonra zaman zaman beyaz ekran üzerinde Nokia yazısı ile donduğunu fark ettim. Daha sonra bunun kapanıp açılma problemi olduğunu öğrendim. Telefon kapalı olarak şarjda dururken bile yapıyor.

Bunun üzerine hafıza kartını değiştirdim telefonda virüs taraması yaptım filan. Fakat cihazın üzerine herhangi bir yazılım yüklemedim.

Yine de sorun devam ettiği için Vatan bilgisayara iade amacı ile gittim fakat telefonlarda koşulların farklı işlediğini belirttiler ve arıza kaydı alarak ürünü benden teslim aldılar.

Şimdi sorun şu ki bugün aradılar ve üründe bir sorun tespit edemediklerini fakat yazılımını güncellediklerini söylediler. Şimdi ürün yazılım güncellenmesi adı altında tamir edilmiş ise ben bu ürünü teslim aldığımda tamir edildiğini kabul etmiş olucam ve arızalı ürünü geri iade edebilme hakkımı kaybedicem. Eğer sorun yinelenirse de tekrar en başa dönmüş olurum. Bu durumda yararlanabiliceğim herhangi bir hukuki anlamda hakkım bulunuyor mu bunu merak ettim.

Böyle saçma bir duruma düşmemin sebebide şöyle ki;

Bundan 2-3 ay öncesinde bir oto teyp satın aldım. Aldıktan sonra ürün arızalı olduğu için iadeye yolladım. Fakat öncelikle arızasını tespit etmeden iade alamadıklarını söylediler. Bunun üzerine arıza kaydı oluşturdular ve ürünü pioneer servisine yolladılar. Bu süre içerisinde müşteri hizmetlerini arayarak ürün durumunu sorgulattım. Ürünün tamir edilmek için parça beklediğini söylediler. Bende madem tamir ediliyor direk olarak iadesini istediğimi belirttim. Fakat ürün ellerine geri ulaşmadan bunu gerçekleştiremiyececklerini söylediler. Bunun üzerine ürünü arızaya yollamamdan 28 iş günü sonrasında telefon ederek ürünümü alabiliceğim söyledi. Ürünü teslim almaya gittiğimde bütün testlerin yapıldığı fakat sorunun tespit edilemediği yazan bir servis kapıdı ile bana geri iadesi yapıldı.

Asıl ilginç olan da teslim aldığım teyp önceden yolladığım cihazdan çok farklı özelliklere sahip ve fazladan 3 ekolayzr ayarı mevcut bulunan bir ürün. Beklentilerimi karşıladığı için buna ses çıkarmadım. Fakat şimdi bu telefon konusunda aptal yerine konmak istemiyorum.

Bu konularda bilgili ve deneyimli yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim.

Kapanma problemi donanımsal değil yazılımsaldır. Yani yazılım güncellemesi ile düzeltilebilir.
    Telefon yazılım güncellemesini kendi bilgisayarınızda da yapabilirsiniz. Keşke geri yollamadan önce sorsaymışsınız buraya.
    Büyük ihtimal çözülmüştür o sorun.
    Mesela babamın nokia x3'ünde de aynı sorun vardı. Galeriye girince kendinden kapanıyordu. Saçma sapan bi' sorun.
    Yazılım güncellemesi ile halloldu.

Mağdur olduğunuz durumlarda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilir, hakkınızı hukuki olarak arayabilirsiniz.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim fakat şöyle bir durumda var ki arkadaşımda 5800 XM almıştı benden sonra. Onun cihazında bu sorun vardı ve nokia teknik servisinde yazılım güncellendiği halde devam ediyordu.

• Son güncelleme ile birlikte 5800 larda kapanma sorunu ortadan kalktı.
    Bence telefonu teslim alın. Büyük ihtimal sorun ortadan kalkmıştır. Eğer sorun devam ediyorsa, dediğim gibi hakkınızı hukuki yollardan arayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar, cep telefonundan okumak için Kuran-ı Kerim Meal programı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevbu -- 21 Aralık 2010; 20:50:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:48:40 >
  • Nokia XM 5800 kullanıyorum. Bugün bir arkadaşta iphone gördüm. Arkadaşım İphonenuna Kuran-ı Kerim meal programı yüklemiş. Programda diyanet de dahil olmak üzere toplam üç meal var. Arama seçenekleri de güzeldi. Örneğin münafık kelimesini arıyorsun, kelimenin hangi sure ve ayetlerde geçtiğini gösteriyor. Çok etkilendim. Acaba nokia 5800 de kullanabileceğimiz böyle bir program varmı diye sorayım dedim. 5800 s60 kullanıyor diye bu konuya yazmıştım. Bir de bu n drive ücretli mi? Şimdi bir programı kullanıyorum ama o programın Turkcell'in 3g'sini kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Şimdi kullanacaksın Turkcell faturada kösecek. Kösmeyi çok seviyorlar zaten Bunu anlamanın bir yolu varmı? Bir de E-book okumak için tavsiye programınız var mı ?

• S60v5'ler: (5530, 5800, N97, X6 vs)
    Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

Ücretsiz GPS hizmetinizde. İlk bağlantı binaların olmadığı bi' yerde yapılmalı. Mesela evdeyken bağlanmaz ücretsiz olarak. Açık bir alanda birkaç dakika sürer bağlanması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 21 Aralık 2010; 23:04:54 >
  • quote:

Ekledim ilk mesaja hepsini...
    Sağolasın...
    Birde bu racing thunder'in gemi versiyonu felan da var. Bi' ara vardı serfitika hatası verdiği için silmiştim.
    Onu arıyorum şimdi.

ne yaptın buldunmu dostum gemi versiyonunu bide yukarda kar teması var o temadaki ev ekranı yokmu 5230 için
  • Hayır bulamadım. İyi aklıma getirdin şimdi tekrar bakayım.
    O temadaki ev ekranı için c6 fw yüklemen gerek.
  • quote:

S60v5'ler: (5530, 5800, N97, X6 vs)
    Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
    Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

Ücretsiz GPS hizmetinizde. İlk bağlantı binaların olmadığı bi' yerde yapılmalı. Mesela evdeyken bağlanmaz ücretsiz olarak. Açık bir alanda birkaç dakika sürer bağlanması.

Eyvallah sağol. Çok makbule geçti.
  • Font programını kurdum güzel.

Keşke bütün fontların görüntüsü olsa yada toplu olarak yükleyebilsek.
  • Evet, bende e harfleri € şeklinde olan fontu kullanıyorum. Harfler biraz geniş olunca hoş oluyor.
  • Humana Sans kurdum. gayet güzel
  • Up.! O zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Armageddon Squadron(Sensörle Oynanır)

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

Armageddon Squadron Tıkla!

Iron Sight

[simg]http://mkdteam.com/images/03-2010/iron_sight_s60v5/ss2.jpg[/simg][simg]http://mkdteam.com/images/03-2010/iron_sight_s60v5/ss3.jpg[/simg]

Iron Sight Tıkla!

Şu uçak oyunu çok güzel gerçekten, ilkten alışması biraz zor ama, 5dk da alışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Aralık 2010; 20:56:45 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:48:53 >
  • Şarjı fulleyim. Yüklicem...
    Sonra ilk sayfaya eklerim...

http://forum.donanimhaber.com/m_45232458/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45232458
    olucak link
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:48:52 >
  • Dediğin gibi harbiden gümletmişsin pc yi Bu gece yüklerim yazılımı. Yüklediğim ilk fw olucak. Başlığına yazarım izlenimlerimi.
  • Mustafa Abi'nin CFW 'yi kurdum arkadaşlar. Telefon yardırıyor öyle diyim
    Telefonda kapasite var. Orijinal yazılım ağır. CFW telefonun potansiyelini ortaya çıkardı.
    Her 5230 & 5235 kullanıcısının yüklemesini öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.