Şimdi Ara

S5 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 5S kullanıyorum. Gerek şarj olsun, gerek kısıtlama olsun, gerekse ekran boyutunun küçüklüğü olsun artık çok sıkıldım. S5 e geçmeyi düşünüyorum acaba kullanan arkadaşlar şarj konusunda bilgi verebilir mi? Alpha düşünüyodum ama o da şarj olayında kötüymüş, neyse.. Bir de şöyle ilk çıktığından beri alıp kullanan arkadaşlar şu son zamanlarda çok şikayet edilen şişme oluyor efsanesine açıklık getirebilir mi? Yani acaba telefon ilk alındığı gün ki gibi hızlı mı?
    Kısacası 5S' ten S5' e geçmeye değer mi ?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barissch -- 6 Nisan 2015; 7:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saydığınız nedenlerden geçilir, hatta vodafone da cihaz değişim kampanyası var, iphoneunuz temizse fark çıkmayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    iPhone çok temiz 20 ay garantisi var.

Biraz daha bahseder misiniz bu kampanyayla ilgili detaylardan..

• Sony' de düşünüyorum ama sırf o home tuşunun sanal oluşu hem de arayüzünü beğenmememden dolayı vazgeçtim. Benim s5 te aradığım 5s kadar stabil olsun ama şarjı çok gitsin. 720p full hd filan onlar pek umrumda değil. Bir de bişey soracağım Türkiye' ye gelen S5 lerde exynos işlemci varmış galiba. Performans kaybı olur mu sp 'ye göre?

Teşekkürler

• Benim S5 de snapdragon var. Bugün 300mb lik performans güncellemesi geldi telefon gozle gorulur bi sekilde hızlanmaya başladı Sarj konusuna gelirsek benim cabuk bitiyor yani 3g acikken cabuk bitiyor sarj yoksa benim bataryada mı sorun var anlamadım.

• Hocam kesinlikle S5 bir 5S etmez. Açık ve net. Illa Android ve stabil bir cihaza gececegim diyorsaniz M8,Z2 veya Z3 tavsiye ederim.

• Paşa sony' nin arayüzünü hiç beğenmiyorum Z kullandım arayüzünden çok şikayetciydim zevk işte.. M8 de biraz pahalı kaçıyor ama E8 le özellikleri aynı deniyor. Kameraları karşılaştırdım M8 gözle görülür şekilde daha güzel.. Arayüzünü beğensem hiç düşünmeden Z3c veya Z3 ü almıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız note 4 'e S6 nın touchwizi gelecek deniyor biraz para biriktirebilirsem düşünebilirim ama o zaman çok alternatif çıkıyor önüme. Ne yapsam bilemedim ama bildiğim bişey var 5S 'in bataryası beni delirtcek..

• Düşler Sahnesi kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zamandır kullanıyosunuz? Yavaşlama oldu mu telefonda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: barissch

Hocam ne zamandır kullanıyosunuz? Yavaşlama oldu mu telefonda ?

10 ay oldu alali yavaşlama olmadı menunum telefondan bugun yukledigim guncellemeyle dahada hizlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

quote:

Sony' de düşünüyorum ama sırf o home tuşunun sanal oluşu hem de arayüzünü beğenmememden dolayı vazgeçtim. Benim s5 te aradığım 5s kadar stabil olsun ama şarjı çok gitsin. 720p full hd filan onlar pek umrumda değil. Bir de bişey soracağım Türkiye' ye gelen S5 lerde exynos işlemci varmış galiba. Performans kaybı olur mu sp 'ye göre?

Teşekkürler

Evet Exynos işlemci var Türkiye versiyonlarında. Snapdragon'dan daha kötü olduğunu söylüyorlar ama nedenini bilmiyorum. İşlemcileri ciğerine kadar bilmiyorum açıkçası.

Ama size şöyle söyleyeyim 1.5-2 yıl sonra elinizdeki cihaz da almayı planladığınız cihaz da tarih olur

S5 tüm dünya pazarina snapdragon yonga seti ile cikmistir. Daha sonrasinda exynos islemci gelistirilerek avrupa disindaki bolgelere gonderilmistir. Yani ulkemizdeki urun snapdragondur.

4g modem entegredir.
    4k video cekimi yapilabilmektedir.

Arkadasimda s5 var. Bende note 3, beraber karisik kullanmisligimiz var cihazlarimizi.

Sorularinizi alabilirim.

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Sizce hangisi iyi? Ben touchwiz 'in yenilenmiş oluşundan dolayı S5 düşünüyorum. Böyle kasmalar donmalar oldu mu hiç ?

• Düşler Sahnesi kullanıcısına yanıt
    Sanırım alacağım inşallah pişman olacağım bi karar olmaz şarjından dolayı

• quote:

Sizce hangisi iyi? Ben touchwiz 'in yenilenmiş oluşundan dolayı S5 düşünüyorum. Böyle kasmalar donmalar oldu mu hiç ?

Ekran ve kamera konusunda s5 önde. Ek olarak adam sifre ile ugrasmiyor direk parmak izi ile kilitliyor cihazini

Ama ben s pen ve daha buyuk oldugu icin note 3 aldim.

S5 in tw arayuzu gayet rahat. S5 5.0 aldiktan sonra ek bir flash pack daha aldi.

Benim cihaz n9005 T mobile romu var ve 5.0 geldi. Ama yuklemedim

Batarya konusuna gelince ben kullanima bagli olarak 4 saat ile 6 saat arasi degerler aliyorum.

Arkadasim ise cihazi cok zorlamayan stabil bir kullanici. Bataryasida gayet guzel. Net degerler hatirlamiyorum ama sabah beraber baslariz kullanmaya ayni degerleri aliyoruz genellikle.

Cihazda kasma yok. Ama ultra guc tasarrufuna alinca cihaz tekliyor. Ama cihazi tamamen siyah beyaz yapiyor ve cpu cok cok kisitliyor.

Simdilik aklima gelenler bunlar :)

• iPhone dan Samsunga geçişi önermem şahsen
    bütçeniz yetiyorsa ikinci el iPhone 6 bakın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Paşa sony' nin arayüzünü hiç beğenmiyorum Z kullandım arayüzünden çok şikayetciydim zevk işte.. M8 de biraz pahalı kaçıyor ama E8 le özellikleri aynı deniyor. Kameraları karşılaştırdım M8 gözle görülür şekilde daha güzel.. Arayüzünü beğensem hiç düşünmeden Z3c veya Z3 ü almıştım

Hocam sizin ilaciniz M8 5S'ten pahali degildir herhalde hocam

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    2. el telefon almak istemiyorum nedense çok büyük bi ön yargı var..
  • Hocam S5' i paralel ithalat 1300 TL 'ye buldum 100 lira da chip-para veriyor. Ama M8 ona göre çok pahalı. 5S 'i satıp üstüne bi miktar para koymam gerekiyor..
  • quote:

Hocam S5' i paralel ithalat 1300 TL 'ye buldum 100 lira da chip-para veriyor. Ama M8 ona göre çok pahalı. 5S 'i satıp üstüne bi miktar para koymam gerekiyor..

Hocam o zaman size tavsiyem 5S'i kullanmaya devam etmeniz S5 guzel bir cihaz degil bence. E8 e de bakabilirsiniz M8 in plastik kasali versiyonu gibi.

• Annemde iphone 5s var bende ise galaxy s5 var. Bence benim telefonum cok cok daha iyi hatta iPhone'u ben kullaniyordum bi aralar simdi elime aldığımda minnacik geliyo mesaj falan yazamiyorum. Sana tavsiyem durumun varsa s6 al. Ha diyosan ki ben parmak izi 4k video yada su gecirmezlik falan istemiyorum htc de guzel. Sonuc olarak galaxy s5> iphone 5s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.