Şimdi Ara

S6 ŞARJ OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba

    S6 kullanıyorum son bir haftadır telefonum şarj olmuyor, şarja takıyorum doluyorsa az birşey doluyor sonra durup tekrar düşüyor. Gece telefonu şarja takıyorum sabah baktığımda şarj olmamış işin garip tarafı kablosuz şarj aletinde de şarj olmuyor. Kabloyu çıkar tak çıkar tak az birşey doldurup öyle idare ediyorum. Bu sorunu başka yaşayan varmı aranızda, sizce ne yapmalıyım sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler :)

    Edit: kablo takılı iken şarj simgesi görünüyor
    Edit2: telefon kapalıyken şarja takıp denedim USB kablosunun ucu el surulemeyecek kadar sıcaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ustam haberin olmadan sıvı teması görmüş olabilirmi? İllaha suya düşmesine gerek yok, ıslaklık, ter gibi şeylerede maruz kalmış olabilir. USB ucunun ısınması çok anormal çünki akım sanırsam geri tepiyor yoksa okadar kolay kolay ısınmaz.
  • Hocam su falan girdiğini sanmıyorum dediğiniz gibi belki terlemiş veya nemlenmis olabilir. İşin garip tarafı kablosuz şarj standından da şarj olmuyor. Sıvı falan desek oradan olması en azından Kablosuz şarj olması gerekmez mi? Şuan için kablo anormal derecede ısınsa da telefonu kapatıp öyle şarj ediyorum. Anlamadım valla hocam çok garip bir durum bakalım ne olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.