Şimdi Ara

S5 mi Z2'mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar G2 var şuan elimde çokta memnunum fakat kamerasını sevmıyorum bu yüzden değiştiricem. kullanım kolaylıgı, rahat yazışma, ve kamera ön planda.

s4 kullanmıstım fakat telin yanları çerçeveleri soyuldugundan nefret ettim. S5'te böyle bi durum varmı hangisin tavsiye ederisiniz

NOT: Alacağım 2 tel'de aynı fiyat.

• ikisi arasından tabikide z2 ama lg g3 32 gb da düşünebilirsin.
  • z2
  • Z2,RAM,kalite,suya dayanıklılık,arayüz olarak tokatlar geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera hariç her konuda Z2 daha üstün S5 ten. Ama ahım şahım fark yok fotoğraflarda , Z2 video da odak sorunu var youtubedaki kamera örneklerinde hep odakğı kaybediyor z2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Kamera hariç her konuda Z2 daha üstün S5 ten. Ama ahım şahım fark yok fotoğraflarda , Z2 video da odak sorunu var youtubedaki kamera örneklerinde hep odakğı kaybediyor z2.

tabiki z2
  • kamera için değiştireceksen s5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamera için telefon alıyorsan s5
  • Lumia 930'a bakabilirsiniz.

Foto için S5
    Gerisi için Z2
  • z2

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Z2,RAM,kalite,suya dayanıklılık,arayüz olarak tokatlar geçer.

+1 aynen..

Z2 arada gozden kacsada toza dayanıklılıktada tokatlar ve kasada daha saglam tabıkı
  • Z2

• s5,tanıdığım bazı kişiler z2 garantiye yolluyor ama bence kullanımına bağlı
  • Ablam z2 almıstı avea'dan hoporlerdep sorun vardı 1 aydır 3 defa gönderdi bu yüzden biraz z2'den sogudum

S5 aldım arkadaşlar GENPA garantili Mavi renk 32 GB 1685 tl geldi indirim kuponuyla beraber 32 gb olması hosuma gitti link burada;

http://www.n11.com/samsung-g900f-galaxy-s5-32gb-cep-telefonu-P28826680

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 14 Eylül 2014; 18:51:21 >
  • Hayırlı olsun S5'in gündüz çekimleri iyi ama gece kötü çekiyor Z2'nin ram batarya olarak çok üstünlüğü var S5'e karşı stereo hoparlör daha güzel tasarımıda unutmamak gerek.
  • Hayırlı olsun ikiside güzel.

Google Now Launcher öneririm (Nexus'larda kullanılan Pure Android dediğimiz arayüz. GooglePlay'den indirilebilir 10-15 MB ). TouchWiz arayüzünden daha stabil ve akışkandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 15 Eylül 2014; 0:04:21 >
  • Z2 den olmasada guzel telefon hayirlisi olsun iyi gunlerde kullan.

• sagolun arkadaşlar. Z2 evet aslında s5'e göre + ları daha fazla ama dediğim gibi biraz sogudum ablamdan dolayı. s5'in arka deri kısmı cok hosuma gitti. iyi bi tutuş saglıyor.
  • S4'ten sonra dersinizi almanız gerekirdi Z2 alın hocam daha samsungun yüzüne bakmazınız o kaliteyi tadınca. Samsung cebinde soyulur sony düşürsen de çizilmez

Edit:cihazı almışsınız hocam hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 15 Eylül 2014; 3:57:51 >
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.