Şimdi Ara

S6 Arka kamera titreşimli çekiyor ve ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aylık s6 telefonumda 3 aydır arka kamera titreşimli çekiyor ve ses geliyor zzzzz diye güncelleme bekledim hala aynı internetten baktım bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış garantiye göndermişler kullanıcı hatası veya normal diye geri göndermişler başına gelen varmı bu ne iştir stres oldum 2 milyara telefon al 1 sene olmadan sarjı 6 saati çıkartmasın kamerasından ses gelsin orta tuşu oynasın samsung mu bi daha hayatta almam

• Bende S6 kullanıyorum. İki yıllık, aldığım günden beri çok dandik bir batarya ömrü vardı. Şimdi daha da kötü. Kamerasında titreşim ve ses sorunu vardı.1.5 yıldır kamera çekimlerine etki etmediği için umursamıyorum bakalım ne olacak. Sonuç olarak aynı sorunlar benim teldede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ses çıkartma sorunu bende de var özellikle snapchat vb programlarda ön/arka kamera değişimi yaparken çıkartıyor . Fotoğraf kalitesi vb etkilemediği için pek umursamadım. Bir de telefonu sallayınca kameranın içinde bir şey hareket ediyor. Ekran süresi de 3-4 saat arası alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.