alanimdaki turbo msn in denemesidir.simdi yukledim ve calişiyor.yapmaniz gereken Mobile.INT.Technology.Turbo.MSN.v1.03.S60v3.Trial i kurmadan once tarihi 1 yil geri alin yukledikten sonra tarihi duzeltin ve Mobile.INT.Technology.Turbo.MSN.v1.03.S60v3.Patch-XRAIPDA yukleyin. asagidaki simdi yuklendi ve calişir haldeki resmi.(N80) saygilar
teşekkürler ama bunu nasıl masaüstünde uygulayacağım?
Alıntıları Göster
@mert.1907 Malesef duvar kağıdı yapamıyorsun.Nokia bu işi niye iplemez anlamıyorum
suan pcde değilim.pcye geçince converterla resim formatlarına dönüştürmeye çalışacağım. Olursa upload yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: mert.1907
suan pcde değilim.pcye geçince converterla resim formatlarına dönüştürmeye çalışacağım. Olursa upload yaparım.
Başlık: Tüm Sözlük Koleksiyonum-MSDict-Sloved-Java-Lingvo-Harper vs.[25.07.2010] Güncelli
Açıklamalar:
*MsDict Viewer'ın 2 versiyonu mevcuttur, biri 4.0 (İmzalı ve ilaçlı), diğeri de 5.0 versiyonu (ilaçlı ama imzasız, unsigned). Sözlüklerin çoğu .pdb formatındadır (MSMobisystem sözlükleri için konuşuyorum) MsDict viwer kurduktan sonra Dosyaları e/system/apps/MSDict/Dicts klasörüne yada e/Documents/MSDict/Dicts klasörüne kopyalayın.
*Sloved Sözlüklerin hepsi Serial içermektedir.
* Uploadlarların tamamı bana aittir. Ölü linkleri bildirin hemen yenilerim..
*Lingo sözlüklerini de önce kendi progrmını kurun daha sonra da klasörü komple hafıza kartına atın.
*MsMobisystem sözlüklerinin JAVA versiyonu da vardır.Tüm sözlükler FULL'dür. *Sloved Sözlüklerin serial numaraları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkumsali -- 25 Temmuz 2010; 12:44:56 >
nokia e66 için real time voice changer arıyorum bilen arkadaşlar varsa link verirlerse sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: erdalerkal
nokia e66 için real time voice changer arıyorum bilen arkadaşlar varsa link verirlerse sevinirim
Signed olan ve bataryanın %kaç olduğunu gösteren basit bir program arıyorum.veya swf dosyalarını ekran koruyucu yapabiliceğim bir yol?
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKEaGL3
Signed olan ve bataryanın %kaç olduğunu gösteren basit bir program arıyorum.veya swf dosyalarını ekran koruyucu yapabiliceğim bir yol?
Alıntıları Göster
arkadaslar nokia e63 icin uygunmu acaba burdaki programlar , e63 un ekrani kaca kac bilen varmi>?
quote:
Orijinalden alıntı: cc_man
IM+For S60 v3 phones
farkli bir ;ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk icin program denemesi ve destekledigi özellikler asagidadir..test ettim calisiyor saygilar
�� IM+ makes direct connection to the supported services, without any "gate" in the middle. �� Contact list management functions, including facilities to add a new contact, to delete a contact and to change nick of a contact. �� Full presence status support; �� Global status change; �� Custom info messages at status change in Jabber; �� Storage of Contact List information on respective servers; �� Groups in contact list; �� Alerts setting management; �� Smileys (emoticons); �� Different font sizes in Contact list and dialogs are available; �� Auto connect to all configured services; �� Authorization for presence status subscription; �� Support of all European character encodings in messages; �� Auto away option; �� Typing notification; �� History options; �� Highlighting of hyperlinks and surfing over them with default web browser; �� Downloading files from hyperlinks; �� Files uploading (Photos, Voice, etc.) �� Layout awareness; �� Auto start at device booting.