Şimdi Ara

S6 kulaklığı 1000 kbps flac müzik dinlemeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 320 kbps 2000 şarkılık bir arşivim var.Bunun %20 kadarını ve bundan sonrasını flac olarak indirmeye başlıcam, orjinal 4-5 tanede kafamda almayı düşündüğüm albüm var, ama s6 kullaklığı bunu yapmaya değer mi?

• eee adamlar alac i hiç bir cihazları bu kalitede olmadığı halde niye kodlamışlar o halde? mal mı koca firma imac de durum ne bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

eee adamlar alac i hiç bir cihazları bu kalitede olmadığı halde niye kodlamışlar o halde? mal mı koca firma imac de durum ne bilginiz var mı ?

kardeşim telefon hepsini bir araya getirmeye çalışan bir sistem.hepsinden azar azar katmaya çalışıyorlar.sen tarla sürmek amacıyla pahalı olan m5i mi alırsın traktör mü alırsın böyle düşün.
    eğer o kadar kulağın besliyse yani doygunsa hiçbir telefon tatmin etmeyecektir gerçi bilmiyorum nerden müzik dinliyorsun ama telefon sonuçta kullanım kotana yazık.He madem indirdim ben kaliteli müzik dinlemek istiyorum dersen onu mobil olarak en iyi mp3playerdan dinlersin.

clip plus mp3çalar ve vsd5kulaklık kullanıyorum. bunlar orta seviye bile sayılmaz.150+300 lira civarında bu ikisi.
    zamanın en iyi telefonlarının çoğunu denedim ve hiçbiri bu ikisinin verdiği sesi veremiyor hatta yaklaşamıyor bile.Çok çok derin eq ayarları yapabiliyorsun ama telefonda bunlar sınırlı.Ek olarak telefonun çıkışı yetmiyor.

Gerçi ne tarz müzik dinlersin bilmiyorum ama 320 ile 1000kbps'yi ayırmak zor(benım dınledıgm parçalarda ve sistemde).AYIRIYORUM BEN diyorsan geçmiş olsun o kulak iflah olmaz üst düzey kulaklık ister

Çok sağol hocam baya aydınlattın beni

Ben en iyisi hiç giriş miyim bu işe tek tek flac arayıp bulma işi çok zahmetli olacak gibi, ek olarak mp3 taşıma işi de çoğu zaman sıkıntı olur bana.Müzik olarak neredeyse her tarzdan dinliyorum hocam, ağırlıklı olarak dinlediğim 4-5 tarz var tabi ama diğerlerini de dinlemiyorum diyemem.İlerde belki üşenmez flac işine girişirsem pc de daha iyi bir kulaklık ve ses kartı ile kullanırım sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.